zotya975 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Hi, minek a csövét nem értem. Az üregelő cucc flakonjához adnak egy hosszú műanyag csövet a végén van egy fej, amin oldalt vannak a likak. Azt bedugod a kasztni lyukán, nyomod a trityit, közben húzod kifele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Az üregelő cucc flakonjához adnak egy hosszú műanyag csövet a végén van egy fej, amin oldalt vannak a likak. Azt bedugod a kasztni lyukán, nyomod a trityit, közben húzod kifele. ok, köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Sziasztok! Talán ide illik legjobban a kérdésem. Csináltatott már valaki lámpa foncsorozást? Neten találtam több céget is, de nem szeretnék valami gagyi céget kifogni. Nem azt mondom hogy ár nem számít, de inkább kerüljön picit többe, mint hogy fél év után leváljon vagy valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Sziasztok! Talán ide illik legjobban a kérdésem. Csináltatott már valaki lámpa foncsorozást? Neten találtam több céget is, de nem szeretnék valami gagyi céget kifogni. Nem azt mondom hogy ár nem számít, de inkább kerüljön picit többe, mint hogy fél év után leváljon vagy valami. Én már csináltattam. GT Reflect Bt. Gyorsan dolgoznak és jól. A BMW-m lámpáit csináltattam meg annó, marha szép lett a végeredémy és jól világított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Én már csináltattam. GT Reflect Bt. Gyorsan dolgoznak és jól. A BMW-m lámpáit csináltattam meg annó, marha szép lett a végeredémy és jól világított. És mindez mennyibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 És mindez mennyibe fájt? Ha jól emlékszem 2db tompított foncsorozás volt 7600Ft+ a posta amiért elküldtem nekik. :) Előtte: Utána: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Sziasztok! Olyannal próbálkozott már valaki hogy szélvédő üveg polírozása? Sajnos tele van rengeteg apró hibával,ami alapvetően nem látszik, de ha pl szemből süt a nap, akkor olyan mintha koszos lenne, hiába takarítom pico bellóra. Szélvédőt nem szeretnék emiatt cserélni, mert egyébként nincs baja, és még az eredeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem,autóm viharkárt szenvedett..casco no.. :( Kellene jól,és gyorsan,megbízhatóan dolgozó karosszériás,fényező..és természetesen nem a legdrágább embert keresem.. :) Pest,és környéke.. Megsérült és csere:Tető,tetőkárpit benyomódott,elsőszélvédő betört(szenzoros),hátsó szélvédő ripity,ajtóstul,és a jobb első sárvédő..és egy csomó kisebb jevítható karcolás rajta..telibe szeretném fényeztetni,ha lúd legyen kövér..DTH motorkód,ha valamihez kellene.. ha valaki tud segíteni,annak örülnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts