meriva1.8 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Króm jellegű dolgot (kipuffogóvég) mivel érdemes ápolni/tisztítani? Nekem van otthon valami folyadékom, amit krómozott ill. rozsdamentes háztartási gépekhez ajánlanak. Majd megnézem, milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Króm jellegű dolgot (kipuffogóvég) mivel érdemes ápolni/tisztítani? Van külön krómtisztító kenőcs vagy mi, de jó a ciff is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 (edited) Prevent Krómtisztító paszta medikemia.hu MOL kutakon is kapni, kb 672 FT (szinte mindenhol) elég jó majdminden fémre ezt használom, ami nincs fényezve króm, réz, bronz, alu (ha olyan ötvözet), acél, öntvény, akármi tartalmaz valami oxidációgátló anyagot is, konzervál is, de azért úgy 3 havonta érdemes megismételni, rozsdát is leoldja a krómfelületről, ha még nem lyukadt át, 2-5ik réteg után, persze kell csiszizni, finom rongygyal ha a kupuffvéged rettenetesen melegszik inkább jobb lemosni, mint rajtahagyni óóóó most lapoztam, vissza egyet, de jól jött ki :) Módosítva Január26, 2006 : berlina Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Köszi mindenkinek a válaszokat, majd beszámolok a fejleményekről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 tudom h nem ide tartozik de talán elfér... (inkább mint a futóműhöz,de nyugodtan tegyétek át :D ) szóval vettem felnit mit majd fel szeretnék újítani (ha a körülmények engedik) a közepe fekete lenne a pereme meg polírozott....most ezüst a felni... a kérdés h szinterezni kéne az egészet ,vagy a közepét elég fényezni ? gondolom a homokfúvás elengedhetetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Ha nem rozsdás, nem kell homokfúni. Elég kromofággal festéket lemarni, csinálni egy jó maszkot és lefújni. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 tudom h nem ide tartozik de talán elfér... (inkább mint a futóműhöz,de nyugodtan tegyétek át :D ) szóval vettem felnit mit majd fel szeretnék újítani (ha a körülmények engedik) a közepe fekete lenne a pereme meg polírozott....most ezüst a felni... a kérdés h szinterezni kéne az egészet ,vagy a közepét elég fényezni ? gondolom a homokfúvás elengedhetetlen :) Nem szabadna szintereztetni, mert bármilyen sérülés esetén bemegy a víz a festékréteg alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Nem szabadna szintereztetni, mert bármilyen sérülés esetén bemegy a víz a festékréteg alá. ezt nem teljesen értem :) de köszönöm a válaszokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Ha alufelni, akkor azzal is vigyázni kell, hogy a szinterezésnél változhat az anyag tulajdonsága a hő miatt. Nekem nem ajánlották, amikor a versenyfelniket fehérítettem, így sima fújás lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Ha alufelni, akkor azzal is vigyázni kell, hogy a szinterezésnél változhat az anyag tulajdonsága a hő miatt. Nekem nem ajánlották, amikor a versenyfelniket fehérítettem, így sima fújás lett. Én mostanában szeretném a Rekordom kerekeit felújíttatni. :) Javaslat? Árajánlat? :D 15X7-es ET 12-es méretű kerekek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Nekem Gyuláék intézték el (Tatai u. 70. 13ker) a fényezést, sporttársi áron volt cakkpakk 18 a négy kerék kompletten, és nagyon szép munkát végeztek (te is láttad az esztergomi versenyen :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Nekem Gyuláék intézték el (Tatai u. 70. 13ker) a fényezést, sporttársi áron volt cakkpakk 18 a négy kerék kompletten, és nagyon szép munkát végeztek (te is láttad az esztergomi versenyen ;) ). Küldjél légyszives valami elérhetőséget plíííz. :) Ők is homokfújták? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Gyula száma: 30/9065848 Már homokfújva vettem a felnit, szal ez csak a fényezése volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Gyula száma: 30/9065848 Már homokfújva vettem a felnit, szal ez csak a fényezése volt. És ez olcsó? Hú na ne má :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Igen, ez nem az igénytelen munka kategóriába tartozik "ötezeré" :) Szépek lettek a felnik, sehol nincs hiba, megfolyás rajta. Pedig felnit nehéz hibátlanul fújni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Klikk én nemtom még mi lesz az enyémekkel...gondoltam egy fekete belsőt+polír peremet de ez egy 20ast érne meg nekem :) szóval lehet h marad a mostani kinézete....(matting lemezfelni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 lehet h megint nagy hülyeséget kérdezek de lemez felnit lehet polírozni ? mindenhol alut irnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 lehet h megint nagy hülyeséget kérdezek de lemez felnit lehet polírozni ? mindenhol alut irnak :D Sztem lehet polírozni, kérdés, hogy mennyi értelme van. Lemezfelni talán krómozva lehetne szép, de az meg szintén egy vagyon lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Én most vettem 4 felnit baráti áron,10E volt a 4db! (Köszi Morgo kollega :) ) 6JxR13 ET33 aszem,sérülésnek nyoma sincs rajta,annyi a baja,hogy a Morgo előtti tulaj telibefújta kályhaezüsttel,mert lusta volt polírozni.Szal kromofággal leszedem róla a festéket és excenteres csiszoló+polírpaszta segítségével fogok nekiesni majd! Csak attól félek,hogy a R13 176/70-es Michelin Energy nyári gumik nem fognak rámenni,mert ez 6J széles felni!Bár már mondták,hogy rámegy,csak necces lesz!Reménykedem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Srácok! Karosszéria a téma nem felni...Irgum burgum... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Srácok! Karosszéria a téma nem felni...Irgum burgum... :D akkor hova is irjuk ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Ha érdemes rá a téma akkor lehet ám nyitni új topicot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 hi, ugye jól sejtem, hogy a krómhatású díszléceim valójában eloxált-polírozott alu lemezek? ha újrakrómoztatnám őket akkor elég komolyan megvastagodnának az új krómrétegtől. ha eloxált alu és nem krómozott alu a "krómlécem" : tudtok ajánlani eloxálóműhelyt? persze kerestem neten, google leginkább ipari beszállítókat dob ki nem egyedi igények kielégítésével foglalkozókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 hi, ugye jól sejtem, hogy a krómhatású díszléceim valójában eloxált-polírozott alu lemezek? ha újrakrómoztatnám őket akkor elég komolyan megvastagodnának az új krómrétegtől. ha eloxált alu és nem krómozott alu a "krómlécem" : tudtok ajánlani eloxálóműhelyt? persze kerestem neten, google leginkább ipari beszállítókat dob ki nem egyedi igények kielégítésével foglalkozókat. Méntelken van egy üzem, ahol foglalkoznak ilyesmivel.Ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 kösz holnap mékkérdém őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts