öcsibácsi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Majd, ha hazajön Manka a bevásárlásból, akkor megpróbálom. Addig ügyelek a fiaimra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 hény testkábelt cseréljek ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 hény testkábelt cseréljek ki? Kicserélni felesleges, csak a csatlakozásokat kell megpucolni fémtisztára (a két sarut az akksin és a sok kábelt ami nekem a motortér bal elején (az akksinál) van a kasztnihoz rögzítve) Milyen motorod van, azt még nem írtad?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 kűldene valaki fotot opel vektra generátor beszereléséről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 CSODA TŐRTÉNT levettem a + testkábelt és MŰKSZIK elalszik a tőltés lámpa az akksi 14.22 -t mutat egyszóval minden tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 CSODA TŐRTÉNT levettem a + testkábelt és MŰKSZIK elalszik a tőltés lámpa az akksi 14.22 -t mutat egyszóval minden tuti ;) Nem csoda, csak lett normális test :) Örülök, hogy megoldódott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 aki esetleg nem olvasta volna az egész ugy kezdődőtt hogy nem világitott egyáltalán a tőltéslámpám + nem tőltőtt a generátor legalább is nem volt tőbb az akksiban 12.60 nál rá kőtőttem egy testkábelt a gencsire semmi javulás kicseréltem a szénkeféket+ feszszabályzot semmi '''most levettem a testkábelt a generátorrol amit rákőtőttem korábban és amitől rendesen világitott a tőltésjelző( csak éppenséggel folyamatosan) és műkszik a lámpa beinditás után elelszik az akksi 14.22 -t mutat NA ez hogy lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 ... Az akksisaruhoz nem is nyúltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 nem Szerintem kontakthiba volt és valamit megmozgathattál. De kéz összetesz és örül :) Önjavító a verdád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 na ja enyám magyarország első őnjavito verdája :) kőszi a segitséget csáo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 na ja enyám magyarország első őnjavito verdája ;) kőszi a segitséget csáo :) nincs mit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cucu82 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Sorry, de nem emlékszem, hogy írtad e: alapjárati motor már ki lett tisztítva? Ha nem, akkor érdemes lenne azzal kezdeni, mert az ingyen van :) Sziasztok! Köszönöm az infókat,nemsokára aktuális lesz a nagyszervíz akkor mindenképpen ki lesz takarítva az alapjárati motor. Igen utánanéztem a folytószelep állás érzékelőnek és mondanom sem kell nem adják ingyen linkre nem akarom kicserélni még egy pár dolgot meg szeretnék nézni elötte,hogy tutira menjek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 sziasztok tudna valaki kűldeni nekem A -s vektrához kezelési utasitást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 1 gonddal kevesebb. A Map szenzor csöve volt alulról berepedve és nem láttam, amikor jól megmozgattam eltört. Kicsit közelebb raktam most az injektorhoz, még jó, hogy pont a csonknál törtem el. Most már nem fullad. Lesz rá új cső. Kösz Thor. Majd szólok az érdekedben a pesti sógoromnak, vigyen egy kicsit villamossal. :) Holnap Manka elugrik a géppel Siófokra, legalább lesz tesztút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 1 gonddal kevesebb. A Map szenzor csöve volt alulról berepedve és nem láttam, amikor jól megmozgattam eltört. Kicsit közelebb raktam most az injektorhoz, még jó, hogy pont a csonknál törtem el. Most már nem fullad. Lesz rá új cső. Kösz Thor. Majd szólok az érdekedben a pesti sógoromnak, vigyen egy kicsit villamossal. ;) Holnap Manka elugrik a géppel Siófokra, legalább lesz tesztút. Nah ez már jó hír ;) Várjuk a teszt kiértékelését :) Okés, simán bevállalnám a Villamosos mókát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Megjött az asszony. Szerinte sokkal jobb lett, de megint világit a csekklámpa. :) Majd ebéd után meglesem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Megjött az asszony. Szerinte sokkal jobb lett, de megint világit a csekklámpa. :) Majd ebéd után meglesem. Gyááász... nem mondod :D De Asszonykának tetszik ;) Az jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 35 és 45 megint. Alapjárati fordulat szabályzó. Akkor ez pucolás lesz megint. A lambda jelez dús keveréket. Passz új szonda, a régi meg tökéletes az Astrában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 35 és 45 megint. Alapjárati fordulat szabályzó. Akkor ez pucolás lesz megint. A lambda jelez dús keveréket. Passz új szonda, a régi meg tökéletes az Astrában. :) A pucolás az segíteni fog :D A Lambdához még egy ötlet: Nem szar véletlenül az üzemanyag? Volt sógornak olyan OMW-s benya amivel folyamatosan dobálta hibákat. Utána a következő tank normális benyával meg már semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Hihetetlen, de a rokon OFF suzzuki swift 1.3- asa is 1-2-4-3 gyújtási sorrenddel megy. Vonzom az ilyen autókat! :) Suzuja: Opelem Rajta hagyta a világítást és fel kellet nyitni a MHT-t, és én egyből lefigyeltem. :D Most már csak egy UAZ-t kell keresnem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Lehet csak én vagyok rohadt fáradt, de sehol sem találtam meg a világításkapcsolót megvilágító rizsszemizzót... Pedig kiszedtem a kapcsolót és sehol sem láttam :) A másik meg: A kiskapcsolók (ködlámpa, ülésfűtés, szélvédőfűtés) alapvilágításának az izzóját, hogy lehet kicserélni, hogy világítson? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Lehet csak én vagyok rohadt fáradt, de sehol sem találtam meg a világításkapcsolót megvilágító rizsszemizzót... Pedig kiszedtem a kapcsolót és sehol sem láttam :) A másik meg: A kiskapcsolók (ködlámpa, ülésfűtés, szélvédőfűtés) alapvilágításának az izzóját, hogy lehet kicserélni, hogy világítson? :) Kiskapcsolók: Kiszeded, egy csavarhúzóval lehúzod róla a házat, onnan meg csak forrasztani kell. Új ledeket forrasztasz bele:) 5mm vagy 3mmes (nekem 3mm van benne sztem az is bőven jó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 A pucolás az segíteni fog :D A Lambdához még egy ötlet: Nem szar véletlenül az üzemanyag? Volt sógornak olyan OMW-s benya amivel folyamatosan dobálta hibákat. Utána a következő tank normális benyával meg már semmi gond. A pucolás elég ritkán segített nekem még. Persze attól függ mennyire dzsuvás, de nem hinném, hogy ez hosszútávon megoldaná :) Lambdánál előfordulhat, hogy nem "kompatibilis" a gyárival mégsem. Bosch-t vagy a méregdrága GM-et érdemes (elvileg a GM is Bosch, csak más dobozban van). A másik dolog, hogy lehet, hogy valami egyszerűbb dologgal kéne kezdeni, mint pl. gyertyák, benzinszűrő, benzinpumpa; de a "normális" benzin utántöltése is egy jó ötlet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Kiskapcsolók: Kiszeded, egy csavarhúzóval lehúzod róla a házat, onnan meg csak forrasztani kell. Új ledeket forrasztasz bele:) 5mm vagy 3mmes (nekem 3mm van benne sztem az is bőven jó). Köszke a tippet. Ebben a ledes témában nem nagyon vagyok otthon :) Neten keresgettem 3mm-es 12V-os ledet (DIP 61Ft/db). Gondolom ez jó lesz nekem. A forrasztásnál kell neki valami ellenállás vagy bármi más? Vagy mehet a gyári izzó helyére? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts