skyrangr Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Egy 2.8 -ast kersz vagy csapjunk bele a 3.6 -ba? :) Ja folköl jó lesz. Mariestad, pl :lol: De jöhet Lapin Kulta is, ha vadulni akarunk (az már 3,6-os! :D ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Sziasztok! Egy 2,5 td B omiban nagyon nem akar meleg lenni /! ;-( / ,annyira,hogy befagy a s.......m! :lol: Kb 20-25 perc múlva kezd el langyosat lehelni,de koránt sem az igazi! A fűtő testet átmostam vízkőoldóval 2x is,szinte semmit sem hozott ki belőle,a motor hőfoka 10-15 perc alatt megy fel üzemi hőmérsékletre. Az összes ablak tiszta pára,alig akarja lefújni még a szélvédőt is! Van Valaki írástudó,aki tudna segíteni a gondomon,esetleg Bpesten,vagy környékén?! Kösz előre is! 0630/253-3714 Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Sziasztok! Egy 2,5 td B omiban nagyon nem akar meleg lenni /! ;-( / ,annyira,hogy befagy a s.......m! :lol: Kb 20-25 perc múlva kezd el langyosat lehelni,de koránt sem az igazi! A fűtő testet átmostam vízkőoldóval 2x is,szinte semmit sem hozott ki belőle,a motor hőfoka 10-15 perc alatt megy fel üzemi hőmérsékletre. Az összes ablak tiszta pára,alig akarja lefújni még a szélvédőt is! Van Valaki írástudó,aki tudna segíteni a gondomon,esetleg Bpesten,vagy környékén?! Kösz előre is! 0630/253-3714 Zsolt Visszaolvasol, pár oldal tele van a tiedhez hasonló problémákkal, és lehetséges megoldásokkal. És csak olvasni kell tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Visszaolvasol, pár oldal tele van a tiedhez hasonló problémákkal, és lehetséges megoldásokkal. És csak olvasni kell tudni. A 15 perces uzemi hofok meg eleve termosztat gyanus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Termosztát?! HM,kitudná ezt nekem megnézni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Visszaolvasol, pár oldal tele van a tiedhez hasonló problémákkal, és lehetséges megoldásokkal. És csak olvasni kell tudni. Jaja,azokon már túl vagíok,mármint amit egy laikus megtud nézni,de nem lettem okosabb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A 15 perces uzemi hofok meg eleve termosztat gyanus. Hm,ki tudná ezt nekem megnézni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hm,ki tudná ezt nekem megnézni?! Egy szerelore nem gondoltal meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Egy szerelore nem gondoltal meg? Az kéne,de senki sincs itthon azok közül,akiket én ismerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Az kéne,de senki sincs itthon azok közül,akiket én ismerek. Leírás alapján sanszos a termosztát. Amíg nálam volt 2,5 év alatt nem volt cserélve. Ha te sem cserélted azóta, akkor min. 5 éves. Mondjuk attól még nem feltétlenül kellene rossznak lennie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Leírás alapján sanszos a termosztát. Amíg nálam volt 2,5 év alatt nem volt cserélve. Ha te sem cserélted azóta, akkor min. 5 éves. Mondjuk attól még nem feltétlenül kellene rossznak lennie... Szeva! Még nem volt benne cserélve a termosztát,akkó lehet az a baja?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Szeva! Még nem volt benne cserélve a termosztát,akkó lehet az a baja?! :lol: :lol: Tünetek alapján igen. Küldtem privát üzenetett, névvel, telszámmal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Tünetek alapján igen. Küldtem privát üzenetett, névvel, telszámmal. :lol: Fölhívtam,azt mondta beszéljek Gáborral,Ő többet tud! ;-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Fölhívtam,azt mondta beszéljek Gáborral,Ő többet tud! ;-( Gáborral én beszéltem :lol: Innen más ötletem nincs sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Gáborral én beszéltem :lol: Innen más ötletem nincs sajna... Kösz szépen,még egyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nálunk is ugyan olyan vastag mind. Ezen már én is gondolkodtam, mit lehetne kitalálni, de nem mertem átkötögetni, nehogy lefaggyon a reduktor. Kipróbáltam mi lesz ha elzárhatóra csinálom a reduktor kört, nagyon kevés víz elég neki! Viszont a fűtésem így sem ér el a komfortskálámon magasabb fokozatot. A radiátorba menő csövek melegek ugyan de 90+ fokos víznél annyira nem kéne hogy tudjam tapogatni őket nem? Apropo: ezeknek akkoris melegnek kell lennie ha a digit vezerlője OFF? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Kipróbáltam mi lesz ha elzárhatóra csinálom a reduktor kört, nagyon kevés víz elég neki! Viszont a fűtésem így sem ér el a komfortskálámon magasabb fokozatot. A radiátorba menő csövek melegek ugyan de 90+ fokos víznél annyira nem kéne hogy tudjam tapogatni őket nem? Apropo: ezeknek akkoris melegnek kell lennie ha a digit vezerlője OFF? 90 fokos víznél is meg lehet fogni a csövet, csak fáj, és hosszabb távon égési sérülést okoz :lol: :lol: Azthiszem hogy ha ki van kapcsolva a keringetés/fűtés/nevezzükakárhogy, akkor lezár a csap, más esetben nyitva van, és a belső lamellával keveri a meleg levegőt. Este meg tudom nézni, most nincs előttem semmi kapcsolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Tünetek alapján igen. Küldtem privát üzenetett, névvel, telszámmal. :lol: Hali! A termoszát kicserélve,a fűtés csap jónak tűnt-,áthidalva direktbe. Remélem így már lesz fűtésem. Ha így sem,akkor van a bammeg,mert akkor radiátor csere?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kindy Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Sziasztok! Na sajnos pont került az ügy végére, elvittem a csargőbe először azt mondták fűtés csap kezdtem megnyugodni aztán két óra múlva hívtak , h sajna nem az úgyhogy csak radiátor lehet. Kaptam árajánlatot ,de picit húzósnak találtam az 50.000, után gyártott radiátorral szereléssel gyárival 80.000 körül, így vettem egy radiátort .Most már csak egy kérdésem lenne , hogy tudtok e valakit ajánlani aki kicseréli nekem ,mert én ehhez nem értek . Üdv Ati Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Sziasztok! Na sajnos pont került az ügy végére, elvittem a csargőbe először azt mondták fűtés csap kezdtem megnyugodni aztán két óra múlva hívtak , h sajna nem az úgyhogy csak radiátor lehet. Kaptam árajánlatot ,de picit húzósnak találtam az 50.000, után gyártott radiátorral szereléssel gyárival 80.000 körül, így vettem egy radiátort .Most már csak egy kérdésem lenne , hogy tudtok e valakit ajánlani aki kicseréli nekem ,mert én ehhez nem értek . Üdv Ati Én már cseréltem, halálos.... Még1x nem állnék neki, de 50e-t se akarnék fizetni érte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Sziasztok! Na sajnos pont került az ügy végére, elvittem a csargőbe először azt mondták fűtés csap kezdtem megnyugodni aztán két óra múlva hívtak , h sajna nem az úgyhogy csak radiátor lehet. Kaptam árajánlatot ,de picit húzósnak találtam az 50.000, után gyártott radiátorral szereléssel gyárival 80.000 körül, így vettem egy radiátort .Most már csak egy kérdésem lenne , hogy tudtok e valakit ajánlani aki kicseréli nekem ,mert én ehhez nem értek . Üdv Ati Szia! Két embert tudok ajánlani,az egyiket én is "kaptam",ajánlották,rendes csókának tűnik,Bpest 13.ker-ben,illetve 17.kerben. Melyik lenne megfelelőbb?! De idén már nem igazán vállalnak melót :lol: Illetve egy kerehatvani srác,aki szintén tudja miről beszél! :lol: Ha kell elküldhetem a számaikat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Szia! Két embert tudok ajánlani,az egyiket én is "kaptam",ajánlották,rendes csókának tűnik,Bpest 13.ker-ben,illetve 17.kerben. Melyik lenne megfelelőbb?! De idén már nem igazán vállalnak melót :lol: Illetve egy kerehatvani srác,aki szintén tudja miről beszél! :lol: Ha kell elküldhetem a számaikat! A XIII-at nem er ajanlgatni amig az enyem nincs kesz!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 A XIII-at nem er ajanlgatni amig az enyem nincs kesz!!! :lol: Szeva! Nekem tegnap mókolt rajta Pisti,a kerekhatvani srác,kifejezetten jobb lett! :) :D :D :D Igaz kb 2-2,5órát ott voltam,de 1/2órát dolgozott tisztán vele! Csak ajánlani tudom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kindy Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Szia! Két embert tudok ajánlani,az egyiket én is "kaptam",ajánlották,rendes csókának tűnik,Bpest 13.ker-ben,illetve 17.kerben. Melyik lenne megfelelőbb?! De idén már nem igazán vállalnak melót :lol: Illetve egy kerehatvani srác,aki szintén tudja miről beszél! :lol: Ha kell elküldhetem a számaikat! [/q KÖSZÖNÖM, NEKEM IGAZÁBÓL MINDEGY KIVISZEM AKÁR A 17 BE IS CSAK VALAKI MEGCSINÁLJA. ELKÜLDÖD A SZÁMOKAT P.Ü.-BEN? KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 KÖSZÖNÖM, NEKEM IGAZÁBÓL MINDEGY KIVISZEM AKÁR A 17 BE IS CSAK VALAKI MEGCSINÁLJA. ELKÜLDÖD A SZÁMOKAT P.Ü.-BEN? KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts