morg Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Helló, hülye vagyok vagy mi de hogy kell fűteni egy B omegával? (...) :shock: Hűteni tudok vele, de ma kipróbáltam és nem akar 22 fokra fűteni és nem csinál semmi lényegeset... Kétoldali klimás kocsi 98-as évjárat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 A fűtőradiátor vízcsöveinél a tűzfalon egyfojtában folyik a hűtővíz.Kicseréltem mind a két csövet , de még mindig folyik.A radiátort nem hiszem hogy lyukas,mert a kondenzvíz cső és az utastér por száraz.Lehet hogy e rézcsövek lyukattak ki? Kérem a szakik segítségét, mert nem szeretném ezért megfőzni a motort, a radiátort meg nagyon bonyolult kiszedni. THX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 A fűtőradiátor vízcsöveinél a tűzfalon egyfojtában folyik a hűtővíz.Kicseréltem mind a két csövet , de még mindig folyik.A radiátort nem hiszem hogy lyukas,mert a kondenzvíz cső és az utastér por száraz.Lehet hogy e rézcsövek lyukattak ki? Kérem a szakik segítségét, mert nem szeretném ezért megfőzni a motort, a radiátort meg nagyon bonyolult kiszedni. THX :) nézd meg a fütéscsapot! az szokott elrepedni. az a motor mögött van a tüzfal és a motor között. fekete kör alaku, és 1 be és 1 kivezetése van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 elég kaki kép: az 1 számú alkatrész a fütéscsap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 hát ebből nemtudom mennyi látszik: a bekarikázott a fütéscsap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Köszi a gyors válaszokat :) A fűtéscsap jó. a víz a be-kimenő cső körülötti gumi tömítésnél jelenik meg,addig minden száraz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Köszi a gyors válaszokat :) A fűtéscsap jó. a víz a be-kimenő cső körülötti gumi tömítésnél jelenik meg,addig minden száraz. a gumicsövet bilincs foga, vagy csatlakozós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Eredetileg csatlakozós,de az egyik nagyon folyott így mendkettőt kicseréltem és bilincsel rögzítettem :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Kori! Amig folyik a hűtővized a fűtéscsap környékén, a motor mögött, ne csodálkozz hogy szarakszik a fordulatszám jeladó. Ugyanis az onnan lefolyó víz pontosan a jeladóra folyik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 A fűtéscsap és környéke tök száraz.A fűtőtesttől szivárog a víz és végigfolyik az alvázon.Amúgy a jeladó most lett cserélve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 A műszerfal maradt, csak a középkozol ugrott ki.Az astra nehézségi fokára az omegából következtettem,mert ott aztán jól beépítették.Tényleg,neked milyen a fűtésed,mert az enyém elég gyatra. :) A fűtésem? Hibátlan. 5 perc, és egész langyit fúj. 90 fokra - menet közben - 10 perc alatt fölkúszik. Vigyázok is rá!!! Nem ám gagyi víz meg fagyálló! Nehogy vízkövesedjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Nekem is gyorsan eléri az üzemi hőfokot, de mégis langyit fúj.Igaz a hűtőmet már vízkőtelenítettem,de ezek után nem úszom meg a fűtőtestet sem._Csak az a baj hogy sztem nagy szívás azt kibontani :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Hmmmm... No comment. Ezt nem szeretném megtapasztalni, de ha gondolod holnap itt leírom az elméleti részét. Ha lesz egy pár percem. Mert most gurulnom kell csepelre Mel-ért. Különben kikapok, és nem lesz hanky-panky este. Meg egy haveromnak is kell ma este segíteni a local-ban. Állítólag van egy-két korsó sör, amivel Qrvára nem bír. Én off, üdv mindenkinek (2-3 hét múlva végre megbírkózik a magyar bürokrácia egy ADSL bekötésével otthon. Ye right.... Dreamin' ... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 hát biztos tudjátok, hogy állandó hűtővízelfogyással küzködtem... Mivel fennt van a kart. védő, ezért nem lehet megállapítani, hogy honnan folyt... A vízpumpának már néha hülye hangja volt, ezért arra gyanakodtunk... Vízpumpa megvesz, kicserél! Kiderült, hogy nem ott folyt, hanem a termosztátház tömítése adta meg magát... Mivel nem volt kéznéll tömítés (Már van, ezért tömítéssel lett megoldva.. kb fél órát bírta!) most már van... A végeredmény hogy a leömlőm el van törve az egyes hengernél a talprésznél... :shock: Folyt rá a hűtővíz... :? Ja és állítólag a hűtőm is el fog törni, a befolyó műanyag csőnél... :) Hát most örülök.. :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 csak a hengerfejet ne :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Már gyűjtögetek a generálra... 2005. Január 10. Action.... Anti, ezt a technika ördöge tette veled. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Folytatás az anyázós topicban, mert már odáig jutottam... :twisted: Újabb fejlemények... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Nekem mindösszesen csak annyi bajom van a fűtésemmel, hogy a középen található balos szellőzőm nem hajlandó valami miatt (biztos szét van esve a fűtésházam :roll: ) meleget fújni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Nekem mindösszesen csak annyi bajom van a fűtésemmel, hogy a középen található balos szellőzőm nem hajlandó valami miatt (biztos szét van esve a fűtésházam :roll: ) meleget fújni... Az Astrás fórumban volt valami értekezés arról, hogy a középső szellőzőn direkt fúj hideg(ebb)et... Aszonták ez normális, és azér van, hogy ne aludjon el a sofőr. Mondjuk az enyémen is egyforma meleg jön mindenhonnan, de én így szeretem, ha rossz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Az Omega fűt középen is, de a Kadett és az Astra valóban nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Igen, a többi Omegám középen is fűtött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Az Omega fűt középen is, de a Kadett és az Astra valóban nem... C Asciban is csak hideg gyütt! :) De az Omim.. hát az isteni meleget nyom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Erről van szó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Bizony! Omi fűtés rulz! 10 perc után már vagy vetkőzni kell, vagy letekerni a fűtést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Pontosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts