Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Alapesetben a műszerfal/középkonzol mögött, azon a környéken ahol a BC-nek lennie kéne. De jó alaposan nézz körül, volt akinek a rádió kábelkötegéhez volt hozzárögzítve, de én például a kesztyűtartó fölé beszorítva találtam meg.

Elküldve

sajnos igen! De még így se garantált a siker!

Még egy kérdés Ez az egész az ecuba van bekötve? Ha igen akkor direkt módon, vagy csatlakozóval?

akkor most szedjem le a müszerfalat hogy megtaláljam??
Elküldve

Sanszos :rolleyes: De nagyon drukkolok <_<

Én nem találtam még meg, pedig a rádiót is kivettem már.

Elküldve
sajnos igen! De még így se garantált a siker!

Még egy kérdés Ez az egész az ecuba van bekötve? Ha igen akkor direkt módon, vagy csatlakozóval?

18 kábel megy szerteszét, nem csak az ECUba.

ITT leírnak sok okosat.

Elküldve
Jólenne ha tudnék németül <_<

Pedig most érettségiztem :D és németet tanultam -_-

Ha Google Chrome-ot használsz, akkor bejön automatikusan egy fordítási lehetőség. Ez rengeteget segít :rolleyes:

Elküldve

Hát az a biztos, de nem feltétlen kell. Viszont a rádiót, az analóg órát/DID-et és a kesztyűtartót a helyedben mindenképp kivenném, de minél többet bontasz, annál könnyebben megtalálod.

Elküldve

Az enyém 91-es 1.8i és szintén CD felszereltségű. Azonban mondom nem találtam a sárga csatit.

Megtalálom ha egyáltalán belerakták

Vmelyikőtőknek volt már 1990 vectra 1,8I CD típus és benne volt ez a csatlakozó?

Elküldve
Hogyan kell a tápszivattyút rövidre zárni?? 1.8I C18NZ motorom van és az AC a hátsó ülés alatt van

Az AC relé helye a lényeg. Vagy a motortérben van, vagy ITT van. Itt kell két "szálat" összekötni. Most kerestem, de sehol sem találtam. De otthon (ha addig nem lesz válasz) akkor megnézem majd és írok.

Elküldve

De, ha van 1 másik akksid, akkor az ülés alatt széthúzod az AC csatit és direktbe rákötsz. + - -ra figyelni!

Rögtön látod, hogy jó-e.

Amúgy, ha megvan a relé, akkor a 30-as(piros) és a 87-es (piros-kék) vezetékeket kell összekötni.

Az Így csináldban a 85. oldal :rolleyes:

Elküldve
De, ha van 1 másik akksid, akkor az ülés alatt széthúzod az AC csatit és direktbe rákötsz. + - -ra figyelni!

Rögtön látod, hogy jó-e.

Amúgy, ha megvan a relé, akkor a 30-as(piros) és a 87-es (piros-kék) vezetékeket kell összekötni.

Az Így csináldban a 85. oldal :)

Okés Mester :rolleyes:

Ott a pont <_< Akkor abban olvastam ezt -_- csak a melóhelyen nincs nálam a "biblia" :D

Elküldve

motoroska@freemail.hu

Előre is köszi

Vki megtudná mondani milyen izzó kell a Vectrába mert a Lidlbe vannak Blue (Xenon hatású) meg 50% nagyobb fényerejü halogén ízzok.

Elküldve
".... a Lidlbe vannak Blue (Xenon hatású) meg 50% nagyobb fényerejü halogén ízzok......"

Hát nem tudom hogy milyenek lehetnek azok a Lidl-ben kaphazó izzók, mert hogy egyik ismerősőm mesélte (igaz nem izzókkal kapcsolatban) hogy vett a Lidl-ben kocsihoz ablaktörlő gumit s fele annyi ideig se bírta mint a hagyományos társai.. Ez persze nem azt jelenti hogy ugyanúgy ez is sz@r minőség, csak ugye oda kell figyelni rá! Amúgy én is nézegettem az újságot ezügyben, kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.. :rolleyes:

Elküldve

Igen H4 csak amire rájöttem pont ez elfogyott :s

Onnan vettem tanksapkára matricát (kikellett belőle vágni, mert tudjátok ahol kinyitom ott puposabb)

Meg vettem univerzális króm sportos autószönyeget, csak nem nagyon illeszkedik a vectrába :S

Jah és mindenre 3 év garanciát adnak :rolleyes: Még üléshuzat is van, de abba bizonytalan voltam hogy jó lenne e a vectrára :S

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.