dyrasen Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Na arra jutottam hogy állítólag ez figyeli az izzókat ha ki ég valameik akkor visszajelez "elvilge"
Thor Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Na arra jutottam hogy állítólag ez figyeli az izzókat ha ki ég valameik akkor visszajelez "elvilge" Azaz: http://cgi.ebay.de/Astra-Calibra-Steuerger...3-/370441740957
dyrasen Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 akkor jó:o csak meg egykét havernak van vekije és az övükébe nemtaláltunk még ient legalábbis itt biztos nem
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 akkor jó:D csak meg egykét havernak van vekije és az övükébe nemtaláltunk még ient legalábbis itt biztos nem Most felcukkoltatok, és addig nem nyugszom míg meg nem nézem hogy az enyémbe van-e ilyen!:o Amúgy enyémbe ott az anyósülés felőli légzsák indító is(gyárilag csak vezető felőli légzsák van benne!)
dyrasen Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 vedd ki az eggyik égőt :o és ha világít a műszerfalon a lámpa hibajelző akkor van :D
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 vedd ki az eggyik égőt :D és ha világít a műszerfalon a lámpa hibajelző akkor van :) Nincs benn ilyen :o De megnézem hátha megvan a kábele gyárilag, és akkor lehet bele tenni :)
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Nincs benn ilyen :o De megnézem hátha megvan a kábele gyárilag, és akkor lehet bele tenni :) Nincsen az enyémbe bent a kábele sem :D
Thor Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Nincsen az enyémbe bent a kábele sem :o Addig örülj :D Csak plusz hibalehetőség és súly :)
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Addig örülj :o Csak plusz hibalehetőség és súly :D Ilyen elektronikai extrákat szeretek:) Pedig van amelyikbe bentvan az olajszint visszajelző is(check control) azokba más az olajteknő, és azon van rajta az ellenőrző. Meg ugye azokba amelyikbe bentvan ez a check controll extra, azokba a kiegyenlítő tartály, ablakmosószintet is ellenőrzi a cucc:) Meg van amelyikbe az is világít ha nincsen bekapcsolva az öv.
millibra Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 :D hello srácok újabb kérdés:D kesztyütartó felett van egy vezérő egységnek látszó cucc az mi lehet? :) mert amit széttkaptunk vectra abba nemvolt enyémbe meg van és csak néztünk az ott mi mert nemszámítottunk rá Amit találtál az a CHECK-KONTROLL-nak az elektronikája. A Check kontrol figyeli az: -olajszintet -hűtővízszintet -féklámpa -izzók -ablakmosó folyadék szint -fékbetét kopás Ha ráadod a gyújtást akkor a műszeregység bal felső részén jelenik meg 6 ikon amik egy kis idő múlva elalszanak ha jó minden, a jobbról a második pedig csak akkor alszik el ha rálépsz a fékre és működik. A légzsákra gondolsz? :o A légzsák indítója a kézifékkar mögött található a műanyag konzol alatt.
Stefan Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/thumb/101110/DSC035...ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/thumb/101110/DSC035...ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/thumb/101110/DSC035...ltoltes.hu_.jpg Ez a kék csati azt hiszem a BC-hez tartozik, sanszos, hogy annak a doboza :o Húzd le és nézd meg, hogy méri e a fogyasztást meg ilyesmi :D
millibra Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Meg van amelyikbe az is világít ha nincsen bekapcsolva az öv. Ilyen csak a távol keleti piacra készült A vectrában és calibrában van. Ott kötelező. Itthon egy ilyen kapcsolóval szerelt biztonsági öv csatlakozó és övfeszítő cirka 70.000 huf az opeléknél. :o
millibra Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Ez a kék csati azt hiszem a BC-hez tartozik, sanszos, hogy annak a doboza :o Húzd le és nézd meg, hogy méri e a fogyasztást meg ilyesmi :) A BC csatlakozója sárga színű. Nekem megtalálható mind a kettő ezért tudom, hogy miről beszélek. :D
h.adam92 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Ilyen csak a távol keleti piacra készült A vectrában és calibrában van. Ott kötelező. Itthon egy ilyen kapcsolóval szerelt biztonsági öv csatlakozó és övfeszítő cirka 70.000 huf az opeléknél. :o Nagyon jó helyen van ott ahol van:) De mondjuk én személy szerint nagyon csípném ha minden világítana a műszerfalon mikor ráadom a gyújtást!:D Majd ha bontó fele járok benézek, és keresgélek ilyen check control os cuccokat:)
Stefan Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 A BC csatlakozója sárga színű. Nekem megtalálható mind a kettő ezért tudom, hogy miről beszélek. :o A másik fele is sárga ezek szerint? Viszont visszafejtésre még mindig jó módszer, hogy lehúzod és ami nem működik, azt vezérli :D
millibra Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Minek a másik felére gondolsz? A BC-nek csak egy sárga csatlakozója van amit a BC egységbe nyomsz bele hátulról. :o
jezus80 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Keresek valamit amiről gőzöm sincs, hogy mi lehet! :D Annyit tudok, hogy kapcsolási rajzon valami 731 vagy P21 a kódja, és szabad fordításban valami "megtett út jeladó/érzékelő" a neve. Erre kéne a digitális óra-külső hőfok kijelző egyik madzagját rákötni. De hogy mi köze lehet egy idő és hőfok kijelzőnek a megtett úthoz???!!! :o
jezus80 Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Keresek valamit amiről gőzöm sincs, hogy mi lehet! :D Annyit tudok, hogy kapcsolási rajzon valami 731 vagy P21 a kódja, és szabad fordításban valami "megtett út jeladó/érzékelő" a neve. Erre kéne a digitális óra-külső hőfok kijelző egyik madzagját rákötni. De hogy mi köze lehet egy idő és hőfok kijelzőnek a megtett úthoz???!!! :o Valamit találtam az óracsoportnál, de nem teljesen világos, hogy pontosan mi is az.
Breki Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Valamit találtam az óracsoportnál, de nem teljesen világos, hogy pontosan mi is az. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1289411678.jpg Sebesség jeladó. A km óra hátán van egy kis bizbasz, a spirál felett. 3 érintkező megy rá :o
dyrasen Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Jah amugy ha ráadom a gyújtást :o jelez fent egy csomó lámpa fékkopás jelző kiegyenlitő tartály visszajelző ablakmosó féklámpa visszajelző olajszint visszajelző :D persze a kiegyenlitő tartályban ami van érzékelő hungaroceles csuszka elvan kopva néha visszajelez:P amugy bécsből lett behozva az autó lehet azért van benne mert ott előirás a fékvisszajelző legalábbis előirás volt hogy mostis az e nemtudom
dyrasen Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 A kintieknek mindent bele dobáltak ebbe is benne van a bőrön kívül és az elektromos tetőablakon kívül szerintem minden klima BC gyári ködfényszóró elektromos ablakok fűthető elektromos tükrök ülésfőtés (persze már nemjó) ....
Thor Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 A kintieknek mindent bele dobáltak ebbe is benne van a bőrön kívül és az elektromos tetőablakon kívül szerintem minden klima BC gyári ködfényszóró elektromos ablakok fűthető elektromos tükrök ülésfőtés (persze már nemjó) .... Nem jó az ülésfűtés? Nézted a képeket amit feldobtam? Nem nagy matek szétkapni, én tuti megpróbálnám a helyedben :o
ady19 Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Nem tudna segíteni nekem valaki abban hogy Vectrából a világításkapcsolót hogyan lehet kompletten kiszedni?? Probálkoztam kiszedni, de túlságosan nem akarom feszegetni mert félek hogy eltörök valamit! :excl: Megnéztem az Így csináld-ot is, abban sajna csak a világításkapcsoló kapcsoló részének a leszedését írja... Igazából azt is próbáltam, de az sem igazán akar összejönni.. :lol: Majd még próbálkozom! Az ok amiért ki akarom szedni mert hogy elszállt a világításkapcsoló világítása s szeretném ha újra működne.. Előre is köszönöm a segítségeteket! :(
dyrasen Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 hello nézd meg ezt az oldalt http://www.aty.hu/kek/ rámész a Vectra A világítás k és ottvan le is irja mutatja is Nem tudna segíteni nekem valaki abban hogy Vectrából a világításkapcsolót hogyan lehet kompletten kiszedni?? Probálkoztam kiszedni, de túlságosan nem akarom feszegetni mert félek hogy eltörök valamit! :excl: Megnéztem az Így csináld-ot is, abban sajna csak a világításkapcsoló kapcsoló részének a leszedését írja... Igazából azt is próbáltam, de az sem igazán akar összejönni.. :lol: Majd még próbálkozom! Az ok amiért ki akarom szedni mert hogy elszállt a világításkapcsoló világítása s szeretném ha újra működne.. Előre is köszönöm a segítségeteket! :(
ady19 Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 hello nézd meg ezt az oldalt http://www.aty.hu/kek/ rámész a Vectra A világítás k és ottvan le is irja mutatja is Köszi szépen dyrasen! :excl:
Recommended Posts