postd Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Hali S.O.S tudna valaki segiteni? Most hoztam el a szerelőtől az Omit viszont egy deka fütésem sincs ,igaz nem amiatt volt szerelőnél. Azt mondta hogy bizergálta a csapot de elvileg igy sem folyik be a meleg viz oda ahova kellene, aztán ha jól értettem kiiktatta a csapot és direktbe kötötte de még igy is csutka hideg ,nemhogy langyos tök hideg minden... Mi a franc baja lehet ? valakinek tapasztalat ,okos ötlet? itt a tél és belefagy a seggem ,eléggé kellemetlen.. ÜdV DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Hali S.O.S tudna valaki segiteni? Most hoztam el a szerelőtől az Omit viszont egy deka fütésem sincs ,igaz nem amiatt volt szerelőnél. Azt mondta hogy bizergálta a csapot de elvileg igy sem folyik be a meleg viz oda ahova kellene, aztán ha jól értettem kiiktatta a csapot és direktbe kötötte de még igy is csutka hideg ,nemhogy langyos tök hideg minden... Mi a franc baja lehet ? valakinek tapasztalat ,okos ötlet? itt a tél és belefagy a seggem ,eléggé kellemetlen.. ÜdV DAni Az Omega BT fórumon valaki egy 2-3 hete pont hasonlót tuningolt, még valami fűtéscsap rajzok is voltak fent hogy mi merre folyik, meg kellene nézned. Opel Omega index fórum, de előbb keress aztán kérdezz... :rolleyes: Sztem nézd meg hogy valóban kiiktatta e a fűtéscsapot (szélvédő alatti műanyagborítást leszeded és azalatt találod), nehogy a végén csak a vákumvezetéket felejtette rá visszadugni..... Ha direktbe van akkor nézd meg a bemenő vízcsövet meg a kimenőt hogy mindkettő meleg e ha a hűtővízed már meleg. Ha csak a bemenő akkor lehet hogy el van dugulva, vízköves a fűtőradiátor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Az Omega BT fórumon valaki egy 2-3 hete pont hasonlót tuningolt, még valami fűtéscsap rajzok is voltak fent hogy mi merre folyik, meg kellene nézned. Opel Omega index fórum, de előbb keress aztán kérdezz... :) Én cseréltem egy másik sráccal (szerencsére az ő autóján, annak a képei és hozzá tartozó képek, doksik vannak fenn az Indexes fórumon. Szétszedtük, radiátort cseréltük, összeraktuk, de nem lett jó. Bejön ameleg az utastérig, de valahol a fűtésboxban "elakad". Szereztünk egy kiszerelt boxot, annak a a működését tanulmányoztuk. Most valszeg az lesz, hogy azt a tanulmányozott boxot beszereljük. Bár mondtam neki, legközelebb szétszedni és összerakni akkor se segítek ha fizet érte. :) Irgalmatlan melóóó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nekem két éve várat magára, hogy kiszedjem a fűtőradiátort, mert gyenge a fűtésem, és vszínű vízköves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Mielőtt szétborítod, nem ártana egy fűtéscsap csekkolás. Én cseréltem, mert eresztett amúgy is, utána látványosan hajleégetős lett a fűtésem :rolleyes: Valszeg olyan mint a termosztát, azaz nem nyit rendesen, ha szar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Ok, akkor először arra nézek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Köszi a segítséget. A másik fórumon találtam szöveget a fűtést illetően ,de dokumentumokat nem illetve képeket. Hol található a fűtés box? hogy lehet hozzáférni ? illetve hol van a termosztát ? Valaki magyarázott olyat nekem ,hogy lehet mikor megfőtt a motorom akkor a termosztát beragadhatott , ennek nem tudom mennyi a valószínűsége de ha úgy van megnézem. Néha ha nagy gödör akad akkor egy kis időre fúj egy kis langyi levegőt amúgy meg csak hideget... Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 No azt megtaláltam ,hogy a box az anyós ülés előtt van a láb felett és azt írják ,hogy le kell szerelni a takarót valamint a kesztyűtartót ,hogy hozzá lehessen férni ? ez így helyes? ha igen akkor hogy lehet ezeket a dolgokat ki és leszerelni ,hol vannak a rögzítései pontok? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Köszi a segítséget. A másik fórumon találtam szöveget a fűtést illetően ,de dokumentumokat nem illetve képeket. Hol található a fűtés box? hogy lehet hozzáférni ? illetve hol van a termosztát ? Valaki magyarázott olyat nekem ,hogy lehet mikor megfőtt a motorom akkor a termosztát beragadhatott , ennek nem tudom mennyi a valószínűsége de ha úgy van megnézem. Néha ha nagy gödör akad akkor egy kis időre fúj egy kis langyi levegőt amúgy meg csak hideget... Üdv Dani Ha a thermosztát beragad azt észreveszed. Vagy megfőzöd a motort (vízhőfok az egekbe megy) vagy ha állandóan nyitva van akkor fel se megy üzemire mert folyamatosan forog és hűl. V6-nál a V blokk közepén az olajhűtő előtt a kocsi orra felőli részen lehet kihalászni. Nézd meg a fűtéscsapot még mindig azt mondom, illetve a csöveidet a radiátorhoz és onnan vissza hőfok szempontjából. Ehez a szélvédő alatti műanyag borítást leszedve viszonylag hozzáférsz és nem nagy meló ennyit megér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Heló Van egy Omega MV6 amiben nincs fűtés. 90 fokos víznél is hideg levegőt nyom. Szerintetek mi lehet? A radiátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Heló Van egy Omega MV6 amiben nincs fűtés. 