moti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ez már engem is érdekel Hol kell megnézni ezt a sárga csatit, utána néznék mert én is szeretnék BC-t Találtam BC nem is drága: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._173945587.html Akkor olyan hosszú sárga csati kellene, 1990 autóba rakhattak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Alapesetben a műszerfal/középkonzol mögött, azon a környéken ahol a BC-nek lennie kéne. De jó alaposan nézz körül, volt akinek a rádió kábelkötegéhez volt hozzárögzítve, de én például a kesztyűtartó fölé beszorítva találtam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 akkor most szedjem le a müszerfalat hogy megtaláljam?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 sajnos igen! De még így se garantált a siker! Még egy kérdés Ez az egész az ecuba van bekötve? Ha igen akkor direkt módon, vagy csatlakozóval?akkor most szedjem le a müszerfalat hogy megtaláljam?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 akkor most szedjem le a müszerfalat hogy megtaláljam?? Sanszos :rolleyes: De nagyon drukkolok <_< Én nem találtam még meg, pedig a rádiót is kivettem már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 sajnos igen! De még így se garantált a siker! Még egy kérdés Ez az egész az ecuba van bekötve? Ha igen akkor direkt módon, vagy csatlakozóval? 18 kábel megy szerteszét, nem csak az ECUba. ITT leírnak sok okosat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Jólenne ha tudnék németül :rolleyes: Pedig most érettségiztem -_- és németet tanultam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Jólenne ha tudnék németül <_< Pedig most érettségiztem :D és németet tanultam -_- Ha Google Chrome-ot használsz, akkor bejön automatikusan egy fordítási lehetőség. Ez rengeteget segít :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 akkor most szedjem le a müszerfalat hogy megtaláljam?? Hát az a biztos, de nem feltétlen kell. Viszont a rádiót, az analóg órát/DID-et és a kesztyűtartót a helyedben mindenképp kivenném, de minél többet bontasz, annál könnyebben megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Megtalálom ha egyáltalán belerakták Vmelyikőtőknek volt már 1990 vectra 1,8I CD típus és benne volt ez a csatlakozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Az enyém 91-es 1.8i és szintén CD felszereltségű. Azonban mondom nem találtam a sárga csatit. Megtalálom ha egyáltalán belerakták Vmelyikőtőknek volt már 1990 vectra 1,8I CD típus és benne volt ez a csatlakozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Közel sem biztos amit mondok, de azt tapasztaltam hogy kétezres motor alatt nem nagyon volt BC egyikben sem... persze azért megnézni meg lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Hogyan kell a tápszivattyút rövidre zárni?? 1.8I C18NZ motorom van és az AC a hátsó ülés alatt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Hogyan kell a tápszivattyút rövidre zárni?? 1.8I C18NZ motorom van és az AC a hátsó ülés alatt van Az AC relé helye a lényeg. Vagy a motortérben van, vagy ITT van. Itt kell két "szálat" összekötni. Most kerestem, de sehol sem találtam. De otthon (ha addig nem lesz válasz) akkor megnézem majd és írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 De, ha van 1 másik akksid, akkor az ülés alatt széthúzod az AC csatit és direktbe rákötsz. + - -ra figyelni! Rögtön látod, hogy jó-e. Amúgy, ha megvan a relé, akkor a 30-as(piros) és a 87-es (piros-kék) vezetékeket kell összekötni. Az Így csináldban a 85. oldal :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 De, ha van 1 másik akksid, akkor az ülés alatt széthúzod az AC csatit és direktbe rákötsz. + - -ra figyelni! Rögtön látod, hogy jó-e. Amúgy, ha megvan a relé, akkor a 30-as(piros) és a 87-es (piros-kék) vezetékeket kell összekötni. Az Így csináldban a 85. oldal :) Okés Mester :rolleyes: Ott a pont <_< Akkor abban olvastam ezt -_- csak a melóhelyen nincs nálam a "biblia" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Elfelejtettem, a relé alján rajta van, melyik a 30-as és a 87-es kapocs. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Köszi, ezt holnap kiprobálom :rolleyes: Az Így csináld könyv nincs meg vkinek elekronikus formában?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Köszi, ezt holnap kiprobálom :rolleyes: Az Így csináld könyv nincs meg vkinek elekronikus formában?? email cím és már küldöm is pdf-ben van. Hasznos letölthető dolgok vannak itt is: http://calibra.atw.hu/news.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 motoroska@freemail.hu Előre is köszi Vki megtudná mondani milyen izzó kell a Vectrába mert a Lidlbe vannak Blue (Xenon hatású) meg 50% nagyobb fényerejü halogén ízzok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 nekem is megvan pdf-ben ha valakinek kellene.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 De vki megnézné Vectrába milyen izzó kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 De vki megnézné Vectrába milyen izzó kell :rolleyes: A gyári az H4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 ".... a Lidlbe vannak Blue (Xenon hatású) meg 50% nagyobb fényerejü halogén ízzok......" Hát nem tudom hogy milyenek lehetnek azok a Lidl-ben kaphazó izzók, mert hogy egyik ismerősőm mesélte (igaz nem izzókkal kapcsolatban) hogy vett a Lidl-ben kocsihoz ablaktörlő gumit s fele annyi ideig se bírta mint a hagyományos társai.. Ez persze nem azt jelenti hogy ugyanúgy ez is sz@r minőség, csak ugye oda kell figyelni rá! Amúgy én is nézegettem az újságot ezügyben, kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Igen H4 csak amire rájöttem pont ez elfogyott :s Onnan vettem tanksapkára matricát (kikellett belőle vágni, mert tudjátok ahol kinyitom ott puposabb) Meg vettem univerzális króm sportos autószönyeget, csak nem nagyon illeszkedik a vectrába :S Jah és mindenre 3 év garanciát adnak :rolleyes: Még üléshuzat is van, de abba bizonytalan voltam hogy jó lenne e a vectrára :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts