Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Hozzászólások 79
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Sziasztok!

OPEL mágust keresek !!!

Az alany ascona 86os 90lovas 16SH touring ami a bnőmé....

Csodás csendes motorja van.... de a váltó/difi mint az ikarusé...olyat kotyan és búg...

Lehet ebbe a difi kottyanását állítani?

A legolcsóbb megoldást keressük, én bontottban gondolkozom, valószinű F16os van rajta de én a számát nem találom!

Minden F-es váltó felmegy a helyére? Azt hallottam hogy csak a D kadetté, A vectráé és a calibráé az asconáén kívűl...........

Ha vkinek van ilyen váltója is olcsóba szóljon, hosszú váltó érdekel csak!

THX

Elküldve
Sziasztok!

OPEL mágust keresek !!!

Az alany ascona 86os 90lovas 16SH touring ami a bnőmé....

Csodás csendes motorja van.... de a váltó/difi mint az ikarusé...olyat kotyan és búg...

Lehet ebbe a difi kottyanását állítani?

A legolcsóbb megoldást keressük, én bontottban gondolkozom, valószinű F16os van rajta de én a számát nem találom!

Minden F-es váltó felmegy a helyére? Azt hallottam hogy csak a D kadetté, A vectráé és a calibráé az asconáén kívűl...........

Ha vkinek van ilyen váltója is olcsóba szóljon, hosszú váltó érdekel csak!

THX

Szerintem Berlinát keresd meg ez ügyben.

• 2 years later...
  • 3 months later...
Elküldve

Üdv!

Van egy kis problémám a váltómmal, mégpedig, hogy menet közben nem lehet ötödiket kapcsolni, csak álló helyzetben, ha a motor nem jár. Egyest meg kettest is nehezen veszi időnként. Találtam egy leírást a gyikban, hogy hogyan kell beállítani a rudazatot astrán, csak a kadetton nincs pozícionáló furat a váltókarnál. Tud valaki hozzászólni a dologhoz? Az lehet, hogy csak kevés a váltóban az olaj?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.