90 fokos víznél is hideg levegőt nyom. Szerintetek mi lehet? A radiátor? Vagy nem nyit ki a fűtéscsap (vákuumos motyó, a motor menet szerinti jobb oldalán, a tűzfal előtt). Vagy hengerfejes, és a túlnyomás miatt nem jut víz a radiátorba. Bár ez utóbbinak lenne egyéb jele is. Vagy a keverőzsalu nem nyit (megszorult, vagy rossz a mágnesszelep, vagy lyukas a membrán). Vagy még más is, ami nem jut eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Vagy nem nyit ki a fűtéscsap (vákuumos motyó, a motor menet szerinti jobb oldalán, a tűzfal előtt). Vagy hengerfejes, és a túlnyomás miatt nem jut víz a radiátorba. Bár ez utóbbinak lenne egyéb jele is. Vagy a keverőzsalu nem nyit (megszorult, vagy rossz a mágnesszelep, vagy lyukas a membrán). Vagy még más is, ami nem jut eszembe. Digit klímás, és ha emelem a hőfokot, akkor hallani zizegő hangot. Amúgy hozzáférni valahogy megtapogatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Digit klímás, és ha emelem a hőfokot, akkor hallani zizegő hangot. Amúgy hozzáférni valahogy megtapogatni? Akkor elvileg a belső zsalu mozog. Hát ez egy jó kérdés, még sose tapogattam a fűtést. Viszont ha a zsalu mozog, akkor valszeg a csappal lesz gond. Amúgy a kesztyűtartó mögött van az airbox, de ahhoz nehezebb hozzáférni mint a fűtéscsaphoz. Viszont a befele tartó csöveket meg tudod tapogatni a tűzfalon, ha azok nem forróak, akkor nem nyit a csap, vagy egyéb ok miatt nem kap a radiátor melegvizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Digit klímás, és ha emelem a hőfokot, akkor hallani zizegő hangot. Amúgy hozzáférni valahogy megtapogatni? A zsalumozgast nekem is hallani, de az enyem meg legalabb langyosat fuj, a max meleg meg inkabb nagyon langyos de nem forro. Szoval szerintem attol meg hogy mozog a zsalu nem biztos hogy valami kosz pl nem akadalyozza hogy a teljes tartomanyon tudjon mozogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 A zsalumozgast nekem is hallani, de az enyem meg legalabb langyosat fuj, a max meleg meg inkabb nagyon langyos de nem forro. Szoval szerintem attol meg hogy mozog a zsalu nem biztos hogy valami kosz pl nem akadalyozza hogy a teljes tartomanyon tudjon mozogni. Azért én a vízkövesedést sem zárnám ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Volt benne egy hűtőcsere, előtte meg vmi hűtőtömítő lett beleöntve. Lehet hogy eltömte a radiátort is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Volt benne egy hűtőcsere, előtte meg vmi hűtőtömítő lett beleöntve. Lehet hogy eltömte a radiátort is ? Valamennyi meleget akkor is kellene nyomnia, annyira nem aprók a regiszter lyukai. De persze biztos hogy közrejátszott. A vízkövesedés esetén is kellene vmit csinálnia. Viszont! Ha vízköves is volt, és tele lett borítva hűtőtömítővel, lehet hogy csontra eldugult. De hűtőcsere esetén nem kizárt a levegő-dugó valahol. Igaz hogy elvileg légteleníti saját magát, de lehet hogy beragadt vhova egy buborék, és megrekedt a levegő. Mondom, ellenőrizd le, hogy bemegy-e az utastérbe a melegvíz. Ha nem melegek a csövek, akkor kezdj a fűtéscsappal. Kiszed, megnéz hogy nyit-e. Ha ez ok, akkor lehet műszerfalat belezni, mert bent nem oké valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 A zsalumozgast nekem is hallani, de az enyem meg legalabb langyosat fuj, a max meleg meg inkabb nagyon langyos de nem forro. Hol éltek ti földlakók, ahol fűteni kell nyáron?? :excl: :( ugyan több hónapos a dolog, de úgy 80% ra csapocska... valahogy úgy vannak ezek tervezve hogy mindig nyár végén, ősszel adják meg magukat :lol: :lol:... Ismerős szitu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Hol éltek ti földlakók, ahol fűteni kell nyáron?? :( :lol: ugyan több hónapos a dolog, de úgy 80% ra csapocska... valahogy úgy vannak ezek tervezve hogy mindig nyár végén, ősszel adják meg magukat :lol: :lol:... Ismerős szitu... A legalabb langyost azt ugy ertettem anno hogy tok hideg (kulso homerseklettel azonos) soha! Szoval a baj pont az volt hogy nem kellene futeni! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 A legalabb langyost azt ugy ertettem anno hogy tok hideg (kulso homerseklettel azonos) soha! Szoval a baj pont az volt hogy nem kellene futeni! :( Ajánlom a klímát :lol: Illetve a csapcserét... :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ajánlom a klímát :lol: Illetve a csapcserét... :lol: :excl: Van csapom is meg futesallito motorom is tartalek. Csak ido kene...:( /hogy apamekhoz lejussak, nincs pesten garazsom :lol:/ Mondjuk most egyre kevesbe zavar a dolog hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Heló MV6 Omegánál van valami csap a hűtőn ahol le lehet engedni a folyadékot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Heló MV6 Omegánál van valami csap a hűtőn ahol le lehet engedni a folyadékot? Én nem találtam ilyet.... hja nem is MV6 om van :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Én nem találtam ilyet.... hja nem is MV6 om van :DDD A hűtő jobb sarkán van egy csavar, amibe egy olyan menetes cső megy bele. Az mi..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 A hűtő jobb sarkán van egy csavar, amibe egy olyan menetes cső megy bele. Az mi..? Passz, lassan egy éve nem néztem a motorteret... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts