moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nekem van még két régebbi kábelem ami esetleg van olyan állapotban, hogy használható! Csak annyit írj meg légyszi, hogy milyen hosszú a kábel hossza ami neked kell. Mindjárt indulok melózni, így már nincs időm megnézni. Az egyik nekem kb 47 cm a másik meg 70. Ezt a gyújtáselosztó felöli csati elejétől a gyertya felöli fém kezdetéig mértem. Ha megmondod, hogyesetleg jó-e valamelyik, akkor holnap délelőtt leviszem kipróbálni. A továbbiakat meg megbeszéljük. Még annyi, hogy a C18Nz-ket kétféle elosztóval szerelték. és a kábelek csatlakozója még lehet eltérő. Az enyém kb. 60cm, olyan kábel kell ami a 2. hengerre rámegy (vezérléstől számitva) ami rámegy az elosztóra az ilyen félgömb alakú és van rajta egy pattintó és rápattan a csatlakozó Sztem a 70cm jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Az enyém kb. 60cm, olyan kábel kell ami a 2. hengerre rámegy (vezérléstől számitva) ami rámegy az elosztóra az ilyen félgömb alakú és van rajta egy pattintó és rápattan a csatlakozó Sztem a 70cm jó lesz ILYEN van a Tiédben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Az enyém kb. 60cm, olyan kábel kell ami a 2. hengerre rámegy (vezérléstől számitva) ami rámegy az elosztóra az ilyen félgömb alakú és van rajta egy pattintó és rápattan a csatlakozó Sztem a 70cm jó lesz Holnap reggel teszek fel képet a cstiról, mert nem vagyok biztos benne, hogy egyforma amiről beszélünk. Ha a kép alapján ok, akkor leviszem kipróbálni, és ha úgy is működik akkor küld fénypost! (Persze ha kell!) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ILYEN van a Tiédben? Igen ilyenem van ^_^ Bent voltam autósboltba 8000ért hoznák ugyanezt a szettet, 1dbot meg 6100ért de most inkább nem cserélem ki, jó nekem a használt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Holnap reggel teszek fel képet a cstiról, mert nem vagyok biztos benne, hogy egyforma amiről beszélünk. Ha a kép alapján ok, akkor leviszem kipróbálni, és ha úgy is működik akkor küld fénypost! (Persze ha kell!) ^_^ Köszi Jézus várni fogom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ILYEN van a Tiédben? Így a legjobb! Na az enyémnek ilyen a csatija az elosztó felől! De mostmár rohanok melózni, mert Sanyesz morcos lesz, ha későn megy a váltás! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Okés jó munkát ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Igen ilyenem van ^_^ Bent voltam autósboltba 8000ért hoznák ugyanezt a szettet, 1dbot meg 6100ért de most inkább nem cserélem ki, jó nekem a használt is Oksi. Nincs képed a rossz kábelről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Most vagdostam egy kicsit, és vhogy összeraktam, vmivel igy jobb de vmikor akkorákat prüfög, meg rángat :S Mennem kellene este Monorra csajhoz :$ de így semmiképp nemtudok ^_^ Mindjárt csinálok képeket a rosz kábelről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Most vagdostam egy kicsit, és vhogy összeraktam, vmivel igy jobb de vmikor akkorákat prüfög, meg rángat :S Mennem kellene este Monorra csajhoz :$ de így semmiképp nemtudok ^_^ Mindjárt csinálok képeket a rosz kábelről Oksi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Oksi. Nincs képed a rossz kábelről? Fényképet nem csináltam, mert haverom adott ingyen egy kábelt, igaz hogy nem ugyanolyan mint ami enyémen volt, de megy tőle, legalább áttudok menni Monorra ^_^ Okozhatja a túlságos fogyasztást az hogy pl. kihagy az egyik henger vagy nem a legjobb a gyújtásom, mert most is 3literrel 25km tudtam elmenni Off: Sportlégszüröt rakjak az autóra, többet eszik töle, ez egy direktszürő lenne, ráraktam a haveromét amit elad és magasabb fordulaton paragi dobbal elég kemény hangja volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nektek is 21/4W os izzó való a hátsólámpába? Égen földön nem találok ilyent, 21/5w meg nem megy bele a foglalatba ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Igen 21/4w Pedig én bármelyik autósboltba kapok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Így a legjobb! Na az enyémnek ilyen a csatija az elosztó felől! De mostmár rohanok melózni, mert Sanyesz morcos lesz, ha későn megy a váltás! ^_^ Bizony-bizony! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nektek is 21/4W os izzó való a hátsólámpába? Égen földön nem találok ilyent, 21/5w meg nem megy bele a foglalatba ^_^ Reszeld le az egyik kis kiálló "tüskét"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Múltnap kivettem a gyújtáselosztóból a 7lábú csodát, mert a másikat próbáltam, hogy üzemképes-e. Megpucolgattam a régi lábait be kontaktspréztem és pöccre indult, eddig fordult 1-et a motor. Akinek van ilyen takarítsa le, 10 perc az egész. Esetleg hasznát veszi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Moti! Az egyik szemem sír a másik nevet! A kábelt kipróbáltam, megy vele a kocsi rendesen! Csakhogy azt vettem észre amikor felnyitottam a motorháztetőt, hogy egy két perc alatt párszor ívet húzott (csattant). Nem látok viszont semmi repedést a szigetelésen, meg sehol. Lehet, hogy csak a sarut körülvevő műanyag nem áll rendesen. Nem tudom így tudnád e használni valamire. Ha esetleg így is érdekel postaköltségért elküldöm. De sajna garanciát nem tudok vállalni, hogy beválik. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sziasztok ! Májusban lettem boldog tulajdonosa egy 90-es 5 ajtós A Vectra-nak. Előző tulaj (kollégám) 10 évig használta és karbantartotta. Mostanáig nem is volt vele problémám a kasztnin kívül , viszont előjött a napokban a töltés visszajelző-nél egy kis "hiba". Motort beindítom és utána nagyon halványan világit (ill néha villog ford. szám fügvényében, és régebben elaludt gázadásra) ill a fékkopásjelző is vele együtt. Átolvastam mind a 30 oldalt hogy mi lehet. Írtátok hogy az akksinál cseréljek testkábelt izmosabbra, ez folyamatban. Ezen kívűl van e még 5let? Ékszíj nem laza és nem nyikorog. Köszi a segítséget ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sziasztok ! Májusban lettem boldog tulajdonosa egy 90-es 5 ajtós A Vectra-nak. Előző tulaj (kollégám) 10 évig használta és karbantartotta. Mostanáig nem is volt vele problémám a kasztnin kívül , viszont előjött a napokban a töltés visszajelző-nél egy kis "hiba". Motort beindítom és utána nagyon halványan világit (ill néha villog ford. szám fügvényében, és régebben elaludt gázadásra) ill a fékkopásjelző is vele együtt. Átolvastam mind a 30 oldalt hogy mi lehet. Írtátok hogy az akksinál cseréljek testkábelt izmosabbra, ez folyamatban. Ezen kívűl van e még 5let? Ékszíj nem laza és nem nyikorog. Köszi a segítséget ! Üdv a klubban ^_^ Gratula a kocsihoz, így látatlanul is, mert ritka az amikor ennyire képben lehetsz az előéletével. Probléma: Töltést mértél már? Saruk nincsenek eloxidálva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Moti! Az egyik szemem sír a másik nevet! A kábelt kipróbáltam, megy vele a kocsi rendesen! Csakhogy azt vettem észre amikor felnyitottam a motorháztetőt, hogy egy két perc alatt párszor ívet húzott (csattant). Nem látok viszont semmi repedést a szigetelésen, meg sehol. Lehet, hogy csak a sarut körülvevő műanyag nem áll rendesen. Nem tudom így tudnád e használni valamire. Ha esetleg így is érdekel postaköltségért elküldöm. De sajna garanciát nem tudok vállalni, hogy beválik. ^_^ Van róla képed? Lehet vmi hibája hogy ívet húz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Clipi Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Üdv a klubban ^_^ Gratula a kocsihoz, így látatlanul is, mert ritka az amikor ennyire képben lehetsz az előéletével. Probléma: Töltést mértél már? Saruk nincsenek eloxidálva? Köszi ! http://vectra.timieslevi.fotoalbum.hu/view...tureid/12665746 - itt van róla 1 kép. 150-ért szerintem nem volt sok 1.5 év műszakival. a töltést megnézem majd... ha megvagyok szólok. (sok túlóra miatt kis ideig eltart majd) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tők jó állapotban van ^_^ Annyiért nem volt pénz :D Gratula az autódhoz és Üdv a klubban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Köszi ! http://vectra.timieslevi.fotoalbum.hu/view...tureid/12665746 - itt van róla 1 kép. 150-ért szerintem nem volt sok 1.5 év műszakival. a töltést megnézem majd... ha megvagyok szólok. (sok túlóra miatt kis ideig eltart majd) Respect! ^_^ Ennyiért tényleg ajándék volt, főleg úgy, hogy kolléga volt a tulaj 10 évig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Van róla képed? Lehet vmi hibája hogy ívet húz? Gyorsan csináltam pár képet! Nem figyeltem, hogy mi a különbség ahhoz képest, mint ami most rajta van, így nem is tudom mi lehet a gond. Hátha a fotók alapján valaki megmondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Gyorsan csináltam pár képet! Nem figyeltem, hogy mi a különbség ahhoz képest, mint ami most rajta van, így nem is tudom mi lehet a gond. Hátha a fotók alapján valaki megmondja http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1283333040.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1283333233.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1283333323.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1283333419.jpg Melyik végén "húz ívet"? A gyertya vagy az elosztó végén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts