Bundee Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Micsoda flancolás kérem :D Esélytelen. Az enyém meg cd-s köteg, benne van a bc, benne van a check control, abs, ülésfűtés, miegyéb (ebből csak az abs volt beépítve a donorba) oszt pl a villanyos tetőablak, vagy az ajtó világítás mégsincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Esélytelen. Az enyém meg cd-s köteg, benne van a bc, benne van a check control, abs, ülésfűtés, miegyéb (ebből csak az abs volt beépítve a donorba) oszt pl a villanyos tetőablak, vagy az ajtó világítás mégsincs benne. Végül is szerintem az "A" oszlopban lévő, belső világítás kapcsolót kellene megcsapolni hozzá+plusz a műanyagot kicserélni, ahol van a lámpa (ha kilehet egyáltalán csak azt a részt a kárpiton, még nem próbáltam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Na persze, amúgy bekötni nem egy nagy was ist das. Az áram fixen ott van az ajtóban, (legalábbis központinál, villanyablaknál) és csak egy testet kell neki adni. A térképzseb az cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Üdv Ablaktörlő intervallum relé merre található? Motortérbe táblába nincs, utastérben a táblában sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Pedig ottvan az az utastérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 De mégis hol ? A kormány alatt a biztitáblában nincs. Csak hasonló. Ott van egy piktogram az ablaktörlőnek, viszont ha azzt kicserélem, akkor csak nyomja a szélvédőmosót ezerrel :D A pedálsor felett is van pár bizti, ha leveszem a burkolatot, de azok közül sem nyerő egyik sem. Pedig ottvan az az utastérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Próbáld meg hogy bekapcsolod az ablaktörlőt, és fülelsz, hogy honnét kattog ;) De mégis hol ? A kormány alatt a biztitáblában nincs. Csak hasonló. Ott van egy piktogram az ablaktörlőnek, viszont ha azzt kicserélem, akkor csak nyomja a szélvédőmosót ezerrel :D A pedálsor felett is van pár bizti, ha leveszem a burkolatot, de azok közül sem nyerő egyik sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Pedig ott van biztitáblába mert én is kicseréltem intervallumosra csak beledugtam és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Pedig ott van biztitáblába mert én is kicseréltem intervallumosra csak beledugtam és kész. Szóval nekem sima gyári az alblaktörlő kapcsolóm. Annyi a problémám, hogy nincs szakaszos törlés , csak egyből az egyes fokozat(meg az, hogyha kikapcsolom, ott áll meg, ahol kikapcsoltam. Ebből a felindulásból gondoltam, hogy az intervallum relé a cinkes. Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 A gyári ablaktörlő relé nem intervallumos! Csak van egy fix szakaszos időzítése ,ha jól vágom. Az intervallumos az egy szabályozható relé amihez kell egy B Omega intervallummos kar(van rajta egy poti). Így a szakaszos törlésed tudod álítani 13-2mp között egy pici potival! Nagyon de nagyon hasznos, imádom! Lövök pár képet ha kell, bár a Google is a barátod. :D Be is linkelek egyet. Mondjuk ennek horror az ára! Én 3500ft-ért vettem relével! http://www.opel-alkatreszek.hu/opel-astra-g-alkatr%C3%A9sz/opel-ablaktorlo-kapcsolo-bcintervallum-vectra-bomegaastra-fg Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Értem. De mitől nem működik nekem a szakaszos törlés? És... Ha esetleg szerzek omi kart, a relé hova megy majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Szerintem meg inkább az ablaktörlőmotor beépített végálláskapcsolója :) Szóval nekem sima gyári az alblaktörlő kapcsolóm. Annyi a problémám, hogy nincs szakaszos törlés , csak egyből az egyes fokozat(meg az, hogyha kikapcsolom, ott áll meg, ahol kikapcsoltam. Ebből a felindulásból gondoltam, hogy az intervallum relé a cinkes. Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Akkor gondolom kell egy másik motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Próbáld meg szétszedni, szerintem javítható! Akkor gondolom kell egy másik motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Értem. De mitől nem működik nekem a szakaszos törlés? És... Ha esetleg szerzek omi kart, a relé hova megy majd? A régi helyére! régi kihúz új bedug! A poti két vezetékét kell bekötni a megnemmondommelyikkétlábra. :D Ha érdekel megnézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 A régi helyére! régi kihúz új bedug! A poti két vezetékét kell bekötni a megnemmondommelyikkétlábra. :D Ha érdekel megnézem! Ez a dolog engem is érdekelne, megosztanád velünk a beszerelés menetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Fastrásoknál ott van gyikben. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pityu.c18nz Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Szép jónapot mindenkinek. Van egy a vetram, és Kb 2500-3000 fordolatig dadog, rángat. Már mindent probáltam. Ha valaki tudna nekem küldeni adatokat, hogy az érzékelöknek milyen az értéke hidegen, és üzemi höfokon. A motorkòd: c18nz. Elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logen76 Elküldve Október3, 2014 Megoszt Elküldve Október3, 2014 (edited) Üdv mindenkinek. szeretném kérdezni A vectrában az első ajtókban milyen típusú hangszórók vannak?cserélni szeretném de nem tom hány cm átmérő.és még egyenlőre nem akarom szétszedni.de a hangszórókat már megszeretném venni. Köszönöm. Módosítva Október3, 2014 : logen76 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Én kiszereltem őket és 13cm mértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Nekem ezek voltak benne csak kiszedtem mert egy fabrikált kiemelőkerettel voltak berakva. 13cm http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=00851 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 16 lesz az... Gyárilag elöl 16-os blaupunktok vannak, amiket nem is nagyon érdemes cserélni, mert normális árkategóriában nem kap olyat az ember, ami jobban szólna, ha meg szakadt a széle, az olcsón javítható. Egy rendes 4x50w-os fejjel már igen szépet hasítanak. Inkább a hátsókat érdemes cserélni, ha ötajtós a gép, abba gyárilag csak 13-as jutott, a sedanokban ott is 16-os van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Én ezeket rakom vissza,hiába csak 13-ak szépen szóltak,csak kell egy normális keret. Nekem ezek voltak bent így azt gondoltam hogy 13cm-ek a gyáriak is. Nem hitte volna hogy a 16cm-es is befér ide. Én is úgy halottam hogy egy jó állapotú gyári szettnél nem igen van jobb. Már régóta gondolkodom egy CAR 400 fejen és egy hozzá tartozó kijelzőn amit a rádió alá raknék be. Plus esetleg még egy multikormány hozzá. A CAR 400-as fejhez van leírás hogy lehet rá rakni AUX bemenetet,ezért választanám ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 Én ezeket rakom vissza,hiába csak 13-ak szépen szóltak,csak kell egy normális keret. Nekem ezek voltak bent így azt gondoltam hogy 13cm-ek a gyáriak is. Nem hitte volna hogy a 16cm-es is befér ide. Én is úgy halottam hogy egy jó állapotú gyári szettnél nem igen van jobb. Már régóta gondolkodom egy CAR 400 fejen és egy hozzá tartozó kijelzőn amit a rádió alá raknék be. Plus esetleg még egy multikormány hozzá. A CAR 400-as fejhez van leírás hogy lehet rá rakni AUX bemenetet,ezért választanám ezt. Szerintem is 16-os van benne. Amúgy én hátul kicseréltem mac-re, de a gyáriak sokkal szebben szóltak mint ezek. Sajnos ebbe az irányba tart a világ, minden utángyártott cucc ramaty, vagyis a gyárit meg sem közelíti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 Lehet a gyárinál is jobbat venni, csak ott mire megveszed a két pár hangszórót, addigra elköltötted az autó értékét. És hétköznapi használatra meg tök felesleges jobbat. Bátyámnak a sedanban van egy pio fej, érintetlen gyári hangszórókkal, és olyat szól, hogy nem lehet megmaradni az autóban. (és ott még nem torz) A mediamarktos gyerek aki berakta, nem akarta elhinni hogy mit szól. Nekem most épp g astrából valóak vannak, ez csak picit másabb a gyáritól, nagyobb mágnes van rajta, és más anyagú a membrán (van otthon vagy 3 pár gyárim, csak nincs időm elküldeni megjavíttatni) hátul a gyári 13-asak (ezeken mondjuk hallatszik hogy kevés ide) és van az egészen egy vdo dayton fej, 4x45w, és már ez is rezgeti a tükröt szép hangzással. (ezt úgy kell érteni hogy komoly zenét is lehet rajta szépen) Mivel hátul csak 13-asok vannak,így azért megtoldottam egy mélylánykával hogy kicsit tisztább legyen a ne mán, mert egyelőre nem találtam bontóban 16-ost Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts