POWERIVAN Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Sziasztok........ 2 kérdésem lenne ....... 1. a digitális kilométeróra jeladója milyen jelet ad? 2. hány vezeték jön belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Powerivan! Jó a gép a képen. Ha a tied, mutathatnál nagyobb fotót róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Ja, találtam 2 csatit a bal hátsó lámpa vezetékkötegén, (ott a rugó környékén)1 zöld 4 pólusú és 1 fehér 3-as. :) Mire jó? Elektromos antenna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Ja, találtam 2 csatit a bal hátsó lámpa vezetékkötegén, (ott a rugó környékén)1 zöld 4 pólusú és 1 fehér 3-as. :) Mire jó? Elektromos antenna? A fehér az antennáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Nos, akkor már csak a zöldet nem tudom. Kösz Karcsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Nos, akkor már csak a zöldet nem tudom. Kösz Karcsi. :) Az meg sztem a gyári központi zár csatlakozója. 1. ábra, 2. ábra. Ám nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Az meg sztem a gyári központi zár csatlakozója. 1. ábra, 2. ábra. Ám nincs mit. Nem jön be a rajz, csak az oldal, de hiszek neked. :) Bár a csomiajtórugónál, elég messze van mint az antennától, mint az ajtózártól a 2 csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Nem jön be a rajz, csak az oldal, de hiszek neked. :) Bár a csomiajtórugónál, elég messze van mint az antennától, mint az ajtózártól a 2 csati. Onnan megy még egy kábelkorbács az ajtóban, a zár felé, ha van. Ez csak a kocsiszekrény csatlakozója. 1. ábra, 2. ábra Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Helyesbítek, az antenna zsinór elég hosszú. :) Amúgy van 1 fölös csomiajtó záram is. :D Ha 1szer unatkoznék... Csatik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Helyesbítek, az antenna zsinór elég hosszú. :) Amúgy van 1 fölös csomiajtó záram is. :D Ha 1szer unatkoznék... Csatik. Az lesz az. Ám az ajtózár motorja 5 vezetékes. Ezekhez még kell egy test kábel is az ajtón belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Nem gyenge a koma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 USB-s kulcs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Nem gyenge ez a belső... :) Viszont ez az USB kulcs eléggé érdekes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 elég komoly az a belső. általában ilyenkor át szoktak esni a ló túloldalára de ez igen jól sikerült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 elég komoly az a belső. általában ilyenkor át szoktak esni a ló túloldalára de ez igen jól sikerült. :) Az utolsó képet, azért már kissé túlzásnak érzem. :D Vezetés közben zavarna, de amúgy korrekt. Lehet vele vagánykodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Powerivan! Jó a gép a képen. Ha a tied, mutathatnál nagyobb fotót róla. :D SZia igen az enyém ez egy "régi vectra" projectem :) igen van sok kép róla hova tegyem fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Sziasztok kellene nekem egy Obd1 -Obd2 átalakító ........... van esetleg iylen valakinek? Vagy honnét lehet ilyet occo-é rendelni? Mert autodiagnosztika.hu-n van de drágállom.......... Továbbá a kérdéseim: 15 impulzusos sebesség jeladóm van .... (ez a váltóban van a spirál helyén) Kérdés: Mennyi jelet ad a jeladó kilométerenként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 SZia igen az enyém ez egy "régi vectra" projectem :) igen van sok kép róla hova tegyem fel? Bárhova, ha utána megadod nekünk a linket hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Bárhova, ha utána megadod nekünk a linket hozzá. :D :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Őőőőőőőőőőőőőőőőő a videot megtaláltam de a képeket még nem :) A video : Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Őőőőőőőőőőőőőőőőő a videot megtaláltam de a képeket még nem :D A video :OPEL VECTRA INDÍTÁS Valami nem jó. :) Az ablak felett a zöld + jeles ikonnal tudsz linket betenni. :D Vagy Ctrl+C és Ctrl+V-vel bevágod. Ja, és tedd az egyébbe, ha megkérhetlek. Ne keverjük a témákat. Kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Tegnap kicseréltem a világítás kapcsolóban a fényforrást. Tettem bele nagyobbacska rizsszem izzót(az volt itthon) :) Meg a belső műanyagnak (ami a fényt vetíti a jelekre) lefújtam a külső felét feketére. Így jobban látszik melyik jelre világít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 És persze sikeresen szétugrasztottam a kis golyócskákat, mikor szétszedtem. :D Bár pár perc alatt összeraktam. :D Hallod Zotya? :D Bele nyomtam egy 19-es crova belsejébe a kapcsoló szárat és a golyókat. Aztán a helyére pattintottam úgy, hogy a hosszabbító szárat a végéhez illesztettem és rápaskoltam egyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Valami nem jó. :) Az ablak felett a zöld + jeles ikonnal tudsz linket betenni. :D Vagy Ctrl+C és Ctrl+V-vel bevágod. Ja, és tedd az egyébbe, ha megkérhetlek. Ne keverjük a témákat. Kösz. :D Ez egy elektromos totyik.......itt a helye ha megnézted a videot!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Jó ez a kártya "trükk". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts