greg Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Mert ez már az eladó cuccok közé való lenne.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Aha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Blitz úrnak :lol: köszönhetően lesznek szép új ajtóim,meg ki tudja még mi,és haladhatunk tovább a Kadettel.Mostanában az Asconánkat csináljuk megy vizsgára. Próbálom élesztgetni a Kadett Topikot,ez az én dolgom! ;) mostmárcsak azz lenne a szép, ha felkerülhetne a www.opelclub.hu-s matrica az autódra :roll: :oops: :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabi80 Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Meg tudná valaki mondani, hogy 1.6-os dizel D-Kadettnél a tanknál melyik a szívó és melyik a visszatérő ág? Nagyon fontos lenne. A választ előre is köszi. Gabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 mostmárcsak azz lenne a szép, ha felkerülhetne a www.opelclub.hu-s matrica az autódra :roll: :oops: :shock: :wink: R :roll: ajta vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Meg tudná valaki mondani, hogy 1.6-os dizel D-Kadettnél a tanknál melyik a szívó és melyik a visszatérő ág? Nagyon fontos lenne. A választ előre is köszi. Gabi Sajnos nem vagyok otthon dízelben....senki nem tudja???? :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Nocsak: nem tudtam, hogy D Kadett-ből is volt 400-as: http://www.kadett.400.freehomepage.com/ és az autó még ma is létezik ugyanazzal a rendszámmal: (http://d-kadettfriends.nl/) állítólag itt filmen is szerepel egy 400-as találkozón (nem tudom letölteni, így nem láttam, 5 vagy talán 8 perces?) http://www.xs4all.nl/~djadsl/400treffen.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 várjunk csak, még érdekesebb: itt azt írja, hogy a 2,4 motor, sebváltó, tengelyek vannak alatta a Manta 400-tól. Bár No.-ban készült, Dél-Afrikában versenyeztek vele, mivel ott nem homologizált autók is indulhattak néhány versenyen. Akkoriban, az első versenyeken gondolkodtak azon, hogy talán ez lehet az alapja egy későbbi 4x4-es gépnek, de már egy újabb motorral. A leírás szerint egész könnyedén megemelte az orrát, mint a TV-ben sokszor bejátszott 500lovas rövid Quattro. A Nissan Rallye-n Tony Pond- míg versenyben volt - tudta is tartani a 2. helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 WOW Berlina! Ez brutál jól néz ki! Nekem tetszenek ezek a szögletes sárvédőszélesítések, de akkor talán mehetne rá nagyobb kerék. Meg kafán el van tűntetve a lökős is. Az Ascona köténylemez viszont szebb, mint ez. Brutál a mociháztető, tetszik ez a Mantákon látható "VIVA jel", meg a magasítás. 2,4 motor.... Akkor már nem is szeretnék az enyémbe 2000-est :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 és mind gyári átalakítás! azt nézted, hogy hátsókerékhajtás? motor hosszában? nem keresztbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most megnéztem a weboldalt, hát nem rossz. Ja, hosszmotor. Meg az tetszett még, hogy van 400-as replika kit. Azt kéne megtalálni, hogy lehet-e ilyet valahonnan bugázni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Most megnéztem a weboldalt, hát nem rossz. Ja, hosszmotor. Meg az tetszett még, hogy van 400-as replika kit. Azt kéne megtalálni, hogy lehet-e ilyet valahonnan bugázni :( Na igen,legalább annyira ,ogy levegyük a mintát:twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Na ja. Mostanig kerestem mindenfele, de nem találtam sehol sem :( Figyu Robee, este tartsunk terepszemlét faternál, hogy hogy áll a zöld D, és akkor már legalább tudnánk, hogy miminden kell még. Hazafelé elugrom érted, aztán csekkin' Hátha még világosban meg tudjuk nézni :roll: Nekem nem kell 2,4-es moci, jó lesz a C20LET is :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kamus Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Sziasztok lenne egy kérdésem. Mi lehetne kezdeni azzal, hogy a hűtővizem hőmérséklete nem akar feljebb menni mint a normál vízhőfokot jelző első beosztás fölé (a kékszín utáni első vonás). Azon a vonáson van rajta a vízhőfok kijelző mutatóm, most így a hidegben egy icipicit inkább alatta, mert mikor elérné a vonást a venti bekapcsol és visszahűti. A termosztátot már kicseréltem, de ez sem volt megoldás, a kijelző is jó. Talán elment kapálni az NTC ellenállásom? Milyen NTC elleállás kell bele? Előre is köszi. Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Sziasztok lenne egy kérdésem. Mi lehetne kezdeni azzal, hogy a hűtővizem hőmérséklete nem akar feljebb menni mint a normál vízhőfokot jelző első beosztás fölé (a kékszín utáni első vonás). Azon a vonáson van rajta a vízhőfok kijelző mutatóm, most így a hidegben egy icipicit inkább alatta, mert mikor elérné a vonást a venti bekapcsol és visszahűti. A termosztátot már kicseréltem, de ez sem volt megoldás, a kijelző is jó. Talán elment kapálni az NTC ellenállásom? Milyen NTC elleállás kell bele? Előre is köszi. Hali Az E Kadettomon a termosztátcsere megoldotta a problémát. Újat vettél, vagy bontottat? Mert lehet akkor a bontott rossz... Amúgy azt honnan tudod, hogy a műszer tuti jó? Mert állítólag (de ezt nálam sokkal jobban tudják itt) azt is el lehet állítani. NTC-ről még nem is hallottam :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kamus Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Új termosztátot vettem, a műszer meg szerintem azért jó, mert úgy van megcsinálva, ha a tekercselés elszakad akkor rossz, ha nem akkor meg működik. Még nem is hallottam, hogy a vízhőfok kijelzőt is lehet állítani.A műszerfal hátulján van egy feszstabilizátor (ez jó mert kimértem),arról jön le neki a megfelelő feszültség, de ezt csak az ntc ellenállás (hőérzékelő) adja neki, ez adja meg, hogy mennyit mutasson. Ez az ntc ellenállás (radiátor jobb oldali alsó csonkjában a csőben van elhelyezve, oda megy be a ventiről két kábel). Ennek vannak megadva a különböző hőfokhoz adott elleállási értekek. Ezért érdeklődöm, hogy ha az a hibás, akkor szét kell szednem, ha nem akkor inkább nem piszkálnám. De ha nem így van, ahogy én írtam akkor szorri, vki igazítson ki. Egyébként az egészet az: Opel kadett d 1.2/N 1.2/s 1.3/s 1.6/s 1.8/e 1981 szeptembertől c. szervíz könyvből vettem. Csak az ntc ellenállásról szóló dolgokat a műszerfallal kapcsolatos dolgok sajnos nincsenek benne (lerészleteve, csak említés). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Pedig az lesz a ludas amiről írsz, csak én nem NTC ellenállásként, hanem hűtővíz hőfokjeladóként ismerem, télleg a hűtő oldalában van, és ha olyan mint az én autómban akkor 2db van belőle: 1 a hűtőventilátort kapcsolja, 1 meg a műszernek küldi a jelet a hűtővíz hőfokáról. ez utóbbi lesz a rossz nálad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kamus Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Neked hogy-hogy kettő van? Az egyik a csőben van, a másik hol van neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kamus Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Szedte már ki valaki ezt az ellenállást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Neked hogy-hogy kettő van? Az egyik a csőben van, a másik hol van neked? 1 a hűtő oldalában, 1 meg a termosztátházban van, de ha megnézed az avataromat, levágod hogy nekem nem Kadettem van! :( Ezért is írtam hogy ha úgy van mint az én kocsimban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kamus Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Ja-ja! jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dnbmod Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Kadettesek segítsetek! Vettem egy 1990.12.havi 1.4-es szedánt. Ezzel a tipussal semmilyen tapasztalatom nincs,szeretnék tanácsokat,trükköket,tipushibákról infót szerezni.Ha tudtok kérlek segítsetek (a legjobban annak örülnék ha az email címemre küldenétek választ:dnbmod@freemail.hu ) Előre is köszi minden segítséget,hozzászólást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Kedd este óta újra járóképes a D Kadettom, ami az avataromban is van. :D :P Öcsémék raktak bele motort még szeptemberben, és Racce járóképessé tette kedden. Tegnap még próbáltunk hűtőt cserélni (mivel ereszt), de sajna egyik hűtőm sem jó ami otthon van :D Remekül mutat rajta a 15"-ös kerék :D Elöl még elég hajó, de talán lesznek még keményebbek azok a gátlók :D Biztosítást kell még kötni rá, meg zöldkártyát szerezni, oszt újra büntethet közúton a betonborotválóm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 jejejjeee!!!! hűtőt szerzünk nekem is van pár! meg akkor holnap megnézzük azt amelyiket még beszéltük! HA VALAKI TUD SZÉP ÁLLAPOTÚ AKÁR BONTOTT D KADETT HOMLOKFALAT ÉS KÖTÉNYLEMEZT AZ KÉREM OKVETLEN SZÓLJON!!! KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Jajj de szupi, jó a hűtőm a tegnap csere után! :P :D :D Ahogy néztük, még karbiállítás kéne neki, mert gázadásra lefulladgat. És a biztosítást kéne nagyon elintézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts