öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Nekem Lidis huzat van a gépben, inkább azt kenjék össze a kölykök. <_< Rámegy simán, csak nem lehet a hátsó ülést osztottan dönteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 BChez visszatérve, nálam a 91es 18nzbe illetve 93 gtbe is csak a kapcsoló van bevezetékelve, sárga csatlakozó sehol, illetve a diagnosztikai csatin sincs behúzva a kábel. De a Bc már megvan, a kapcsoló is, a sárga csati is, egy jeladó kell, aztán mehet a kábelezés :rolleyes: Van egy leirás (valahol még az oldalon találtam) hogy melyik vezeték hova megy, sztem az alapján meglehet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 ...Ez persze nem azt jelenti hogy ugyanúgy ez is sz@r minőség, csak ugye oda kell figyelni rá! ... Én forrasztókészletet (MisterTool) vettem 1,5 éve a Lidl-ben. Tökéletesen teszi a dolgát. Biztos hogy van ami ratyi minőség, de ki lehet fogni jó vételt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 BChez visszatérve, nálam a 91es 18nzbe illetve 93 gtbe is csak a kapcsoló van bevezetékelve, sárga csatlakozó sehol, illetve a diagnosztikai csatin sincs behúzva a kábel. De a Bc már megvan, a kapcsoló is, a sárga csati is, egy jeladó kell, aztán mehet a kábelezés :rolleyes: Van egy leirás (valahol még az oldalon találtam) hogy melyik vezeték hova megy, sztem az alapján meglehet csinálni. A '93-as donor kábelkötegében megtaláltam a csárga csatit, igaz ez 2.5 V6 volt. Melyik jeladó hiányzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A '93-as donor kábelkötegében megtaláltam a csárga csatit, igaz ez 2.5 V6 volt. Melyik jeladó hiányzik? Hőmérséklet jeladóra lenne szükségem (valahol ott az akksi környékén van) kábellel együtt mert az sincs bevezétekelve.:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Hőmérséklet jeladóra lenne szükségem (valahol ott az akksi környékén van) kábellel együtt mert az sincs bevezétekelve.:S Hali! A külső hőmérséklet érzékelőre gondolsz? Az úgy tudom az első lökhárító mögött van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nekem is lenne egy kérdésem! Gyári Vectra V2000 ködlámpát szeretném beműteni az autó lökhárítójába. Tegnap azt olvastam, hogy (igaz az F Astra volt) ködlámpát is kell relézni. Most akkor tényleg be kell relézni a ködlámpát vagy ez baromság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Hali! A külső hőmérséklet érzékelőre gondolsz? Az úgy tudom az első lökhárító mögött van. Igen arra, pontosan nem tudom merre van mivel nekem nincs, csak annyit tudok hogy valamerre arra található a vezetéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 A magnómat szétszedtem és gyújtáson szereltem be az erősiitőt, de a áramkábel hozzáért a magnóhoz és szikrázott a fémen egyet, azóta be se kapcsolodik :s Mi lehetett vele, elég drága volt a magnó :s Biztositék jó. de nem kapcsolodik be :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Igen arra, pontosan nem tudom merre van mivel nekem nincs, csak annyit tudok hogy valamerre arra található a vezetéke. A lökös bal oldalán, belül a motortér felől van az érzékelő. Ha kell fénykép akkor este dobok fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 A magnómat szétszedtem és gyújtáson szereltem be az erősiitőt, de a áramkábel hozzáért a magnóhoz és szikrázott a fémen egyet, azóta be se kapcsolodik :s Mi lehetett vele, elég drága volt a magnó :s Biztositék jó. de nem kapcsolodik be :s Hülye kérdés, de melyik biztit nézted? A magnóét, vagy az autóét? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 A lökös bal oldalán, belül a motortér felől van az érzékelő. Ha kell fénykép akkor este dobok fel. Oké! Privibe irj egy árat hogy mennyibe lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 A motorvezérlő computernek ennél az autónál szvsz még semmi köze a váltóhoz (annak külön vezérlője van ha jól tudom), szóval azzal nem lesz gond. A kábelkötegnél már nem ilyen egyszerű a helyzet, lehetnek eltérések az automata és a kéziváltós kábelkötege között, de ha van egy kapcsolási rajzod, illetve kiteríted magad elé a C20NE és a C16NZ kábelkötegét összehasonlítás céljából, az sokat segíthet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 annak külön vezérlője van ha jól tudom Igen 2 van. Az egyik a jobb A oszlopnál, a másik meg a bal B oszlopnál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Valaki véletlenül nem tudja, hogy a gyári fütés szabályzós középrészt, átcserélni "elektronikusra" mekkora müvelet(már ha meglehet) egyáltalán mi szükséges hozzá, hogy vannak bekötve vmi info? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sziasztok! Ki szeretném cserélni az analóg órát egy olyan órára ami mutatja az időt és a hőmérsékletet. Szerintetek meg lehet csinálni vagy inkább hagyjam a francba? Ki van vajon építve a vezeték a külső hőfok érzékelőhöz? Tudja valaki, hogy milyen színű vezetéket kell keresni és hogy hány vezetékes a csatlakozó? Köszi! Sanyesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szia! Valószínűleg nem lesz kihúzva a madzag. Amikor szétszedtük a műszerfalamat sem találtunk semmit. Az eddigi kommenteket olvasgatva szerintem az A1-es vectrákra nem jellemző az előre kiépített vezetékelés. Gondolj az elektromos ablak cserémre. Ott is komplettkábelköteg csere volt. Ma megyek a derék utcai Opeles boltba esetleg ott megkérdezhetem Neked, a jeladót, és hogy vajonhogyan köthető be a kijerlzőhöz! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sziasztok! Ki szeretném cserélni az analóg órát egy olyan órára ami mutatja az időt és a hőmérsékletet. Szerintetek meg lehet csinálni vagy inkább hagyjam a francba? Ki van vajon építve a vezeték a külső hőfok érzékelőhöz? Tudja valaki, hogy milyen színű vezetéket kell keresni és hogy hány vezetékes a csatlakozó? Köszi! Sanyesz Ezek a vezetékek kellenek (bocs a magyartalan fordításokért, nem tudok jobbat :D ) : -Piros - delej -Barna - test -Fekete - "plus gyújtás 22-es biztosíték" -Szürke fekete - Fényerőszabályzó -Világoskék - Hömérséklet "számláló" -Világoskék fehér - Hömérséklet érzékelő -Világoskék piros - "Távolságok Frekvencia generátor" Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Votam a boltban. A srác annyit mondott, hogy csak egy kis tyúkbél, meg a hőfok jeladó kell. (Ez náluk 2.500,- Huf) No meg persze, hogy mit hova kell madzagolni. Sok sikert! Szia! Valószínűleg nem lesz kihúzva a madzag. Amikor szétszedtük a műszerfalamat sem találtunk semmit. Az eddigi kommenteket olvasgatva szerintem az A1-es vectrákra nem jellemző az előre kiépített vezetékelés. Gondolj az elektromos ablak cserémre. Ott is komplettkábelköteg csere volt. Ma megyek a derék utcai Opeles boltba esetleg ott megkérdezhetem Neked, a jeladót, és hogy vajonhogyan köthető be a kijerlzőhöz! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sziasztok! Ki szeretném cserélni az analóg órát egy olyan órára ami mutatja az időt és a hőmérsékletet. Szerintetek meg lehet csinálni vagy inkább hagyjam a francba? Ki van vajon építve a vezeték a külső hőfok érzékelőhöz? Tudja valaki, hogy milyen színű vezetéket kell keresni és hogy hány vezetékes a csatlakozó? Köszi! Sanyesz Belehet vezetékelni, mindent, nem egy autoba épitettek be utolag Bc-t se(az picit komplikáltabb) , én is belevágtam egybe csak várom hogy fényezés elkészüljön aztán jöhet a vezetékelés:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Az király! Köszi srácok! Fizu után meglátjuk mi marad és lehet belevágok! Köszi még1X! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Az király! Köszi srácok! Fizu után meglátjuk mi marad és lehet belevágok! Köszi még1X! Majd várjuk a fejleményeket :D Más: Valakinek tojt már be az injektor úgy, hogy leállítás után még befecskendezett párat? Írtam már korábban is ezt a problémát, akkor testelésre gyanakodtunk, de az nem jött be... Néha indulásnál is 3 hengerezik pár pillanatra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Majd várjuk a fejleményeket :D Más: Valakinek tojt már be az injektor úgy, hogy leállítás után még befecskendezett párat? Írtam már korábban is ezt a problémát, akkor testelésre gyanakodtunk, de az nem jött be... Néha indulásnál is 3 hengerezik pár pillanatra. Nem lehet, hogy computered haldoklik? Én ezzel kezdeném. Kérnék kölcsön egy computert akár bontóból akár ismerőstől, stb. Aztán lehetne injektorozni. Szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem lehet, hogy computered haldoklik? Én ezzel kezdeném. Kérnék kölcsön egy computert akár bontóból akár ismerőstől, stb. Aztán lehetne injektorozni. Szerintem! Itt van Asszonykám vagy Sógor computere, ha kellene :D De én az injektorra gondolnék első körben, de ne adja az ég, hogy igazad legyen :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Hülye kérdés, de melyik biztit nézted? A magnóét, vagy az autóét? :D Magnójét, de megoldotott, bekapcsolva szereltem és volt egy kis szikra, ezért az autó 2-3 biztositékot lecsapott, kicseréltem mostmár jó :wacko: Szereltem be egy 300w magnat erősitőt meg hozzá 300w magnat mélyládát, majd teszek fel képet, elég szépen szól, csak a hátsó szélvédőm mozog és azt bezörgeti :s meg a rendszámtáblát :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts