Gepard Elküldve Augusztus5, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2004 Valaki valahol kérdezte, hogy milyen információ létezik a távirányítós motorindításról, én ezt találtam: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=924825 Kérdezzetek az eladótól ő hátha okosabb ezen a téren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus6, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2004 nekem volt kerek 1 egesz napig :) allandoan 1-esben hagyom a kocsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2004 Hát úgy elég gázos a dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus25, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2004 nekem volt kerek 1 egesz napig :lol: allandoan 1-esben hagyom a kocsit... :) :D :D :D :P :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Augusztus30, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2004 nekem volt kerek 1 egesz napig :) allandoan 1-esben hagyom a kocsit... Hali! Elárulnád milyen utó-módon valósítottad meg? Miképp lehet megcsinálni a táv. inditást? THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Augusztus30, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2004 Miképp lehet megcsinálni a táv. inditást? A legjobb, ha megnézed a bekötési rajzot, azon minden rajta van. Ha utána is van kérdésed, csak bátran! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus31, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2004 Miképp lehet megcsinálni a táv. inditást? Ha van egy szabad gombod pl. a riasztod taviranyitojan v. ismer gombkombinaciokat. Szerintem manapsag minden also-kozepkategorias riaszto rendelkezik ilyen lehetoseggel. Ha kell tovabbi info, privat uzenetben tudok mondani termeket es szakembert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts