ScatMan Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 helyesbítek: Az elrendezés persze más (legyen az más méretű, formájú fűtőradiátor avagy gumicsődarab), de az elv nagyrészt ugyanaz :blink: OK, nyertél Gabi :unsure: OFF No azért nem bizti. Mert pl. az omegákban van fűtéscsap, de az astrákban nincs (pl. X20XEV). ;) A fűtéscsap nem arra a tekerentyűre van kötve, amivel a hőmérsékletet állítom a középkonzolról? Az astrában hogy' műkszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 helyesbítek: Az elrendezés persze más (legyen az más méretű, formájú fűtőradiátor avagy gumicsődarab), de az elv nagyrészt ugyanaz :blink: OK, nyertél Gabi :unsure: OFF A fűtéscsap nem arra a tekerentyűre van kötve, amivel a hőmérsékletet állítom a középkonzolról? Az astrában hogy' műkszik? Astrában nincs klasszikus fűtéscsap,ha jól tudom akkor csal egy zsaluzatot mozgatsz bowdennel. Viszont,ha jól tudom,a G-ben már van és ott volt már vele valakinek gondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 A fűtéscsap úgy műxik, hogy a fűtést ha ráadod, akkor a szívócső-vákum segítségével kinyitja a fűtéscsap szelepét, ami a víz kiskört ilyenkor a fűtőradiátor felé engedi át. F Astrában nincs ilyen, ott mindig átmegy a víz a radiátoron. De emlékeim szerint G Astrában sincs, ebben azért nem vagyok biztos (típushibája a G Astrának a belső levegő keringtető csappantyújának motorja). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 A fűtéscsap úgy műxik, hogy a fűtést ha ráadod, akkor a szívócső-vákum segítségével kinyitja a fűtéscsap szelepét, ami a víz kiskört ilyenkor a fűtőradiátor felé engedi át. F Astrában nincs ilyen, ott mindig átmegy a víz a radiátoron. De emlékeim szerint G Astrában sincs, ebben azért nem vagyok biztos (típushibája a G Astrának a belső levegő keringtető csappantyújának motorja). A ventillátor ezek szerint nem közvetlenül a radiátoron van, mert akkor egyfolytában meleg jönne a rostélyokon. Úgy emlékeztem, hogy rá van építve :unsure: Ismét tanultam valamit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Nem, a venti máshol van. (astránál konkrétan a pollenszűrő alatt közvetlenül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Nem akarok okoskodni, de ha jól eml, akkor fűtéscsap csak a klímásokban van, amit egy a tekerők mögött lévő mikrokapcsoló kapcsol, az pedig egy vákumszelepet műlödtet. A venti a kesztyűtartó mögött van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Én az omival szívok, mert abban sincs fűtés, csak hogy hozzáférjek a radiátorhoz ki kell szedni a műszerfalat. ... És mi utal arra, hogy a radiátor rossz? Folyik? Mert más gondot nem nagyon tudok elképzelni. Max vízköves lehet, de miért lenne ez olyan biztos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 inkább meg kéne nézni a motor mögötti fütéscsapot, mert az is be szokott szarni... ( már ha van ilyen a tiedbe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Nem lehet megnézni,hogy a radiátorból ki és bemenő cső milyen hőmérsékletű?Valahogy kézel megtapogatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Nem lehet megnézni,hogy a radiátorból ki és bemenő cső milyen hőmérsékletű?Valahogy kézel megtapogatni? Ha alá tudsz menni az autónak, akkor alulról hozzá lehet férni a csövekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Fűtéscsap van benne, de vszínű jó, mert valamennyi meleg jön, de mikor 5 fok körül van kint már az utasteret nem melegíti fel. A csövek forróak. A hűtőt kb 3 éve ki kellett pucolni, és egy fél vödörnyi vízkő jött ki belőle. Ezért tippelem, hogy a radiátor is vízköves. De a szétszedés várat magára tavaszig, mert ilyen hidegben nincs kedvem szétborítani az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 De a szétszedés várat magára tavaszig, mert ilyen hidegben nincs kedvem szétborítani az autót. áá hagyd akkor már fűtés sem kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 áá hagyd akkor már fűtés sem kell :lol: Akkor álljon át a klima témára? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bakrob Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Hali! Egy kis segítség kéne, hátha valaki járt már így. A páciens egy 94es 2.5V6 amit augusztusban vettem így hát kb. egy hónapja probléma az, hogy b@szik fűteni, max egy lehelletnyi langyosat. Valamelyik extulaj már kiiktatta a fűtéscsapot (vagy nem nemtom, mert a motor viszont 98as benne), direktbe van kötve mindig megy benne a víz és forróak is lesznek a csövek ahogy melegszik a motor. A tekerőnél a bowden a torlólapot is mozgatja rendesen a dobozba, de mégsem történik szinte semmi. Persze ha hidegre tekerem akkor aztán jön a cidri, de full pirosban is csak enyhe langy. Szétkapni a műszerfalat a mai hidegben meg nem volt kedvem, ugyanis nem férek hozzá semmihez. A másik meg a hátsó ablak fűtése: új a relé meg a kapcsoló is, de mégsem kóser. Miééért?? Ja, Dark!! Már hiányoltak a Cornerről, még emléxel ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Sztem vízköves lehet a fűtőradiátorod. Én is evvel szenvedek. Megpróbálom majd a csöveken keresztül vízkőoldót önteni bele, de ha nem segít, akkor ki kell szednem a radiátort. Hátsó ablak fűtéséhez van a kalaptartón egy plusz elektronika, ami a rádióantenna jeleket szedi le a fűtőszálról. Ha odáig eljut az áram, akkor az az elektronika lesz kaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bakrob Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Sztem vízköves lehet a fűtőradiátorod. Én is evvel szenvedek. Megpróbálom majd a csöveken keresztül vízkőoldót önteni bele, de ha nem segít, akkor ki kell szednem a radiátort. Hátsó ablak fűtéséhez van a kalaptartón egy plusz elektronika, ami a rádióantenna jeleket szedi le a fűtőszálról. Ha odáig eljut az áram, akkor az az elektronika lesz kaka. Ehe!, Node szerintem nem is jut el odáig se az áram, ugyanis ha megnyomom a gombot nem is kattan a relé és nem is világít. A radiátor gond meg igen, lehet hogy vízköves, de akkor nem lenne meleg a doboz külseje. Lehet hogy a torlólap szar, hétvégét rászánom, aztán kiszedem az egész műszerfalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ehe!, Node szerintem nem is jut el odáig se az áram, ugyanis ha megnyomom a gombot nem is kattan a relé és nem is világít. Nyomógomb? Biztosíték? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bakrob Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nyomógomb? Biztosíték? :lol: Bizti jó, gomb új! :P kezdem feladni :lol: lehet hogy a relé nagyfesz. lábaihoz bedugok egy billenő kapcsolót azt jóóvan. Ha már nem párás lekapcsolom :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Akkor a kábelköteget kéne megnézni. Főleg ott, ahol átmegy a hátsó ajtóba. Nekem el volt törve ott pár szál a kötegben. De mondjuk ha a relé sem kapcsol már, akkor más gond lehet ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Miért? Caravanról beszélünk? Attól, hogy a lámpa nem világít lehet hogy fűt. De ha nm a kapcsolóban lévő égő gatya és nem világít, akkor sztem relé lesz. Amennyiben nem Caravan. Utóbbi esetben esélyes a vez szakadás, ahogy Gabi írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 A radiátor gond meg igen, lehet hogy vízköves, de akkor nem lenne meleg a doboz külseje. Lehet hogy a torlólap szar, hétvégét rászánom, aztán kiszedem az egész műszerfalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Jah, Patyi Lacinál láttam egy ilyen cserének a közepét, tanultam tőlük új szitkokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bakrob Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Az enyém Sedan. A fűtés miatt hétvégén úgyis szétszedem a műszerfalat, csak addig meg kell hekkelni a régi mazdát, hogy tudjak mivel járni. :) főleg ha kiderül hogy torlólap csere mert akkor még rohangálhatok alkatrész után is. :lol: . Más, a h.szélv.fűtés kapcsolójának a kábelei egyből a reléhez mennek, vagy a bodycom-be? (tudomásom szerint van már a b omegában ilyen fos!!, de javítsatok ki ha tévedek :lol: ) Fentebb már írtam hogy nem csak a lámpa nem ég, hanem a relé sem kapcsol szvsz nem fűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bakrob Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Kimostam a fűtőradit, de eredménytelen volt a beavatkozás. Ha lesz kedvem meg időm majd szétszedem az egészet. Aztán kreálok új szitkokat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Vagy egy termosztát csere........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts