öcsibácsi Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Majd, ha hazajön Manka a bevásárlásból, akkor megpróbálom. Addig ügyelek a fiaimra. :)
Thor Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 hény testkábelt cseréljek ki? Kicserélni felesleges, csak a csatlakozásokat kell megpucolni fémtisztára (a két sarut az akksin és a sok kábelt ami nekem a motortér bal elején (az akksinál) van a kasztnihoz rögzítve) Milyen motorod van, azt még nem írtad?!
csubika Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 kűldene valaki fotot opel vektra generátor beszereléséről?
csubika Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 CSODA TŐRTÉNT levettem a + testkábelt és MŰKSZIK elalszik a tőltés lámpa az akksi 14.22 -t mutat egyszóval minden tuti :)
Thor Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 CSODA TŐRTÉNT levettem a + testkábelt és MŰKSZIK elalszik a tőltés lámpa az akksi 14.22 -t mutat egyszóval minden tuti ;) Nem csoda, csak lett normális test :) Örülök, hogy megoldódott :D
csubika Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 aki esetleg nem olvasta volna az egész ugy kezdődőtt hogy nem világitott egyáltalán a tőltéslámpám + nem tőltőtt a generátor legalább is nem volt tőbb az akksiban 12.60 nál rá kőtőttem egy testkábelt a gencsire semmi javulás kicseréltem a szénkeféket+ feszszabályzot semmi '''most levettem a testkábelt a generátorrol amit rákőtőttem korábban és amitől rendesen világitott a tőltésjelző( csak éppenséggel folyamatosan) és műkszik a lámpa beinditás után elelszik az akksi 14.22 -t mutat NA ez hogy lehet?
Thor Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 nem Szerintem kontakthiba volt és valamit megmozgathattál. De kéz összetesz és örül :) Önjavító a verdád :D
csubika Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 na ja enyám magyarország első őnjavito verdája :) kőszi a segitséget csáo
Thor Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 na ja enyám magyarország első őnjavito verdája ;) kőszi a segitséget csáo :) nincs mit :D
cucu82 Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Sorry, de nem emlékszem, hogy írtad e: alapjárati motor már ki lett tisztítva? Ha nem, akkor érdemes lenne azzal kezdeni, mert az ingyen van :) Sziasztok! Köszönöm az infókat,nemsokára aktuális lesz a nagyszervíz akkor mindenképpen ki lesz takarítva az alapjárati motor. Igen utánanéztem a folytószelep állás érzékelőnek és mondanom sem kell nem adják ingyen linkre nem akarom kicserélni még egy pár dolgot meg szeretnék nézni elötte,hogy tutira menjek.
csubika Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 sziasztok tudna valaki kűldeni nekem A -s vektrához kezelési utasitást?
öcsibácsi Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 1 gonddal kevesebb. A Map szenzor csöve volt alulról berepedve és nem láttam, amikor jól megmozgattam eltört. Kicsit közelebb raktam most az injektorhoz, még jó, hogy pont a csonknál törtem el. Most már nem fullad. Lesz rá új cső. Kösz Thor. Majd szólok az érdekedben a pesti sógoromnak, vigyen egy kicsit villamossal. :) Holnap Manka elugrik a géppel Siófokra, legalább lesz tesztút.
Thor Elküldve Április2, 2010 Elküldve Április2, 2010 1 gonddal kevesebb. A Map szenzor csöve volt alulról berepedve és nem láttam, amikor jól megmozgattam eltört. Kicsit közelebb raktam most az injektorhoz, még jó, hogy pont a csonknál törtem el. Most már nem fullad. Lesz rá új cső. Kösz Thor. Majd szólok az érdekedben a pesti sógoromnak, vigyen egy kicsit villamossal. ;) Holnap Manka elugrik a géppel Siófokra, legalább lesz tesztút. Nah ez már jó hír ;) Várjuk a teszt kiértékelését :) Okés, simán bevállalnám a Villamosos mókát :D
öcsibácsi Elküldve Április2, 2010 Elküldve Április2, 2010 Megjött az asszony. Szerinte sokkal jobb lett, de megint világit a csekklámpa. :) Majd ebéd után meglesem.
