Bundee Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Igen, az a másik ötletem, hogy rákötöm a központira. Én bekötöttem direktbe az akksira, így mindig szól a rádió :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Én bekötöttem direktbe az akksira, így mindig szól a rádió :) A közpoti fix táp. Én az astranál a W kivezetésre kötöttem a rádiót. Itt akkor van táp ha a kulcs a kormányfeloldás állásban van. Nézd meg a vekin van e nem bekötött kivezetés a gyújtáskapcsolón. http://pics.coldline.hu/pics/634423-20120807-aSVjVi.png Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 A közpoti fix táp. Én az astranál a W kivezetésre kötöttem a rádiót. Itt akkor van táp ha a kulcs a kormányfeloldás állásban van. Nézd meg a vekin van e nem bekötött kivezetés a gyújtáskapcsolón. http://pics.coldline...0807-aSVjVi.png Mintha valahol olvastam volna, hogy a Vekibe is van ilyen "ACC" állás a kapcsolón. Sokszor ha csak várakozok a kocsiba, vagy más ül bent, a kulcsot nemszeretem benne hagyni, így nekem pont jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 A közpoti fix táp. Én az astranál a W kivezetésre kötöttem a rádiót. Itt akkor van táp ha a kulcs a kormányfeloldás állásban van. Nézd meg a vekin van e nem bekötött kivezetés a gyújtáskapcsolón. http://pics.coldline...0807-aSVjVi.png Pont erre gondoltam. Az tudtam hogy az astrák tudják, és elvileg a vecinek is kéne, mert a gyujtáskapcsoló is egyforma. (nagyjából) Központinál nem a fix tápra gondoltam, hanem a zárás jelvezetékére. Hiszen a gyújtástól is csak egy jelet kap a rádió, nem a gyújtásról kapja az áramot. HÜlyén is nézne ki ha csak ráadott gyújtással lehetne zenét hallgatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 Nah felkerült az I-re a pont! Megkapta a chipet a kicsike! :) Viszont a check lámpa gyújtáson, és menet közben folyamatosan villog. Ha lehúzok egy stekkert nincsen vészprogram, és hibakódot sem tudok olvasni. Ez mitől lehet? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Nem akarlak elkeseríteni, de sz@r/gagyi a chip... jól megírt chippel nem villog a motorkontroll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Nem akarlak elkeseríteni, de sz@r/gagyi a chip... jól megírt chippel nem villog a motorkontroll. De amúgy jól megy az autó meg minden, semmi gond. Csak folyamat villog a checklámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Nem akarlak elkeseríteni, de sz@r/gagyi a chip... jól megírt chippel nem villog a motorkontroll. Nem lehet hogy Immoshoz való a chip és azért villog folyamat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Nem lehet hogy Immoshoz való a chip és azért villog folyamat? Szerintem valami checksum hiba lehet, azaz a beírt program nemtartalmazza a gyári ellenőrző kódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Szerintem valami checksum hiba lehet, azaz a beírt program nemtartalmazza a gyári ellenőrző kódot. Aham. Hát mindegy, lényegtelen. Kicsit zavaró hogy folyamatosan villog, de kezdem megszokni. Kárpótol a teljesítmény, mert tényleg ez kellett már csak neki, és nagyon sokat számított. Sokkal nyomatékosabb, és brutális ereje van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Aham. Hát mindegy, lényegtelen. Kicsit zavaró hogy folyamatosan villog, de kezdem megszokni. Kárpótol a teljesítmény, mert tényleg ez kellett már csak neki, és nagyon sokat számított. Sokkal nyomatékosabb, és brutális ereje van! :) Ezzel csak akkor lesz probléma, amikor majd tényleg világítana valamiért, de ugye nem fogod tudni hisz folyamatosan megy. Ez a folyton segítségért kiáltás esete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Na igen, erre gondoltam én is. Sztem azért ez komolyabb probléma a "kicsit zavaró"-nál, és én a helyedben új chip után néznék, de te tudod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Na igen, erre gondoltam én is. Sztem azért ez komolyabb probléma a "kicsit zavaró"-nál, és én a helyedben új chip után néznék, de te tudod... Hát igen. Azért az valamit mutat a chip minőségéről hogy ha nem MINDEN úgy működik ahogy kellene. Egy minőségi átépítésnek pont az az ismérve, hogy úgy változtat pl a teljesítményen, hogy egyébként mást nem befolyásol, és nem okoz hibákat. Én pl pont ezért cseréltem komplette a motort, és igyekeztem a csatlakozókat is úgy megoldani mint gyárilag, hogy később ne okozzon problémát. (mondjuk a vízcső még megoldásra vár, mivel van egy plusz kimenetem, ami jelenleg elég kókány módon van ledugózva) A cél az lenne, hogy ha valaki felnyitja a motorháztetőt, és belenéz, úgy lássa, hogy ezt eredetileg így találták ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember8, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2012 Van itt olyan akinek gyárilag vonóhorgos vectrája van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Van itt olyan akinek gyárilag vonóhorgos vectrája van? Nekem utólagosan van rajta Bosal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Nekem meg autoflexes, de van egy echte gyári eredeti gm-em is. Azt akarom feltenni. Megvan hozzá a kábel köteg, nagyon ügyes, két csati rajta, ami megy bele a hátsó lámpába. Nem kell forrasztani se meg semmi. Egyedüli dolog amit nem tudok, hogy a visszajelző gyárilag hogy nézett ki, hová volt bekötve és hol volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Nekem meg autoflexes, de van egy echte gyári eredeti gm-em is. Azt akarom feltenni. Megvan hozzá a kábel köteg, nagyon ügyes, két csati rajta, ami megy bele a hátsó lámpába. Nem kell forrasztani se meg semmi. Egyedüli dolog amit nem tudok, hogy a visszajelző gyárilag hogy nézett ki, hová volt bekötve és hol volt. A műszerfalon van egy zöld vonóhorog piktogram, oda kötöttem be egy 800Ft-os "Blink utánfutó index kontroll" nevű szerkezetet. Eredetileg egy ledet villogtat, de az elég hülyén nézett ott ki, így egy tranyóval megoldottam, hogy rendes izzót villogtasson, így fullfull gyári :) http://kepfeltoltes.hu/view/120910/astraf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezugyan Fastra, de a Vekinél is ugyanott van a jelecske. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 A műszerfalon van egy zöld vonóhorog piktogram, oda kötöttem be egy 800Ft-os "Blink utánfutó index kontroll" nevű szerkezetet. Eredetileg egy ledet villogtat, de az elég hülyén nézett ott ki, így egy tranyóval megoldottam, hogy rendes izzót villogtasson, így fullfull gyári :) http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Ezugyan Fastra, de a Vekinél is ugyanott van a jelecske. Igen, tudom, én is áttettem oda. (annó fater belefúrta a fényszóró magasság állító melletti vakdugóba a ledet) Viszont próbálnék minél inkább a gyárban így rakták össze hatásra gyúrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Igen, tudom, én is áttettem oda. (annó fater belefúrta a fényszóró magasság állító melletti vakdugóba a ledet) Viszont próbálnék minél inkább a gyárban így rakták össze hatásra gyúrni. Elvileg létezik 4 lábú relé kimondottan Opelhez ami tudja ezt, de egyik boltba se tudtak hozni ilyet :( A kábelköteget nemnagyon nézi senki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Elvileg létezik 4 lábú relé kimondottan Opelhez ami tudja ezt, de egyik boltba se tudtak hozni ilyet :( A kábelköteget nemnagyon nézi senki :) Indexrelé? bakter, még jó hogy elraktam az összes relét a bontottból. Akkor az volt az a plusz kivezetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Indexrelé? bakter, még jó hogy elraktam az összes relét a bontottból. Akkor az volt az a plusz kivezetés? Valószínűleg az, de nemtalálkoztam még olyannal, így nem állítom biztosan. Itt is van egy olyan: http://www.tnet-autoalkatresz.hu/sajat_import.php?import=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Sziasztok! Ismertek jó autóvillamossági szerelőt Jászberényben ill. Martfűn vagy a környékén vagy akárhol, akit mertek ajánlani hogy felkeressem? (A jó alatt azt értem, hogy ismeri az Opeleket, és nem fog azzal jönni, hogy menjek be szakszervízbe, ott majd megmondják mi a probléma, utána menjek vissza hozzá és akkor meglátjuk.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Csinált már valaki Vecin lámpa relézést? Gyengéllem a világítást :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Csinált már valaki Vecin lámpa relézést? Gyengéllem a világítást :\ Az állítható oszloposokban alapból be van. Nem is értem a többiben miért nem. Amúgy meg első körben mosd ki a fényszóróidat, meg dobj be két új izzót. Sokat számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Az állítható oszloposokban alapból be van. Nem is értem a többiben miért nem. Amúgy meg első körben mosd ki a fényszóróidat, meg dobj be két új izzót. Sokat számít. Mit jelent az hogy állítható oszlopos? Angel Eyes lámpák vannak benn. Tettem rájuk már új csatlakozót, és kicseréltem az izzókat is. Valamivel jobb lett, de állítólag a relézés sokat dob rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts