opelnils Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Wookie. Ezeket a motorokat vettem meg! http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/opel_vectra_a_fenyszoro_magassag_allito_motor_2db_1703606462.html Vant itthon 1 pár Carello lámpám! Hát sajna abban a manuális álító bogyós volt! Remélem a kocsiban lévő Bosch nem az! Mert akkor valami barkácsot ki kell találnom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Das ist richtig. Akarom mondani jót vettél, azonban ehhez még hiányzik az összekötő elem, ami egy kb fél-egy centi hosszú, mindkét végén bogyós müanyag elem. Plusz egy egy fekete müanyag gyűrű ami mindezt magán a motoron rögzíti. Holnap csinálok képet ha nem felejtem el. A manuális vége meg mind bogyós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Elore is koszonom. Ilyen toldot lehet venni kulon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Hosszas próbálgatás és nem kis kutakodás után sikerült működőképes interfészt találni a Vekihez amivel sikerült kommunikálni mindennel :) Amit tud az ECU azt látom (élő adatok is). Végre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Hosszas próbálgatás és nem kis kutakodás után sikerült működőképes interfészt találni a Vekihez amivel sikerült kommunikálni mindennel :) Amit tud az ECU azt látom (élő adatok is). Végre :) A tiédbe Simtec van ha jól tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 A tiédbe Simtec van ha jól tudom? Igen, 56.1. De a többi vezérlővel is kommunikál a kütyü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dani122 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Feszültségstabilizátor. Műszeregység kiszerel, hátulján egy három lábú felcsavarozott fekete kocka kicserél. Az a generátoron van ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Műszeregység kiszerel, hátulján egy három lábú felcsavarozott fekete kocka kicserél. Ezt a részt nem olvastad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dani122 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Műszeregység kiszerel, hátulján egy három lábú felcsavarozott fekete kocka kicserél. Ezt a részt nem olvastad? :) Jó.Oké!Hülye vagyok! Nem tudom hogy miért,de a feszültségszabályzó-ra gondoltam. Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 hello! Végre egy frankó vectra forum:D az mitől lehet hogy ma mókázgattam a kocsin és amikor az elakadás jelzőt lepattintottam valami berregést halottam és elkezdett füstölni az elakadás jelző gombja...ha benyomtam akkor abbahagyta gyorsan levettem a sarut és ki volt nekem ékelve az elakadás gombja...szerintetek mitől lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Valami zárlat, és valszeg az indexrelé kerregett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 hello! Végre egy frankó vectra forum:D az mitől lehet hogy ma mókázgattam a kocsin és amikor az elakadás jelzőt lepattintottam valami berregést halottam és elkezdett füstölni az elakadás jelző gombja...ha benyomtam akkor abbahagyta gyorsan levettem a sarut és ki volt nekem ékelve az elakadás gombja...szerintetek mitől lehet ez? Ahogy Wookie is mondta: zárlatos. Kapcsoló csere és remélhetőleg minden okés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 oké köszi akkor keresek valamelyik autosboltba:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Ez a hiba volt nálam is, mondjuk ha be volt kapcsolva, akkor nem villogott, hanem folyamatosan világított Elakadásjelző kapcsoló cseréje megoldotta. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Jó.Oké!Hülye vagyok! Nem tudom hogy miért,de a feszültségszabályzó-ra gondoltam. Köszi! :) Elektronikai alkatrészboltban 7810 néven keresd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Hello! találtam az anyós üllésnél egy csatlakozó ami nem vezet sehová ez mi lehet szerintetek? http://kepfeltoltes.hu/view/130207/20130205111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Hello! találtam az anyós üllésnél egy csatlakozó ami nem vezet sehová ez mi lehet szerintetek? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Ülésfűtés csatlakozója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Frankó:D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Hosszas próbálgatás és nem kis kutakodás után sikerült működőképes interfészt találni a Vekihez amivel sikerült kommunikálni mindennel :) Amit tud az ECU azt látom (élő adatok is). Végre :) Erről mesélj már bővebben is! :) Módosítani is lehet? :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Erről mesélj már bővebben is! :) Módosítani is lehet? :sneaky: Mit szeretnél módosítani? :) Ha a "chipre" akkor nem :) Meg abba nem is kontárkodnék bele, azt meghagyom annak aki érti is a dolgát :) De minden egyéb élő adat az hasznos tud lenni. Ma pl. egy B vekinél jöttem rá, hogy nem a lambda szonda a rossz (amit már cseréltettek velük), hanem a csati "apa" része ami a kábelkorbácsból jön. És ehhez kellett azt látni hogy nem volt lambda feszültség normálisan. Amúgy szinte ugyanez, csak a régebbieknél sokkal kevesebb a monitorozható adat: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Mit szeretnél módosítani? :) Ha a "chipre" akkor nem :) Meg abba nem is kontárkodnék bele, azt meghagyom annak aki érti is a dolgát :) De minden egyéb élő adat az hasznos tud lenni. Ma pl. egy B vekinél jöttem rá, hogy nem a lambda szonda a rossz (amit már cseréltettek velük), hanem a csati "apa" része ami a kábelkorbácsból jön. És ehhez kellett azt látni hogy nem volt lambda feszültség normálisan. Amúgy szinte ugyanez, csak a régebbieknél sokkal kevesebb a monitorozható adat: Milyen csatlakozót használsz? Én is kiszeretném olvasni az élő adatokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Milyen csatlakozót használsz? Én is kiszeretném olvasni az élő adatokat! :) Van egy ALDL-OBD2 átalakítókábel és maga az interfész USB csatival a végén. Sajnos elég szegényes lehetőségeket kapunk a jó öreg simtec 56.1-től, de azért ki lehet szűrni azt ha valamelyik jeladó (hőfok, beszívott levegő hőmérséklet, stb.) fals adatot küld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Van egy ALDL-OBD2 átalakítókábel és maga az interfész USB csatival a végén. Sajnos elég szegényes lehetőségeket kapunk a jó öreg simtec 56.1-től, de azért ki lehet szűrni azt ha valamelyik jeladó (hőfok, beszívott levegő hőmérséklet, stb.) fals adatot küld. Jó cucc... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Jó cucc... :icon13: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Van egy ALDL-OBD2 átalakítókábel és maga az interfész USB csatival a végén. Sajnos elég szegényes lehetőségeket kapunk a jó öreg simtec 56.1-től, de azért ki lehet szűrni azt ha valamelyik jeladó (hőfok, beszívott levegő hőmérséklet, stb.) fals adatot küld. Mennyibe fájt a kábel összesen és hol tudtál szerezni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts