Decibel Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Én már cseréltem, halálos.... Még1x nem állnék neki, de 50e-t se akarnék fizetni érte.... Szeva! Nemtucccccccc aludni?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Én már cseréltem, halálos.... Még1x nem állnék neki, de 50e-t se akarnék fizetni érte.... Szeva! Nemtucccccccc aludni?! :lol: Nu DIRT2 online . . . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Szeva! Nemtucccccccc aludni?! :lol: Nu DIRT2 online . . . . . Ha mar igy teleirtad a topicot ertelmetlen hulyeseggel nem artott volna megosztani, hogy mi tortent 2-2,5 ora alatt amin belul fel ora melotol jobb lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ha mar igy teleirtad a topicot ertelmetlen hulyeseggel nem artott volna megosztani, hogy mi tortent 2-2,5 ora alatt amin belul fel ora melotol jobb lett... Semmi extra,csak dumáltunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Szeva! Nemtucccccccc aludni?! :lol: Nu DIRT2 online . . . . . Hát aki építeni akarja a cocializmust vagy annak utódját, az félkilencre már el iss kell, hogy fáradjon.... Egyébként a gyerekem 7 körül ébreszt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Hát aki építeni akarja a cocializmust vagy annak utódját, az félkilencre már el iss kell, hogy fáradjon.... Egyébként a gyerekem 7 körül ébreszt... :D Még mindig a cocializmus?! :D Ezéééé nem halad ez az ország :lol: :lol: :D Nekem áldott jó a kislányom/tiszta apja/ , 8-1/2 9 előtt nem szokik kelni :) Mikor lesz majd összeröffenés,tuccc már valamit?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Szia kindy! Nos,van MELEG(EBB)?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kindy Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Szia kindy! Nos,van MELEG(EBB)?! :lol: Igen köszönöm jóval élvezhetőbb a történet:) Addig kihúzom míg kicserélik ezt szar radiátort mert azt azért nem úszom meg ,de legalább nem kapok tüdőgyulladást egy kis kocsikázástól:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Még mindig a cocializmus?! :D Ezéééé nem halad ez az ország :lol: :lol: :D Nekem áldott jó a kislányom/tiszta apja/ , 8-1/2 9 előtt nem szokik kelni :) Mikor lesz majd összeröffenés,tuccc már valamit?! Tél vége felé, február vége, márc legeleje legkésőbb. Még odébb van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Tél vége felé, február vége, márc legeleje legkésőbb. Még odébb van... Ki ez a bohóc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ki ez a bohóc? Az IWG-663 gazdája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Van valakinek tapasztalata motorelőmelegítővel? Pl ezzel? http://www.dieselelomelegito.hu/uj-termek-2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Hihetetlen, amikor meleg van akkor bezzeg a szort is levinne a labamrol, -6 ban meg mar a parat se az ablakrol.... arrgghh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Az IWG-663 gazdája... :lol: Az előző Omegádé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ki ez a bohóc? Mármint Én?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Tél vége felé, február vége, márc legeleje legkésőbb. Még odébb van... Remélem jövőre végre már el tudunk menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Van valakinek tapasztalata motorelőmelegítővel? Pl ezzel? http://www.dieselelomelegito.hu/uj-termek-2.html Most majdnem írtam, hogy felesleges, de -20-25-ben meggondolandó. Ezt nem ismerem, de régen voltak olyan elektromos motormelegítők, melyeket a fagydugó(k) helyére kellett beépíteni. Ez biztos jó lehet, ráadásul modern és keringet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Igen köszönöm jóval élvezhetőbb a történet:) Addig kihúzom míg kicserélik ezt szar radiátort mert azt azért nem úszom meg ,de legalább nem kapok tüdőgyulladást egy kis kocsikázástól:) Szerintem azt a két embert keresd,akiknek megadtam a számát,biztosan jó lesz és nem húznak le anyagilag! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Az előző Omegádé? Ahhhaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Most majdnem írtam, hogy felesleges, de -20-25-ben meggondolandó. Ezt nem ismerem, de régen voltak olyan elektromos motormelegítők, melyeket a fagydugó(k) helyére kellett beépíteni. Ez biztos jó lehet, ráadásul modern és keringet is... Ráadásul nem is drága. 16e ft. Problémát csak a beépítésben látok... Mit szól a motor, ha a beépítés szerint a fűtés kimenő csöve és a hűtő felől visszatérő cső közé kerül egy 'rövidzár' ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ahhhaaa :lol: Azt mondtad valami vén fószer vette meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Most majdnem írtam, hogy felesleges, de -20-25-ben meggondolandó. Ezt nem ismerem, de régen voltak olyan elektromos motormelegítők, melyeket a fagydugó(k) helyére kellett beépíteni. Ez biztos jó lehet, ráadásul modern és keringet is... Apum Tranzitjában volt, mert hidegben nem indult. De azon kívül jó volt, hogy mindjárt volt fűtés. Én is akarok a Rekordba csak nem tudom, hogy vízkörbe vagy fagydugó helyére valót vegyek. Vatetán van mindkettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Apum Tranzitjában volt, mert hidegben nem indult. De azon kívül jó volt, hogy mindjárt volt fűtés. Én is akarok a Rekordba csak nem tudom, hogy vízkörbe vagy fagydugó helyére valót vegyek. Vatetán van mindkettő Egyik sem keringeti a vizet, lévén nincs elektromos szivattyú. Fagydugós sztem jobb, mert talán nem zavarja az autó hűtését. A vízkörbe beköthető ugyanis rövidzárat képez a hideg-meleg ág között. Jó kérdés, hogy ez mennyire befolyásol bármit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Szevasztok! Folytatodik a tema: ma beraktam egy csapot a reduktor korebe. Mikozben szereltem es probaltam melegiteni feltunt, hogy beloldalt a nagyvastag cso melegszik, aztan megtapiztam es a huto is szpen azonnal melegedett beinditas utan. Erzesem szerint meg ha lukasfajt atermosztatom van ennek akkor sem szabadna, ugye? 0 fok kornyeken 100 as temponal epphogy eleri a 90 fokot, talan egy pcit alatta de 92-t semmikepp. Jol erzem, hogy termosztat csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Szevasztok! Folytatodik a tema: ma beraktam egy csapot a reduktor korebe. Mikozben szereltem es probaltam melegiteni feltunt, hogy beloldalt a nagyvastag cso melegszik, aztan megtapiztam es a huto is szpen azonnal melegedett beinditas utan. Erzesem szerint meg ha lukasfajt atermosztatom van ennek akkor sem szabadna, ugye? 0 fok kornyeken 100 as temponal epphogy eleri a 90 fokot, talan egy pcit alatta de 92-t semmikepp. Jol erzem, hogy termosztat csere? Termosztátban is van vagy 3 fajta. Asszem a legalacsonyabb 85fokon nyit. Ettől függetlenül, ha indítás után azonnal melegszik a cső, akkor lehetséges hogy fennakadt a termosztát. De nyitott termosztát nélkül 90 fokot sem érné el a víz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts