öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A két szép kezemmel. ^_^ Kissé akadt és szétszedtem, van belül 1 fém lapocska pöcökkel, ez ugrál jobbra-balra mikor ki-be nyomod. Kicsit görbe volt, de letört a vége, amikor kiakartam egyengetni. Mint az Eötvös cirkusz. Van mááááásik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A két szép kezemmel. ^_^ Kissé akadt és szétszedtem, van belül 1 fém lapocska pöcökkel, ez ugrál jobbra-balra mikor ki-be nyomod. Kicsit görbe volt, de letört a vége, amikor kiakartam egyengetni. Mint az Eötvös cirkusz. Van mááááásik. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Köszi Öcsibácsi, de nekem igazság szerint az áram kellene, hogy mit hova kössek :/ A hangszorókat nagyjából vágtam de ez is segitség volt ^_^ Piros és a sárga a menykő, a fekete a test. A rádiónál milyen csati van 8 érintkezős? (ISO) Vagy jönnek ki a színes kábelek, oszt ennyi? Néha a pirosat és a sárgát egyesíteni kell, pl. Panasonic cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nah akkor megoldottad a dolgot ^_^ Meg van még egy tarcsi reléd :D Ami Lada Samara irányjelző reléje, sokkal lassabban kattog mint a sajátja Opel vectrájé 4 meg 7e volt relé, jóhogy nem vettem meg, ezt meg visszavinni nem lehet mert elekromos alkatrész pfff Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Piros és a sárga a menykő, a fekete a test. A rádiónál milyen csati van 8 érintkezős? (ISO) Vagy jönnek ki a színes kábelek, oszt ennyi? Néha a pirosat és a sárgát egyesíteni kell, pl. Panasonic cucc. A rádióból jön ki piros, sárga, barna, fekete, egy kapcsoló szál a többi a hangszoróé Az autóból csak piros, egy vékony fekete, egy vastag barna kábel meg az erősitőnek a kapcsoló szála Elsőnek a magnóból a barna kábelt az autóból kijövö barna kábelre de nem csinált semmit, utána a magnóból a fekete kábelt rákötöttem az autóból kijövő vastag barnára ekkor bekapcsolodott, meg füstölt, ment a magnó, gyorsan széthúztam Most akkor melyik kábelt hova :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat, mert a balos erősen recsegett. Ezt a sz*pást, a fél autót le kellet bontani hozzá. Majd, ha az öcsém visszaküldi a véletlenül elvitt kábelem a fotómasinához, dobok fel képeket. Astra első recsegőket tettem bele, kellett kicsit alakítani rajta, de megoldottam. Átmérő =, csak a kialakítás más. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A rádióból jön ki piros, sárga, barna, fekete, egy kapcsoló szál a többi a hangszoróé Az autóból csak piros, egy vékony fekete, egy vastag barna kábel meg az erősitőnek a kapcsoló szála Elsőnek a magnóból a barna kábelt az autóból kijövö barna kábelre de nem csinált semmit, utána a magnóból a fekete kábelt rákötöttem az autóból kijövő vastag barnára ekkor bekapcsolodott, meg füstölt, ment a magnó, gyorsan széthúztam Most akkor melyik kábelt hova :S Piros-piros, fekete-fekete. Barna nekem nem volt, mérj rá gyújtáson és nélküle is, mi van benne. Erősítő kapcsoló az a kék-fehér? Ha nincs erősítő, ragaszd le. Bár elsőnek mérj ki minden kábelt 1 multiméterrel, biztos ami biztos. Az enyém is össze volt barmolva, az elsőkre volt kötve minden még az erősítő is. :D A hátsók meg üresen. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 akkor sárga+piros - pirossal Magnón a feketére az van írva hogy telefonmód némitó :S Ezért probáltam a barnát a barnával Szted a magnóm müködni fog még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Milyen készülék ez? Képed nincs róla? Biztosíték jó ami a hátulján van? Ha nincs, akkor köss elé 1-et. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Jó a biztositék Ez egy JVC, de holnapra lefényképezem ^_^ De forrósodott meg füstölt, utána széthúztam elromolhatott??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Elfüstölt a kondenzátor valószínűleg. ^_^ Van 1 JVC papírom, de ezen nincs barna vezeték. Sárga, piros, fekete, kék-fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Világit a gomb, de nem kapcsolodik be, szted??? :S Javitható? Ezen van barna is holnap mutatok képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat, mert a balos erősen recsegett. Ezt a sz*pást, a fél autót le kellet bontani hozzá. Majd, ha az öcsém visszaküldi a véletlenül elvitt kábelem a fotómasinához, dobok fel képeket. Astra első recsegőket tettem bele, kellett kicsit alakítani rajta, de megoldottam. Átmérő =, csak a kialakítás más. ^_^ Bakker, ne is mondd... Épp múltkor néztem a donoron, hogy mekkora szívás a csere... A kalaptartót alulról fogja valami csavar? Vagy patentos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Jó a biztositék Ez egy JVC, de holnapra lefényképezem ^_^ De forrósodott meg füstölt, utána széthúztam elromolhatott??? Nekem is JVC van. Ha kell küldök majd képet. Neked milyen típus van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem is JVC van. Ha kell küldök majd képet. Neked milyen típus van? Pontosan a típusát nem tudom ^_^ de erősitő kimenetes, szürke előlapos, holnapra megtudom nézni a típusát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Pontosan a típusát nem tudom ^_^ de erősitő kimenetes, szürke előlapos, holnapra megtudom nézni a típusát Nekem ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem ugyanilyen a hátulja: http://n1.vatera.hu/photos/ca/7d/0aa_2_big.jpg Típus: JVC KD-G321 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem ugyanilyen a hátulja: http://n1.vatera.hu/photos/ca/7d/0aa_2_big.jpg Holnap megnézem az enyémet, hogy mi hova megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ott a típusszám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Bakker, ne is mondd... Épp múltkor néztem a donoron, hogy mekkora szívás a csere... A kalaptartót alulról fogja valami csavar? Vagy patentos? Az ülés mögött 3 bolha és hátul az ablak vonalában 4. Ezeket a csomitartóból simán vissza lehet nyomni. Azzal is szívtam, hogy a hátsó ablak cserélve volt(előző tulaj) ^_^ és sajna a ktartó kicsit oda ragadt. Szikével elreszeltem, :D Ja, és a kis ablakok burkolatát is le pattintottam még, meg a 3. féklámpát is. :D Miért nem lehetett simán alulról felcsavarozni? Úgyis rajta van az a védő műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem ugyanilyen a hátulja: http://n1.vatera.hu/photos/ca/7d/0aa_2_big.jpg Típus: JVC KD-G321 Eladtam pár ilyet még műszaki értékesítő koromban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Akkor mostmár rémlik hogy is van ez ^_^??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Utánanéztem, kell lennie fekete vezetéknek is. Az a test. A barnát hanyagold. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Akkor mostmár rémlik hogy is van ez :D??? Megvették, bele a dinnyésbe és üvölt a Kadlott Karcsi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Megvették, bele a dinnyésbe és üvölt a Kadlott Karcsi. ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts