A.G.S. Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok! Keresek F16Cr váltót. Ha tudtok segítseket! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolfka Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Sziasztok! OPEL mágust keresek !!! Az alany ascona 86os 90lovas 16SH touring ami a bnőmé.... Csodás csendes motorja van.... de a váltó/difi mint az ikarusé...olyat kotyan és búg... Lehet ebbe a difi kottyanását állítani? A legolcsóbb megoldást keressük, én bontottban gondolkozom, valószinű F16os van rajta de én a számát nem találom! Minden F-es váltó felmegy a helyére? Azt hallottam hogy csak a D kadetté, A vectráé és a calibráé az asconáén kívűl........... Ha vkinek van ilyen váltója is olcsóba szóljon, hosszú váltó érdekel csak! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Sziasztok! OPEL mágust keresek !!! Az alany ascona 86os 90lovas 16SH touring ami a bnőmé.... Csodás csendes motorja van.... de a váltó/difi mint az ikarusé...olyat kotyan és búg... Lehet ebbe a difi kottyanását állítani? A legolcsóbb megoldást keressük, én bontottban gondolkozom, valószinű F16os van rajta de én a számát nem találom! Minden F-es váltó felmegy a helyére? Azt hallottam hogy csak a D kadetté, A vectráé és a calibráé az asconáén kívűl........... Ha vkinek van ilyen váltója is olcsóba szóljon, hosszú váltó érdekel csak! THX Szerintem Berlinát keresd meg ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mazsi 40 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szevasztok keresnék F16 váltót gsi-hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sori Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Üdv! Van egy kis problémám a váltómmal, mégpedig, hogy menet közben nem lehet ötödiket kapcsolni, csak álló helyzetben, ha a motor nem jár. Egyest meg kettest is nehezen veszi időnként. Találtam egy leírást a gyikban, hogy hogyan kell beállítani a rudazatot astrán, csak a kadetton nincs pozícionáló furat a váltókarnál. Tud valaki hozzászólni a dologhoz? Az lehet, hogy csak kevés a váltóban az olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts