zsozs Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Szia! Köszönöm a biztató szavakat azért mégegyszer megpróbálom hátha. Az a baj hogy idáig nem nagyon volt gazdája a kocsinak mert csak tákolták meg szögelték, 1éve van nálam az autó és most jöttek ki rajta a hibák igazából. Én úgy gondoltam hogy 20liter vízkőoldó kimarja de külön nem ellenőriztem le, hogy sikeres volt-e a beavatkozás. pedig két napot görcsöltem vele. Tele kellett volna öntenem tűz forró vízzel és megnézni hogy meleg-e mindenhol vagy sem. Jó pap is holtáig tanul!! Amúgy a többi része hibátlanul müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Én már vízkőtelenítettem az enyémet egyszer, és azóta jó. Én két liter vízkőoldót és egy liter ecetet használtam el, és egy fél vödörnyi vízkő jött ki belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dínó Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Nem tudom, hogy aktuális-e még a téma, de a ventillátoraiddal minden rendben? Hiába tiszta a hűtőd, bizonyos terhelés felett a menetszél már nem elég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sziasztok Időközben vettem egy másik hűtőt bele mert a régi javíthatatlan volt, úgy el volt vízkövesedve. Most hibátlan igy nem melegszik. Mégegyszer köszi!! Zsozs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Kedves Omegások! Én nem értem a logikáját annak, hogy miért van a mi Omegánkban a hátsó rész fűtéskapcsolója a vezetőhöz közelebbi oldalon és az első pedig a jobb oldalon....ez így normális, vagy csak a miénk cserélődött meg vhogy? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Kedves Omegások! Én nem értem a logikáját annak, hogy miért van a mi Omegánkban a hátsó rész fűtéskapcsolója a vezetőhöz közelebbi oldalon és az első pedig a jobb oldalon....ez így normális, vagy csak a miénk cserélődött meg vhogy? Köszi előre is! Hmmm. Hiába, egy omega jobbkormányosan jó!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Hmmm. Hiába, egy omega jobbkormányosan jó!!! :) Ott a pont :D És a tiédben hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Nem tudom melyik a hátsó rész fűtéskapcsolója... :D Nekem csak két nagy "tekerő" van, de az a bal ill jobb oldali fűtést vezérli. :) De javaslom, klikk ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Nincs a hátsó résznek külön kapcsoloja. Nem is lehet külön szabályozni, csak a könyöklő mögötti rostély zárásával, nyitásával valamennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nincs a hátsó résznek külön kapcsoloja. Nem is lehet külön szabályozni, csak a könyöklő mögötti rostély zárásával, nyitásával valamennyire. Na megnézem én ezt mégegyszer, mielőtt még több baromságot írok :) Greg: köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Ja, a két tekerő a két oldalt szabályozza külön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Ja, a két tekerő a két oldalt szabályozza külön. :D Én is így tudtam, de kipróbáltam, és ahogy tekergettem, úgy tűnt, hogy elől és hátul változik a hőmérséklet, nem pedig két oldalt. Megnézem mégegyszer....Még csak most barátkozom az Omegával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nem J. Bond néven volt előzőleg az autó? :) Ilyen trükkös megoldást gyárilag tudtommal nem csináltak. :D Nézz szét jobban, hátha találsz még egy-két nem gyári opciót! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nem J. Bond néven volt előzőleg az autó? :) Ilyen trükkös megoldást gyárilag tudtommal nem csináltak. :D Nézz szét jobban, hátha találsz még egy-két nem gyári opciót! ;) ;) :P ;) Mégis mire gondolsz? Azért egy-két trükk néha jol jönne. ;) Mondjuk ne kelljen ebben a hidegben 10 perc, mire meleget fuj a fűtés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Mondjuk ne kelljen ebben a hidegben 10 perc, mire meleget fuj a fűtés. Vegyél Tigrát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Én találtam az enyémben pár extrát miután megvettem. :) Pl. egy telefonkihangosító központi egységét, meg egy GPS kábelköteget és antennát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Vegyél Tigrát! ;) ne vegyél Tigrát, mert az vállban szorít :) inkább tartsd garázsban, vagy javaslom a Webasto típusú állófűtést.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 vagy egy uj termosztátot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 vagy egy uj termosztátot :) Nincs gond a termosztáttal. Beáll 93 fokra, és mintha odaszögelték volna. :D Inkább az nem tetszik, hogy reggeli inditás után / digitklima / a fütésventillátor jó 5 perc után indul csak el, vagy még később. Amugy meg Omi után kistigris? hmm. inkább ülésfütés ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 ...reggeli inditás után / digitklima / a fütésventillátor jó 5 perc után indul csak el, vagy még később...Hááát azért -15 fokban nem olyan rossz az az 5 perc ám!!! :D később kell kelni, amikor már csak -4 fok van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Ezek szerint ez természetes? Azt hittem valami bibi van vele, hogy nem indul azonnal. Csak ha a szélvédőre irányitom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Jól beégtem megint. Persze, hogy nektek volt igazatok. (jobb-balt illetően) De én ettől függetlenül kultiváltam volna egy hátsó állítási lehetőséget is, ha már egyszer ott vannak azok a rácsok. Egyébként a Tigra pont azért jó, mert fele akkora és hamarabb bemelegszik. Jó, Omega után én sem vennék, de így nincs gond, mert van mindkettő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Az Omi azért jó, mert NAGY. A Tigra azért jó, mert KICSI. Az Opel azért jó, mert JÓÓ. :) :D Amugy ha már megy a venti, hamar befüti a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Jól beégtem megint. Persze, hogy nektek volt igazatok. (jobb-balt illetően) De én ettől függetlenül kultiváltam volna egy hátsó állítási lehetőséget is, ha már egyszer ott vannak azok a rácsok. Egyébként a Tigra pont azért jó, mert fele akkora és hamarabb bemelegszik. Jó, Omega után én sem vennék, de így nincs gond, mert van mindkettő :) Ez így nem igaz. Jó termosztáttal a nagyobb motor hamrabb melegszik, mert sokkal több hőt termel mint egy kis motor, ezért is kell rá nagyobb hűtő. Tapasztalom is az Omegánál. Egyébként lehet szabályozni! na nem a levegő hőmérsékletét, csak a beáramló levegő irányát és mennyiségét, akár teljesen le is lehet zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Egyébként lehet szabályozni! na nem a levegő hőmérsékletét, csak a beáramló levegő irányát és mennyiségét, akár teljesen le is lehet zárni. Ok, én pont a hőmérsékletre gondoltam, persze nem úgy, hogy elöl megy a klíma, hátul meg a fűtés... Egyébként meg vagyok elégedve az Omega fűtésével, az ülésfűtés pedig a legnagyobb találmány szvsz, főleg nőknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts