opelnils Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Wookie. Ezeket a motorokat vettem meg! http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/opel_vectra_a_fenyszoro_magassag_allito_motor_2db_1703606462.html Vant itthon 1 pár Carello lámpám! Hát sajna abban a manuális álító bogyós volt! Remélem a kocsiban lévő Bosch nem az! Mert akkor valami barkácsot ki kell találnom!
wookie Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Das ist richtig. Akarom mondani jót vettél, azonban ehhez még hiányzik az összekötő elem, ami egy kb fél-egy centi hosszú, mindkét végén bogyós müanyag elem. Plusz egy egy fekete müanyag gyűrű ami mindezt magán a motoron rögzíti. Holnap csinálok képet ha nem felejtem el. A manuális vége meg mind bogyós.
opelnils Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Elore is koszonom. Ilyen toldot lehet venni kulon?
Thor Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Hosszas próbálgatás és nem kis kutakodás után sikerült működőképes interfészt találni a Vekihez amivel sikerült kommunikálni mindennel :) Amit tud az ECU azt látom (élő adatok is). Végre :)
Bundee Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Hosszas próbálgatás és nem kis kutakodás után sikerült működőképes interfészt találni a Vekihez amivel sikerült kommunikálni mindennel :) Amit tud az ECU azt látom (élő adatok is). Végre :) A tiédbe Simtec van ha jól tudom?
Thor Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 A tiédbe Simtec van ha jól tudom? Igen, 56.1. De a többi vezérlővel is kommunikál a kütyü.
Dani122 Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 Feszültségstabilizátor. Műszeregység kiszerel, hátulján egy három lábú felcsavarozott fekete kocka kicserél. Az a generátoron van ugye?
wookie Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 Műszeregység kiszerel, hátulján egy három lábú felcsavarozott fekete kocka kicserél. Ezt a részt nem olvastad? :)
Dani122 Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 Műszeregység kiszerel, hátulján egy három lábú felcsavarozott fekete kocka kicserél. Ezt a részt nem olvastad? :) Jó.Oké!Hülye vagyok! Nem tudom hogy miért,de a feszültségszabályzó-ra gondoltam. Köszi! :)
karol001 Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 hello! Végre egy frankó vectra forum:D az mitől lehet hogy ma mókázgattam a kocsin és amikor az elakadás jelzőt lepattintottam valami berregést halottam és elkezdett füstölni az elakadás jelző gombja...ha benyomtam akkor abbahagyta gyorsan levettem a sarut és ki volt nekem ékelve az elakadás gombja...szerintetek mitől lehet ez?
wookie Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 Valami zárlat, és valszeg az indexrelé kerregett.
Thor Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 hello! Végre egy frankó vectra forum:D az mitől lehet hogy ma mókázgattam a kocsin és amikor az elakadás jelzőt lepattintottam valami berregést halottam és elkezdett füstölni az elakadás jelző gombja...ha benyomtam akkor abbahagyta gyorsan levettem a sarut és ki volt nekem ékelve az elakadás gombja...szerintetek mitől lehet ez? Ahogy Wookie is mondta: zárlatos. Kapcsoló csere és remélhetőleg minden okés lesz.
karol001 Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 oké köszi akkor keresek valamelyik autosboltba:D
fábi Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Ez a hiba volt nálam is, mondjuk ha be volt kapcsolva, akkor nem villogott, hanem folyamatosan világított Elakadásjelző kapcsoló cseréje megoldotta. :icon1:
Bundee Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Jó.Oké!Hülye vagyok! Nem tudom hogy miért,de a feszültségszabályzó-ra gondoltam. Köszi! :) Elektronikai alkatrészboltban 7810 néven keresd!
karol001 Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Hello! találtam az anyós üllésnél egy csatlakozó ami nem vezet sehová ez mi lehet szerintetek? http://kepfeltoltes.hu/view/130207/20130205111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hening Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Hello! találtam az anyós üllésnél egy csatlakozó ami nem vezet sehová ez mi lehet szerintetek? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Ülésfűtés csatlakozója.
h.adam92 Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Hosszas próbálgatás és nem kis kutakodás után sikerült működőképes interfészt találni a Vekihez amivel sikerült kommunikálni mindennel :) Amit tud az ECU azt látom (élő adatok is). Végre :) Erről mesélj már bővebben is! :) Módosítani is lehet? :sneaky:
Thor Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Erről mesélj már bővebben is! :) Módosítani is lehet? :sneaky: Mit szeretnél módosítani? :) Ha a "chipre" akkor nem :) Meg abba nem is kontárkodnék bele, azt meghagyom annak aki érti is a dolgát :) De minden egyéb élő adat az hasznos tud lenni. Ma pl. egy B vekinél jöttem rá, hogy nem a lambda szonda a rossz (amit már cseréltettek velük), hanem a csati "apa" része ami a kábelkorbácsból jön. És ehhez kellett azt látni hogy nem volt lambda feszültség normálisan. Amúgy szinte ugyanez, csak a régebbieknél sokkal kevesebb a monitorozható adat:
h.adam92 Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Mit szeretnél módosítani? :) Ha a "chipre" akkor nem :) Meg abba nem is kontárkodnék bele, azt meghagyom annak aki érti is a dolgát :) De minden egyéb élő adat az hasznos tud lenni. Ma pl. egy B vekinél jöttem rá, hogy nem a lambda szonda a rossz (amit már cseréltettek velük), hanem a csati "apa" része ami a kábelkorbácsból jön. És ehhez kellett azt látni hogy nem volt lambda feszültség normálisan. Amúgy szinte ugyanez, csak a régebbieknél sokkal kevesebb a monitorozható adat: Milyen csatlakozót használsz? Én is kiszeretném olvasni az élő adatokat! :)
Thor Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Milyen csatlakozót használsz? Én is kiszeretném olvasni az élő adatokat! :) Van egy ALDL-OBD2 átalakítókábel és maga az interfész USB csatival a végén. Sajnos elég szegényes lehetőségeket kapunk a jó öreg simtec 56.1-től, de azért ki lehet szűrni azt ha valamelyik jeladó (hőfok, beszívott levegő hőmérséklet, stb.) fals adatot küld.
Alex75 Elküldve Február8, 2013 Elküldve Február8, 2013 Van egy ALDL-OBD2 átalakítókábel és maga az interfész USB csatival a végén. Sajnos elég szegényes lehetőségeket kapunk a jó öreg simtec 56.1-től, de azért ki lehet szűrni azt ha valamelyik jeladó (hőfok, beszívott levegő hőmérséklet, stb.) fals adatot küld. Jó cucc... :icon13:
h.adam92 Elküldve Február8, 2013 Elküldve Február8, 2013 Van egy ALDL-OBD2 átalakítókábel és maga az interfész USB csatival a végén. Sajnos elég szegényes lehetőségeket kapunk a jó öreg simtec 56.1-től, de azért ki lehet szűrni azt ha valamelyik jeladó (hőfok, beszívott levegő hőmérséklet, stb.) fals adatot küld. Mennyibe fájt a kábel összesen és hol tudtál szerezni? :)
Recommended Posts