Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 bocs az amatőrségemért meg az érthetetlenségemért.a 12-es kódot minden hiba kód előtt ki villantja, vagy nem? az én megfigyelésem szerint 19-es az az főtengely szenzor, helytelen fordulatszám jelzés ez lehet? előre is köszönöm. A 3X 12-vel kezdi (és végzi) a diagot. Ha jól értelek akkor 19-est is dobja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Igen, ez az első verzió. Szerintem jobb ez. Az enyém csak túl van bonyolítva, az esetleges fogyasztásbeli előnyt sem igazán tapasztalom... :lol: Akkor megnyugodtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 üdv. azt szeretném kérdezni, hogy vettem egy vectrát, 93, 4.havi, c20ne. a probléma: indításnál, míg 2-3at nem forog a motor, majdnem leáll, majd 1x csak 1 pillanat alatt normális fordulatszámon ketyeg a kocsi. ez normális, vagy valami nem ######a vele. ez az első opelem :lol: köszönöm Nekem (X20XEV) főtengelyjeladó hibánál csinált ilyet, de ott volt hibakód is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 A 3X 12-vel kezdi (és végzi) a diagot. Ha jól értelek akkor 19-est is dobja? ugy ahogy mondod 3x12 kezdi, dob 3x19-et és 12 vel végződik. a furcsa h ez csak z indításkor van, indítás után max 2mp mulva tökéletesen ketyeg, és semmi furcsaság menetközben. és ami még furcsa h van olyan pillanat mikor még ez sincs az elején. de 1x már volt olyan is, hogy csak gáz adásra röffent be, ez volt 2-3 gáz fröccs, ami furcsa, h utána is volt az az 1-2 mp amikor le esett a fordulat de után ugyanugy tökéletesen működött. köszi ui. önindítónak nem lehet köze hozzá? mert néha az is csinál olyat hogy nem forgatja meg a rendszert. ja, és ezt a 19-es kódot írja járó motornál is pedig semmi furcsát nem hallani. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 ugy ahogy mondod 3x12 kezdi, dob 3x19-et és 12 vel végződik. a furcsa h ez csak z indításkor van, indítás után max 2mp mulva tökéletesen ketyeg, és semmi furcsaság menetközben. és ami még furcsa h van olyan pillanat mikor még ez sincs az elején. de 1x már volt olyan is, hogy csak gáz adásra röffent be, ez volt 2-3 gáz fröccs, ami furcsa, h utána is volt az az 1-2 mp amikor le esett a fordulat de után ugyanugy tökéletesen működött. köszi ui. önindítónak nem lehet köze hozzá? mert néha az is csinál olyat hogy nem forgatja meg a rendszert. ja, és ezt a 19-es kódot írja járó motornál is pedig semmi furcsát nem hallani. köszönöm Átgondolva a dolgot alapjárati motor gyanús a történet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Átgondolva a dolgot alapjárati motor gyanús a történet... hmm kaptam már ilyen tippet :lol: csakhogy nem h első opelem, hanem az első saját autom is :D nem tudnál némi infót adni, hol helyezkedik el, hogy néz ki? tovább h lehet ezt tisztítani?még annyit hozzá tennék, h valahol egy helyen ki fúj a kipufogóm is a kocsi alatt. ennek gondolom semmi köze nem lehet hozzá jah és még annyi h mikor vettem kb 3 hete, akkori tulaja csinállt rajta 1 motormosást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 hmm kaptam már ilyen tippet :lol: csakhogy nem h első opelem, hanem az első saját autom is :D nem tudnál némi infót adni, hol helyezkedik el, hogy néz ki? tovább h lehet ezt tisztítani?még annyit hozzá tennék, h valahol egy helyen ki fúj a kipufogóm is a kocsi alatt. ennek gondolom semmi köze nem lehet hozzá Közben pótoltam a képet :devlish: A tisztítást WD40-el és/vagy féktisztítóval érdemes megejteni. Alaposan átmosni, kitakarítani, amennyire csak lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Közben pótoltam a képet :lol: A tisztítást WD40-el és/vagy féktisztítóval érdemes megejteni. Alaposan átmosni, kitakarítani, amennyire csak lehet. nagyon köszönöm, közben ránéztem ez egy bosch motor. a tisztításhoz kiszerelem, és csk be fulykálok a nyílásokon kiszárad majd vissza, vagy szét is kell szednem mert azt nem néztem h szét e lehet szedni egyáltalán :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 nagyon köszönöm, közben ránéztem ez egy bosch motor. a tisztításhoz kiszerelem, és csk be fulykálok a nyílásokon kiszárad majd vissza, vagy szét is kell szednem mert azt nem néztem h szét e lehet szedni egyáltalán :D . Szerintem nem kell(lehet) szétszedni. Elég alaposan beáztatni, kitakarítani. Reméljük ennyitől megjavul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Szerintem nem kell(lehet) szétszedni. Elég alaposan beáztatni, kitakarítani. Reméljük ennyitől megjavul :D ok, még 1x nagyon köszönöm, elvégzem a házi feladatot :lol: és jelentkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 ok, még 1x nagyon köszönöm, elvégzem a házi feladatot :lol: és jelentkezem. Okés :D Nincs mit, sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Szerintem nem kell(lehet) szétszedni. Elég alaposan beáztatni, kitakarítani. Reméljük ennyitől megjavul :lol: Nem is szabad szétszedni, mert sose lesz jó utána. Az alaposat szó szerint értsed, nekem pl. ötödikre lett jó. Féktisztítóval fújkáltam, benzinben áztattam, stb. A végén hagyd magától kiszáradni, ne törölgesd mert nem tesz jót neki ha belemegy egy textilszál. Egy alapos tisztítás/kiszárítás akár egy napot is igénybe vehet, ja és ne felejtsd el a rá menő gumicsöveket is kitisztítani, lehet hogy azokon is alig megy már át a levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Nem is szabad szétszedni, mert sose lesz jó utána. Az alaposat szó szerint értsed, nekem pl. ötödikre lett jó. Féktisztítóval fújkáltam, benzinben áztattam, stb. A végén hagyd magától kiszáradni, ne törölgesd mert nem tesz jót neki ha belemegy egy textilszál. Egy alapos tisztítás/kiszárítás akár egy napot is igénybe vehet, ja és ne felejtsd el a rá menő gumicsöveket is kitisztítani, lehet hogy azokon is alig megy már át a levegő. ok ma lesz a napja :rolleyes: vettem egy nagy doboz wd 40et, remélem elég lesz. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 ok ma lesz a napja :rolleyes: vettem egy nagy doboz wd 40et, remélem elég lesz. köszi Fogkefe sokat segít a pucolásnál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 no az első pucolás megvolt. tapasztalat: én úgy veszem észre, hogy az alapjárat, egyenletesebb lett, viszont a kezdeti probléma, vagyis az indítás utáni pillanat, ugyan úgy éppen nem áll le szitu. ilyen jó olajos cucc jött ki belőle. fogkefét hova dugom? az csak a nyílás elején segít.érdemes folytatnom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 no az első pucolás megvolt. tapasztalat: én úgy veszem észre, hogy az alapjárat, egyenletesebb lett, viszont a kezdeti probléma, vagyis az indítás utáni pillanat, ugyan úgy éppen nem áll le szitu. ilyen jó olajos cucc jött ki belőle. fogkefét hova dugom? az csak a nyílás elején segít.érdemes folytatnom? Ahogy tgabika/thor is mondta érdemes többször kitakarítani a motort is és a fészkét is. A fogkefével lehet sikálgatni mindenhol. Ott legyen tiszta, ahol a kúp befekszik a helyére. hogy rendesen zárjon. Valalmi müanyag darabot kihegyezel és kikapargatod belül is, de nem fémmel, hogy ne sérüljön!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Ahogy tgabika/thor is mondta érdemes többször kitakarítani a motort is és a fészkét is. A fogkefével lehet sikálgatni mindenhol. Ott legyen tiszta, ahol a kúp befekszik a helyére. hogy rendesen zárjon. Valalmi müanyag darabot kihegyezel és kikapargatod belül is, de nem fémmel, hogy ne sérüljön!! neki ugrok még 1x, a wd 40 elégséges? vagy mindenképp féktisztító kellene? mit értesz fészke alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 neki ugrok még 1x, a wd 40 elégséges? vagy mindenképp féktisztító kellene? mit értesz fészke alatt? Bármi jó, ami oldószer. Nekem sincs itthon féktisztítóm. Benzin, aceton, jégoldó, brigéciol, nitrohigitó, kerozin, féktisztító vagy ami kéznél van. :rolleyes: A fészke, ahova bemegy az alapjárati. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Bármi jó, ami oldószer. Nekem sincs itthon féktisztítóm. Benzin, aceton, jégoldó, brigéciol, nitrohigitó, kerozin, féktisztító vagy ami kéznél van. :huh: A fészke, ahova bemegy az alapjárati. :lol: szóval akkor a környezetéről beszélünk? elég laikus vagyok sajnos még :lol: fiatal is vagyok meg első autóm is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 szóval akkor a környezetéről beszélünk? elég laikus vagyok sajnos még :huh: fiatal is vagyok meg első autóm is :rolleyes: Pontosan. De a tied kissé eltér az enyémtől. Az alapos tisztítás azért nem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Sziasztok Srácok! Segitséget szeretnék kérni... Vagy kellene egy A veki kapcsolasi rajz :rolleyes: Vagy ha lenne vki nagyon kedves es bájos, akkor ha meg nézné nekem, hogy az elektromos fényszoró magasság allító kapcsolónál a szürke-zöld vezeték hova megy? Illetve mire csatlakozik? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Sziasztok Srácok! Segitséget szeretnék kérni... Vagy kellene egy A veki kapcsolasi rajz :rolleyes: Vagy ha lenne vki nagyon kedves es bájos, akkor ha meg nézné nekem, hogy az elektromos fényszoró magasság allító kapcsolónál a szürke-zöld vezeték hova megy? Illetve mire csatlakozik? Köszönöm! Szeva Jani! Breki Cartárs aláírásában találsz rajzokat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Szeva Jani! Breki Cartárs aláírásában találsz rajzokat. :huh: Köszi! Sikerült megtalálni a kis mocskot... :rolleyes: A háttér világitásra megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Pontosan. De a tied kissé eltér az enyémtől. Az alapos tisztítás azért nem árt. NAH MEG VOLT A MÁSODIK PUCOLÁS IS, ÉS UGY NÉZ KI HOGY SIKERES VOLT A DOLOG. nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített. jó hogy van ez az oldal :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 NAH MEG VOLT A MÁSODIK PUCOLÁS IS, ÉS UGY NÉZ KI HOGY SIKERES VOLT A DOLOG. nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített. jó hogy van ez az oldal :rolleyes: Akko' öröm bóddótság. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts