öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ja, de a boltban Ő volt a "kedves" vevő. Majd összerogytam a szagától. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Utánanéztem, kell lennie fekete vezetéknek is. Az a test. A barnát hanyagold. És a feketét, az autóból kijövő vékony feketére összekötni? A sárgát meg pirosat egybe és rákötni a pirosra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Úgy valahogy. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 És a feketét, az autóból kijövő vékony feketére összekötni? A sárgát meg pirosat egybe és rákötni a pirosra?? És a pirosat vágd el, a filmekben mindig azt kell ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 És a pirosat vágd el, a filmekben mindig azt kell :D Ha mégsem, akkor BUUUMM! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ha mégsem, akkor BUUUMM! ^_^ :D Merre is laksz Moti? Hallani fogjuk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Pest megye/ Nagykáta ^_^ Csaknem lesz BUMMM :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Pest megye/ Nagykáta :D Csaknem lesz BUMMM :D ;) Közel vagy ^_^ Majd kiülök a teraszra, nézem a tüzijátékot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Örülnél az ingyen tüzijátéknak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Az ülés mögött 3 bolha és hátul az ablak vonalában 4. Ezeket a csomitartóból simán vissza lehet nyomni. Azzal is szívtam, hogy a hátsó ablak cserélve volt(előző tulaj) ^_^ és sajna a ktartó kicsit oda ragadt. Szikével elreszeltem, :D Ja, és a kis ablakok burkolatát is le pattintottam még, meg a 3. féklámpát is. :D Miért nem lehetett simán alulról felcsavarozni? Úgyis rajta van az a védő műanyag. Okés, köszke az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Örülnél az ingyen tüzijátéknak :D Poén volt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na volt egy kis időm és kiszedtem a magnómat A következőt írják rajta: JVC KD-G161 Brown - Tel muting Red - Accesory Yellow - Battery Black - Ground Blue white line - Remote Green / Green black - RL+- Purplee/ Purplee black - RR +- White/ white black FL+- Grach/ grach black FR+- Én amikor kötöttem össze nemtom mi volt velem de a testet meg a telefon némitót nagyon felcseréltem vagyis barnára hittem a testet, feketére meg a telefon némitót, ezért probáltam a barnát a barnával összekötni de semmi, utána a magnó feketéjért az autó barnájával nemtudom míért igy és ekkor kezdett büdös lenni meg forrósodni. Akkor mostmár tudom hogy a feketét az autó feketéjével, a barna vezetékeket meg szigeteljem le?? És az autóba levő vastag barna kábel az micsoda?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na összekötöttem és megse mukkan Most jött egy srác hogy elcserélem e, mondom mire, elkezdi egy panasonic cq-rx103N re, mondom rosz ez a magnó nem kapcsolodik be, aztmondja megcsinálja ne törödjek vele, csak a panasonichoz nincs csatlakozója vagyis van egy de az nem ehhez a fajtához való Ebbe ilyen kell: http://www.hqelektronik.hu/pic/97/9742HQ.JPG Ő meg ilyet adott: http://www.hqelektronik.hu/pic/160/16068HQ.JPG Égetett szaga nincs, biztositék nincs megolvadva, csak jó lesz, és néztem neten azt írják róla hogy usb meg bluethozos, meg távvezérlős De usb csatlakozót nem találok csak AUX, és sztem nem is bluethozos De kijelzőjén van olyan hogy USB hát nemtudom Annyi a hibája eddig hogy a keretje meg a csatlakozó nincs meg hozzá meg a hangerő gombja hiányzik Vkinek nincs hozzá csatlakozó amilyen nekem is kellene kiprobálni, vagy hogy tudom kiprobálni, mert van ilyen csatlakozó 700ftért de sztem olyat csak rendelni lehet, potyára meg nem veszek 2500ftért iso csatlakozósat, amit úgyis elvágnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 No usb, no Bluetooth, az csak a kijelzőn van, ez a modell még nem tudja ezt. Amúgy az enyém majdnem ilyen. De mintha kisebb gondok lennének ezzel a készülékkel, biztos jó csere volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Az enyém nem müködött, bekötöm ahogy kell, de megse mukkan, biztositékokat néztem és mind jó, aztmondta elviszi megcsináltatni, ezt meg azért cseréli mert nincs hozzá csatlakozó és nincs pénze venni egyet. nincs tartalékba hozzá kábeled??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nincs kábelem, rádió az van itthon 4 rossz is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 és olyan kábelt, amit előző oldalon linkeltem, aminek nincs vége, hol lehet kapni meg az tényleg 800ft körül van mert 2500 nem akarok kiadni egy átalakitóért mert nekem ugyis szigetelnem kell egybe a kábeleket. Ha meg ez se müködik akkor így jártam :/ másik az már biztos nem volt jó :S Lehet meglehet javitani és jól jár vele a gyerek de ő is kockáztat hogy mi lehet a baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Az internet a barátod, keress rá. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 13:00 órára viszem az Opelba programoztatni a BC-t. Kíváncsi leszek:) Majd mesélek;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 13:00 órára viszem az Opelba programoztatni a BC-t. Kíváncsi leszek:) Majd mesélek;) Hasznos kütyü ^_^ Én rengeteget használom Asszonykám Vekijében :D Neked is tuti tetszeni fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hasznos kütyü ^_^ Én rengeteget használom Asszonykám Vekijében :D Neked is tuti tetszeni fog :D Az a dúrva, hogy ezzel a programmal(84essel C20XE) 50nél ha lenullázom az átlagsebességet valami 87et mutat:) Szal dúrva.. Hamarosan mehetek az autóér, kíváncsi leszek;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Az a dúrva, hogy ezzel a programmal(84essel C20XE) 50nél ha lenullázom az átlagsebességet valami 87et mutat:) Szal dúrva.. Hamarosan mehetek az autóér, kíváncsi leszek;) Én meg arra leszek kíváncsi, hogy mennyiért csinálják ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Én meg arra leszek kíváncsi, hogy mennyiért csinálják ^_^ 2500ft volt cakk-pakk.:D Most nagyon szuper minden. 129 6200 ezt írja ki mikor lenyomom a két gombot, szal szuppiii:) Neked mennyi az alapjárati fogyi? Nálam 1,4-1,5között ingadozik. Úgyhogy 50-50% benzin-etanol van a tankba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 2500ft volt cakk-pakk.^_^ Most nagyon szuper minden. 129 6200 ezt írja ki mikor lenyomom a két gombot, szal szuppiii:) Neked mennyi az alapjárati fogyi? Nálam 1,4-1,5között ingadozik. Úgyhogy 50-50% benzin-etanol van a tankba. Üzemmelegen? Nekem 1,0-1,2 között, de inkább a stabil 1,1 jellemezte. Asszonykámnak 1,1-1,3 között, mindez melegen persze. Hidegen, indulás után 2-3 környékét is megeszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Üzemmelegen? Nekem 1,0-1,2 között, de inkább a stabil 1,1 jellemezte. Asszonykámnak 1,1-1,3 között, mindez melegen persze. Hidegen, indulás után 2-3 környékét is megeszi ^_^ Oks, akkor nekem az etanol miatt magasabb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts