Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektronikák, elektromos kérdések

koroszt

Recommended Posts

Az ülés mögött 3 bolha és hátul az ablak vonalában 4. Ezeket a csomitartóból simán vissza lehet nyomni.

Azzal is szívtam, hogy a hátsó ablak cserélve volt(előző tulaj) ^_^ és sajna a ktartó kicsit oda ragadt. Szikével elreszeltem, :D

Ja, és a kis ablakok burkolatát is le pattintottam még, meg a 3. féklámpát is. :D

Miért nem lehetett simán alulról felcsavarozni? Úgyis rajta van az a védő műanyag.

Okés, köszke az infót!

Megosztás:

Na volt egy kis időm és kiszedtem a magnómat

A következőt írják rajta:

JVC KD-G161

Brown - Tel muting

Red - Accesory

Yellow - Battery

Black - Ground

Blue white line - Remote

Green / Green black - RL+-

Purplee/ Purplee black - RR +-

White/ white black FL+-

Grach/ grach black FR+-

Én amikor kötöttem össze nemtom mi volt velem de a testet meg a telefon némitót nagyon felcseréltem vagyis barnára hittem a testet, feketére meg a telefon némitót, ezért probáltam a barnát a barnával összekötni de semmi, utána a magnó feketéjért az autó barnájával nemtudom míért igy és ekkor kezdett büdös lenni meg forrósodni.

Akkor mostmár tudom hogy a feketét az autó feketéjével, a barna vezetékeket meg szigeteljem le?? És az autóba levő vastag barna kábel az micsoda??

Megosztás:

Na összekötöttem és megse mukkan

Most jött egy srác hogy elcserélem e, mondom mire, elkezdi egy panasonic cq-rx103N re, mondom rosz ez a magnó nem kapcsolodik be, aztmondja megcsinálja ne törödjek vele, csak a panasonichoz nincs csatlakozója vagyis van egy de az nem ehhez a fajtához való

Ebbe ilyen kell:

http://www.hqelektronik.hu/pic/97/9742HQ.JPG

Ő meg ilyet adott:

http://www.hqelektronik.hu/pic/160/16068HQ.JPG

Égetett szaga nincs, biztositék nincs megolvadva, csak jó lesz, és néztem neten azt írják róla hogy usb meg bluethozos, meg távvezérlős

De usb csatlakozót nem találok csak AUX, és sztem nem is bluethozos

De kijelzőjén van olyan hogy USB hát nemtudom

Annyi a hibája eddig hogy a keretje meg a csatlakozó nincs meg hozzá meg a hangerő gombja hiányzik

Vkinek nincs hozzá csatlakozó amilyen nekem is kellene kiprobálni, vagy hogy tudom kiprobálni, mert van ilyen csatlakozó 700ftért de sztem olyat csak rendelni lehet, potyára meg nem veszek 2500ftért iso csatlakozósat, amit úgyis elvágnék.

Megosztás:

és olyan kábelt, amit előző oldalon linkeltem, aminek nincs vége, hol lehet kapni meg az tényleg 800ft körül van mert 2500 nem akarok kiadni egy átalakitóért mert nekem ugyis szigetelnem kell egybe a kábeleket. Ha meg ez se müködik akkor így jártam :/ másik az már biztos nem volt jó :S Lehet meglehet javitani és jól jár vele a gyerek de ő is kockáztat hogy mi lehet a baja

Megosztás:

Én meg arra leszek kíváncsi, hogy mennyiért csinálják ^_^

2500ft volt cakk-pakk.:D Most nagyon szuper minden. 129 6200 ezt írja ki mikor lenyomom a két gombot, szal szuppiii:) Neked mennyi az alapjárati fogyi? Nálam 1,4-1,5között ingadozik. Úgyhogy 50-50% benzin-etanol van a tankba.

Megosztás:

2500ft volt cakk-pakk.^_^ Most nagyon szuper minden. 129 6200 ezt írja ki mikor lenyomom a két gombot, szal szuppiii:) Neked mennyi az alapjárati fogyi? Nálam 1,4-1,5között ingadozik. Úgyhogy 50-50% benzin-etanol van a tankba.

Üzemmelegen? Nekem 1,0-1,2 között, de inkább a stabil 1,1 jellemezte. Asszonykámnak 1,1-1,3 között, mindez melegen persze.

Hidegen, indulás után 2-3 környékét is megeszi :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.