Gelko Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Szerintem a tiédet (Ascona) müanyag patentok tartják. A lécet felülről lefelé megnyomod, és alul elhúzod. Ezzel kiakad és már lenn is van. akkor majd próbálkozom....és ugyanez visszafele is :lol:
berlina Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 ...és alul elhúzod... nagyonnagyon óvatosan!!! épp két hete szedtele mindet és raktam vissza, sikerült is jómélyenszántóan megkaristolnom a lakkot. Óvatosan, csak óvatosan, és igen elhúzni kell
berlina Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 ...és alul elhúzod... nagyonnagyon óvatosan!!! épp két hete szedtemle mindet és raktam vissza, sikerült is jómélyenszántóan megkaristolnom a lakkot a hátsóajtón. Óvatosan, csak óvatosan, és igen elhúzni kell
atesz27 Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 hihihi már gitteljük a gépem még egy pár hét és talán le is lesz festve :lol: :lol: nincs valakinek occsóér első szélvédője a közelből?
atesz27 Elküldve Június21, 2005 Elküldve Június21, 2005 Válasz a saját kérdésemre: Megvan a megoldás a merevítő + lemez összeragasztására. Würth K+D Tömítő és ragasztó. Tuti jó anyag szilikonmentes, és direkt ilyen célokra van kitalálva. Kb 1600 HUF egy tubussal. 330ml :lol:
Dohanics István Elküldve Június21, 2005 Elküldve Június21, 2005 Sziasztok! Opel Zafira légzsákos kormányának bal oldali kürt nyomógombja mellett megrepedt a műanyag borítása (kb 3-4 cm már). Mindig beleakad a kezem. Mit lehet vele csinálni? Ragasztható? Mivel? Heggeszthető? Hol? Volt már ilyen valakinek? Köszi : Doha ez nem karosszéria hozzászólás. ejnye-bejnye. - uhuhu
berlina Elküldve Július4, 2005 Elküldve Július4, 2005 hohohóóóóó, menekül az emelőpont!!!! itt a jó idő, lehet rozsdában turkálni. üregvédőszerek: csak pl. Teroson http://loctite.fast.de/eu/TTT/page_1.html leírás német nyelven:Forum für Rostschutz und Fahrzeugrestauration Tectyl http://tectyl.valvolineeurope.com Dinol http://www.dinol.com vagy http://www.pyrmo.hu/ Bostik http://www.bostik-us.com/ vagy google ----- ja és én is találtam ilyen ragasztót, Teroson-t, nem emlékszem mennyiért vettem, talán 1500, itt van vagy 3 hete a csomitartóban csak szét kéne szedni a tetőt...
meriva1.8 Elküldve Július28, 2005 Elküldve Július28, 2005 Hali! Corsa-B-n vezetőoldali kilincs lötyög, szóval olyan "szabadonfutós". De azért működik, csak visszaengedésnél nem húzza semmi a helyére, csak a gravitáció. Gyári kp. záras. Csak a kilincsfeszítő rugó lehet szar? Vagy esetleg valami más is? Kösz!
rtomi Elküldve Július28, 2005 Elküldve Július28, 2005 Hali! Corsa-B-n vezetőoldali kilincs lötyög, szóval olyan "szabadonfutós". De azért működik, csak visszaengedésnél nem húzza semmi a helyére, csak a gravitáció. Gyári kp. záras. Csak a kilincsfeszítő rugó lehet szar? Vagy esetleg valami más is? Kösz! Szerintem is csak a rugó lehet. :roll: Ha szédszedtétek akkor egy kis zsírozás sem árt :wink:
warwolf Elküldve Július28, 2005 Elküldve Július28, 2005 hohohóóóóó, menekül az emelőpont!!!!http://www.berlina.tar.hu/oldalakhoz/emelopont.jpg Miféle masina ez Berlina??Csak nem az új kiskedvenc?? :?:
berlina Elküldve Július28, 2005 Elküldve Július28, 2005 de igen az a régiúj. megakartam emelni, de sehogyse akart emelkedni, pumpálompumpálom: semmi. fél vagy fázik kint a kicsike, utastérbe vágyik ő is végre. úgyhogy hídnál kell emelni a vasat. ------ amúgy ez más, viszont általános: az Oldtimer - Markt aktuális száma asszem 3-4 oldalon foglalkozik a MIG forrasztással, ami "újdonságá"-ban forradalmasítja a veteránozást és az újautó építést is (C Vectra egyes elemei) Kbüli lényege: nem 1500tól, hanem már 1000 °C-on is lehet épkézláb forrasztást (hegesztést) végezni kasztnielemeken, azaz a galvanizált lemez nem veszti el zinktartalmát és a rozsdaállósága megmarad. Nem lesz (nem tud) hullámossá lenni a lemez forrasztás után. Valamint nemesfémet (réz) lehet vassal/acéllal forrasztani/hegeszteni. (a cikk szerint 400 Eur-ból már átalakítható a régi védőgázas hegesztő felsz., átalakítás kell mert MIG esetén elegendő a 16 V is (a több már káros), a hagyományos védőgázas cucc viszont nem tud ilyen alacsony feszültséget. na ennyit értettem meg a cikkből remélem van itt valaki aki ért hozzá és kiigazít, ha szükséges
berlina Elküldve Július28, 2005 Elküldve Július28, 2005 itten azt írja egy hszben 30 éves tapasztalattal, hogy nem feltétlenül kell üregvédőszerrel kezelni, pl Mike Sanders, jó a motorolaj és a mosóbenzin is felefele arányban. http://www.opel-hecktriebler-forum.de/ még emésztem, de lehet hogy jó lesz
greg Elküldve Július28, 2005 Elküldve Július28, 2005 Rövid ideig foglalkoztam hegesztéssel. Ezzel kapcsolatban megtanultam a kifejezéseket - úgy-ahogy. A MIG / MAG és a TIG hegesztések egyáltalán nem újkeletűek. Mindkettő védőgázas, mi használtuk is mindkettőt. Argon/hélium gázzal szokták használni. De MIG-en belül is van két fő típus, de ezeket majd akkor mondom el, ha érdekel. Persze én is csak úgy-ahogy, nagyvonalakban és hirtelen tanultam meg.
berlina Elküldve Július29, 2005 Elküldve Július29, 2005 köszi, én asszem értem ám a lényegét az inert gáz dolognak csak majd már meg kék tanulni, hogy már abban a topicban legyen téma, hol mennyi az argongáz meg a rézszilícium drót (na meg erre is gyüjteni kell majd) :lol:
berlina Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 a tavasszal fogtam neki a felirataim renoväläsänak, akkor kromoztattam öket, majd feketevel befujtam, a kromfelület visszanyeresehez 2000-es polirpapirt hasznältam. ;) nem lett jo, mert nehäny helyen a kromot is leszedte. annyira finoman nem tudtam csiszizni, hogy ez ne törtenjen meg, sajnos olyan helyen is belefutott a festekbe ahol nem kellett volna (a konturok nem lettek tisztäk) tegnap ujra neki lättam, hätha lesz a romokbol megiscsak valami. most mär tudom, hogy a kezdet jo volt: tisztitani, majd telibe kromozni. ezutän vekony (tenyleg vekony reteg) festek reteget kell csak fövinni (szinten telibe) azaz a spray-es cuccok nem jok, finom festekszoro berendezes szükseges, amellett, hogy a vastag festekreteget fölösleges munka visszaszedni, a vastagon felhordott festek ducivä teszi az amugy filigrän betüket - nem olyan szep. a gyäri eredetin is vekony a festek. miutän a festek megszäradt - erre nem kär több napot hagyni - börkoronggal lehet nagyon szepen, finoman a festekreteget visszaszedni, polirpapir nelkül. a börkorong alä nem kell merevitölap, hasznos ha a bör a felületeken rugalmasan mozog, pl több börlap egymäs alatt. gravirkeszlet börkorongjät hasznältam (olyan felirat volt az alany, amelyik kb 4mm magas, oldala fekete, teteje (szine) krom)
berlina Elküldve Október1, 2005 Elküldve Október1, 2005 krómápoláshoz találtam itt tippeket. tapasztalatai alapján azt írja: új krómhoz a zöld trutyi a Liqui Moly-tól, valamivel öregebb krómhoz a Neverdall dobozból, öreg krómhoz a Chrom Magic, nagyon-nagyon öreg krómhoz a Cola+Alufolia. Én eddig a krómpolírpasztát használtam a Prevent-től, egész jó az is, szépen takarít, de nem csodaszer, ha a króm már megszünt létezni a felületen (rozsda leette), már csak az újrakrómozás marad. A fenti tippekből nekem a Cola+Alufólia páros az érdekes, ki is próbálom holnap.
*Fószer* Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Véletelenül valaki nem tud valahol egy jó és olcsó homokfújóst?
Tápiószecső Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 Nem tudja valaki hogyan lehetne megoldani F astrában a gyári üléstartókonzol száműzését, úgy hogy a gyári biztonsági övet lehessen használni. Magyarul lehet-e valahonnan olyan csatot szerezni ami nincs egyben a patronnal? Kadettből vagy valahonnan máshonnan?
VectraZo Elküldve Január15, 2006 Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Tudtok ajánlani kárpitost, aki a két első ülést újrakárpitozná nem sok pénzért? Sima szövetkárpitot szeretnék. köszi
meriva1.8 Elküldve Január16, 2006 Elküldve Január16, 2006 Sziasztok! Tudtok ajánlani kárpitost, aki a két első ülést újrakárpitozná nem sok pénzért? Sima szövetkárpitot szeretnék. köszi Nem derül ki, hol laksz?? Tbálinton van egy nagyon a és nem túl drága kárpitos. Nekem anno ő javította az F vezetőülés oldalát, mely kikopott és kiszakadt, mivel belül eltört valami a vázban. Meghegesztette és teljesen nyom nélkül javította.
Tom Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Króm jellegű dolgot (kipuffogóvég) mivel érdemes ápolni/tisztítani?
Blitz Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Króm jellegű dolgot (kipuffogóvég) mivel érdemes ápolni/tisztítani? Fogkrémmel
Tom Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Fogkrémmel Tényleg? :) És a háztartásban fellelhető csap, meg hasonló dolgok tisztítására szolgáló mosószerek?
Blitz Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Tényleg? :) És a háztartásban fellelhető csap, meg hasonló dolgok tisztítására szolgáló mosószerek? Azzal nem próbátam, de szerintem az túl agresszív.
Tom Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Azzal nem próbátam, de szerintem az túl agresszív. Rendben, köszönöm szépen, kipróbálom.
Recommended Posts