Thor Elküldve Április2, 2010 Elküldve Április2, 2010 Megjött az asszony. Szerinte sokkal jobb lett, de megint világit a csekklámpa. :) Majd ebéd után meglesem. Gyááász... nem mondod :D De Asszonykának tetszik ;) Az jó ;)
öcsibácsi Elküldve Április2, 2010 Elküldve Április2, 2010 35 és 45 megint. Alapjárati fordulat szabályzó. Akkor ez pucolás lesz megint. A lambda jelez dús keveréket. Passz új szonda, a régi meg tökéletes az Astrában. :)
Thor Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 35 és 45 megint. Alapjárati fordulat szabályzó. Akkor ez pucolás lesz megint. A lambda jelez dús keveréket. Passz új szonda, a régi meg tökéletes az Astrában. :) A pucolás az segíteni fog :D A Lambdához még egy ötlet: Nem szar véletlenül az üzemanyag? Volt sógornak olyan OMW-s benya amivel folyamatosan dobálta hibákat. Utána a következő tank normális benyával meg már semmi gond.
öcsibácsi Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Hihetetlen, de a rokon OFF suzzuki swift 1.3- asa is 1-2-4-3 gyújtási sorrenddel megy. Vonzom az ilyen autókat! :) Suzuja: Opelem Rajta hagyta a világítást és fel kellet nyitni a MHT-t, és én egyből lefigyeltem. :D Most már csak egy UAZ-t kell keresnem. :)
Thor Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 Lehet csak én vagyok rohadt fáradt, de sehol sem találtam meg a világításkapcsolót megvilágító rizsszemizzót... Pedig kiszedtem a kapcsolót és sehol sem láttam :) A másik meg: A kiskapcsolók (ködlámpa, ülésfűtés, szélvédőfűtés) alapvilágításának az izzóját, hogy lehet kicserélni, hogy világítson? :)
fahee Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Lehet csak én vagyok rohadt fáradt, de sehol sem találtam meg a világításkapcsolót megvilágító rizsszemizzót... Pedig kiszedtem a kapcsolót és sehol sem láttam :) A másik meg: A kiskapcsolók (ködlámpa, ülésfűtés, szélvédőfűtés) alapvilágításának az izzóját, hogy lehet kicserélni, hogy világítson? :) Kiskapcsolók: Kiszeded, egy csavarhúzóval lehúzod róla a házat, onnan meg csak forrasztani kell. Új ledeket forrasztasz bele:) 5mm vagy 3mmes (nekem 3mm van benne sztem az is bőven jó).
Stefan Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 A pucolás az segíteni fog :D A Lambdához még egy ötlet: Nem szar véletlenül az üzemanyag? Volt sógornak olyan OMW-s benya amivel folyamatosan dobálta hibákat. Utána a következő tank normális benyával meg már semmi gond. A pucolás elég ritkán segített nekem még. Persze attól függ mennyire dzsuvás, de nem hinném, hogy ez hosszútávon megoldaná :) Lambdánál előfordulhat, hogy nem "kompatibilis" a gyárival mégsem. Bosch-t vagy a méregdrága GM-et érdemes (elvileg a GM is Bosch, csak más dobozban van). A másik dolog, hogy lehet, hogy valami egyszerűbb dologgal kéne kezdeni, mint pl. gyertyák, benzinszűrő, benzinpumpa; de a "normális" benzin utántöltése is egy jó ötlet :)
Thor Elküldve Április14, 2010 Elküldve Április14, 2010 Kiskapcsolók: Kiszeded, egy csavarhúzóval lehúzod róla a házat, onnan meg csak forrasztani kell. Új ledeket forrasztasz bele:) 5mm vagy 3mmes (nekem 3mm van benne sztem az is bőven jó). Köszke a tippet. Ebben a ledes témában nem nagyon vagyok otthon :) Neten keresgettem 3mm-es 12V-os ledet (DIP 61Ft/db). Gondolom ez jó lesz nekem. A forrasztásnál kell neki valami ellenállás vagy bármi más? Vagy mehet a gyári izzó helyére? Köszi előre is!
Recommended Posts