dyrasen Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Na arra jutottam hogy állítólag ez figyeli az izzókat ha ki ég valameik akkor visszajelez "elvilge" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Na arra jutottam hogy állítólag ez figyeli az izzókat ha ki ég valameik akkor visszajelez "elvilge" Azaz: http://cgi.ebay.de/Astra-Calibra-Steuerger...3-/370441740957 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 akkor jó:o csak meg egykét havernak van vekije és az övükébe nemtaláltunk még ient legalábbis itt biztos nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 akkor jó:D csak meg egykét havernak van vekije és az övükébe nemtaláltunk még ient legalábbis itt biztos nem Most felcukkoltatok, és addig nem nyugszom míg meg nem nézem hogy az enyémbe van-e ilyen!:o Amúgy enyémbe ott az anyósülés felőli légzsák indító is(gyárilag csak vezető felőli légzsák van benne!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 vedd ki az eggyik égőt :o és ha világít a műszerfalon a lámpa hibajelző akkor van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 vedd ki az eggyik égőt :D és ha világít a műszerfalon a lámpa hibajelző akkor van :) Nincs benn ilyen :o De megnézem hátha megvan a kábele gyárilag, és akkor lehet bele tenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Nincs benn ilyen :o De megnézem hátha megvan a kábele gyárilag, és akkor lehet bele tenni :) Nincsen az enyémbe bent a kábele sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Nincsen az enyémbe bent a kábele sem :o Addig örülj :D Csak plusz hibalehetőség és súly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Addig örülj :o Csak plusz hibalehetőség és súly :D Ilyen elektronikai extrákat szeretek:) Pedig van amelyikbe bentvan az olajszint visszajelző is(check control) azokba más az olajteknő, és azon van rajta az ellenőrző. Meg ugye azokba amelyikbe bentvan ez a check controll extra, azokba a kiegyenlítő tartály, ablakmosószintet is ellenőrzi a cucc:) Meg van amelyikbe az is világít ha nincsen bekapcsolva az öv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 :D hello srácok újabb kérdés:D kesztyütartó felett van egy vezérő egységnek látszó cucc az mi lehet? :) mert amit széttkaptunk vectra abba nemvolt enyémbe meg van és csak néztünk az ott mi mert nemszámítottunk rá Amit találtál az a CHECK-KONTROLL-nak az elektronikája. A Check kontrol figyeli az: -olajszintet -hűtővízszintet -féklámpa -izzók -ablakmosó folyadék szint -fékbetét kopás Ha ráadod a gyújtást akkor a műszeregység bal felső részén jelenik meg 6 ikon amik egy kis idő múlva elalszanak ha jó minden, a jobbról a második pedig csak akkor alszik el ha rálépsz a fékre és működik. A légzsákra gondolsz? :o A légzsák indítója a kézifékkar mögött található a műanyag konzol alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/thumb/101110/DSC035...ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/thumb/101110/DSC035...ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/thumb/101110/DSC035...ltoltes.hu_.jpg Ez a kék csati azt hiszem a BC-hez tartozik, sanszos, hogy annak a doboza :o Húzd le és nézd meg, hogy méri e a fogyasztást meg ilyesmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Meg van amelyikbe az is világít ha nincsen bekapcsolva az öv. Ilyen csak a távol keleti piacra készült A vectrában és calibrában van. Ott kötelező. Itthon egy ilyen kapcsolóval szerelt biztonsági öv csatlakozó és övfeszítő cirka 70.000 huf az opeléknél. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez a kék csati azt hiszem a BC-hez tartozik, sanszos, hogy annak a doboza :o Húzd le és nézd meg, hogy méri e a fogyasztást meg ilyesmi :) A BC csatlakozója sárga színű. Nekem megtalálható mind a kettő ezért tudom, hogy miről beszélek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ilyen csak a távol keleti piacra készült A vectrában és calibrában van. Ott kötelező. Itthon egy ilyen kapcsolóval szerelt biztonsági öv csatlakozó és övfeszítő cirka 70.000 huf az opeléknél. :o Nagyon jó helyen van ott ahol van:) De mondjuk én személy szerint nagyon csípném ha minden világítana a műszerfalon mikor ráadom a gyújtást!:D Majd ha bontó fele járok benézek, és keresgélek ilyen check control os cuccokat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 A BC csatlakozója sárga színű. Nekem megtalálható mind a kettő ezért tudom, hogy miről beszélek. :o A másik fele is sárga ezek szerint? Viszont visszafejtésre még mindig jó módszer, hogy lehúzod és ami nem működik, azt vezérli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Minek a másik felére gondolsz? A BC-nek csak egy sárga csatlakozója van amit a BC egységbe nyomsz bele hátulról. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Keresek valamit amiről gőzöm sincs, hogy mi lehet! :D Annyit tudok, hogy kapcsolási rajzon valami 731 vagy P21 a kódja, és szabad fordításban valami "megtett út jeladó/érzékelő" a neve. Erre kéne a digitális óra-külső hőfok kijelző egyik madzagját rákötni. De hogy mi köze lehet egy idő és hőfok kijelzőnek a megtett úthoz???!!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Keresek valamit amiről gőzöm sincs, hogy mi lehet! :D Annyit tudok, hogy kapcsolási rajzon valami 731 vagy P21 a kódja, és szabad fordításban valami "megtett út jeladó/érzékelő" a neve. Erre kéne a digitális óra-külső hőfok kijelző egyik madzagját rákötni. De hogy mi köze lehet egy idő és hőfok kijelzőnek a megtett úthoz???!!! :o Valamit találtam az óracsoportnál, de nem teljesen világos, hogy pontosan mi is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Valamit találtam az óracsoportnál, de nem teljesen világos, hogy pontosan mi is az. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1289411678.jpg Sebesség jeladó. A km óra hátán van egy kis bizbasz, a spirál felett. 3 érintkező megy rá :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Jah amugy ha ráadom a gyújtást :o jelez fent egy csomó lámpa fékkopás jelző kiegyenlitő tartály visszajelző ablakmosó féklámpa visszajelző olajszint visszajelző :D persze a kiegyenlitő tartályban ami van érzékelő hungaroceles csuszka elvan kopva néha visszajelez:P amugy bécsből lett behozva az autó lehet azért van benne mert ott előirás a fékvisszajelző legalábbis előirás volt hogy mostis az e nemtudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 A kintieknek mindent bele dobáltak ebbe is benne van a bőrön kívül és az elektromos tetőablakon kívül szerintem minden klima BC gyári ködfényszóró elektromos ablakok fűthető elektromos tükrök ülésfőtés (persze már nemjó) .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 A kintieknek mindent bele dobáltak ebbe is benne van a bőrön kívül és az elektromos tetőablakon kívül szerintem minden klima BC gyári ködfényszóró elektromos ablakok fűthető elektromos tükrök ülésfőtés (persze már nemjó) .... Nem jó az ülésfűtés? Nézted a képeket amit feldobtam? Nem nagy matek szétkapni, én tuti megpróbálnám a helyedben :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem tudna segíteni nekem valaki abban hogy Vectrából a világításkapcsolót hogyan lehet kompletten kiszedni?? Probálkoztam kiszedni, de túlságosan nem akarom feszegetni mert félek hogy eltörök valamit! :excl: Megnéztem az Így csináld-ot is, abban sajna csak a világításkapcsoló kapcsoló részének a leszedését írja... Igazából azt is próbáltam, de az sem igazán akar összejönni.. :lol: Majd még próbálkozom! Az ok amiért ki akarom szedni mert hogy elszállt a világításkapcsoló világítása s szeretném ha újra működne.. Előre is köszönöm a segítségeteket! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 hello nézd meg ezt az oldalt http://www.aty.hu/kek/ rámész a Vectra A világítás k és ottvan le is irja mutatja is Nem tudna segíteni nekem valaki abban hogy Vectrából a világításkapcsolót hogyan lehet kompletten kiszedni?? Probálkoztam kiszedni, de túlságosan nem akarom feszegetni mert félek hogy eltörök valamit! :excl: Megnéztem az Így csináld-ot is, abban sajna csak a világításkapcsoló kapcsoló részének a leszedését írja... Igazából azt is próbáltam, de az sem igazán akar összejönni.. :lol: Majd még próbálkozom! Az ok amiért ki akarom szedni mert hogy elszállt a világításkapcsoló világítása s szeretném ha újra működne.. Előre is köszönöm a segítségeteket! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 hello nézd meg ezt az oldalt http://www.aty.hu/kek/ rámész a Vectra A világítás k és ottvan le is irja mutatja is Köszi szépen dyrasen! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts