Qpack Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 uraim kb 1 hete tettem új felfedezést az öregemék D kadettján, ami Svájcból érkezett anno 94-ben 10 évesen. épp egy hete nagy takarítást (és hengerfej felújítást csináltattam) rendeztem a gépen és meglepődve tapasztaltam, hogy már ennél a gépnél is volt kipufogógáz vissza vezetés..most már inkább úgy ismerjük AGR :lol: ami nem semmi volt, hogy a csatorna és maga a szelep is tele volt korommal és koksszal..majdnem 1.5 óráig piszkálgattam mire sikerűlt átérnem a szívó torokba a csatornán. Persze ez is vákumos/vízhőfokos vezérléssel és működtetéssel van ellátva. Miután a karbit is ripityára szedtem kipucoltam minden vákum csonkot fülre beállítottam, majd elvittem egy szakihoz, aki zöldkártyázik is. Rá rakta a műszert, majd ő is csodálkozott...azt mondta, hogy sok katalizátorosnak nincs ilyen jó lambda értéke...és ez a moci már 21. éves 200000 km-el igaz 5ekm-el ezelőtt gyűrűztem, majd idén felújítattam a hengerfejet...most úgy jár a moci, mint a DOXA óra! Találkozott már más vki is 1.3-as kadett motorban kipufogó gáz vissza vezetéssel? :shock: :?:
xaba Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Ezt úgy is mondják hogy kartergáz???????????? Vagy közel sem erről van szóó.. :smt102 :smt017 _______________ A gyürüzés meg a hengerfej felújítás mennyibe ""fáj"",merhogy nekem is bekövetkezett ez a folyamat és a szerelő csak jövő hét szerdán tudja megnézni.... brrrrrrrrrrr.. :smt089 :smt100
berlina Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 helo, szerintem közelsem, kartergáz ki/vissza/bevezetés szinte mindenkiében van, már '70-ben biztosan van/volt, visszább meg nem látok. :lol: Kíváncsian várok én is mondjuk egy fotóriportot vagy egy szálképet a dologról. :lol:
Qpack Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 helo, szerintem közelsem, kartergáz ki/vissza/bevezetés szinte mindenkiében van, már '70-ben biztosan van/volt, visszább meg nem látok. :lol: Kíváncsian várok én is mondjuk egy fotóriportot vagy egy szálképet a dologról. :lol: tudok róla küldeni, de berakni ide valahogy nem megy nem tudom belinkelni....
warwolf Elküldve Június6, 2005 Elküldve Június6, 2005 Urak!Adott egy kadett D, amiben jelenleg egy 1.2-es blokk van, de a járgány motorhibás.Úgy túűnik, hogy benevezek rá ,de ha egy mód van rá, akkor ezt a mocit csak max. az eredetiségvizsgáig hagynám benne.Szóval minden 5letet érdeklődéssel hallgatok.Szívem szerint egy C20NE-t tennék bele, de oda kell még jónéhány sallang is, szóval ha valakinek van tapasztalata, ne kíméljen.
Racce Elküldve Június15, 2005 Elküldve Június15, 2005 Halihóó!! Én is hasonló problémával küzdök,nekem is odavan az 1.3S mocim...mostanában bekerül egy 1.3N amíg nincs készen a motortuning a másikon.Ha jó az N-es moci akkor csak ráérősen építem a motort,csinálok,valami fontosabbat. A C20NE nekem is nagy vágyam,és biztosan be fogok 1et rakni,ha addig élek is :twisted: :lol: Haveromnak az A Corsájában van 2.0 8V hátt.... :twisted: :twisted: mit ne mondjak atombrutál. 6.1es gyorsulása van 100ra :lol: Sok sikert a Kadetthez,ha alkatrész kell szólj,hátha tudunk segíteni! :wink:
warwolf Elküldve Június15, 2005 Elküldve Június15, 2005 Halihóó!! Én is hasonló problémával küzdök,nekem is odavan az 1.3S mocim...mostanában bekerül egy 1.3N amíg nincs készen a motortuning a másikon.Ha jó az N-es moci akkor csak ráérősen építem a motort,csinálok,valami fontosabbat. A C20NE nekem is nagy vágyam,és biztosan be fogok 1et rakni,ha addig élek is :twisted: :lol: Haveromnak az A Corsájában van 2.0 8V hátt.... :twisted: :twisted: mit ne mondjak atombrutál. 6.1es gyorsulása van 100ra :lol: Sok sikert a Kadetthez,ha alkatrész kell szólj,hátha tudunk segíteni! :wink: Nagyon-nagyon köszönöm, de úgy döntöttem, hogy inkább ingem gatyám ráköltöm ERRE Már jónéhány cuccost sikerült megvennem az autón kívül, szóval előbb-utóbb csak összeáll majd! Még1X Thx! :!:
Racce Elküldve Június15, 2005 Elküldve Június15, 2005 Tehát akkor Corsa lesz!! pöpec kis verda! Na pont ilyenben van a havernak a C20NE! Ha Corsához kell valami akkor is szólhatsz,megpróbálok segíteni,mert van pár A Corsás haverom :wink:
hemi Elküldve Június15, 2005 Elküldve Június15, 2005 Tehát akkor Corsa lesz!! pöpec kis verda! Na pont ilyenben van a havernak a C20NE! Ha Corsához kell valami akkor is szólhatsz,megpróbálok segíteni,mert van pár A Corsás haverom :wink: Gondolom K.Laci és a Corsa Club Hungary?
Racce Elküldve Június15, 2005 Elküldve Június15, 2005 Lassan ideér hozzám Albertka és bontjuk tovább az alkatrész D Kadettet,kiszedjük a mocit és én lebányászom a benzintjelző műszert a tankról annak reményében,h még működik és nem égett szét :roll: :oops: 8)
hemi Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Eltaláltad uram!!! Ő(k) is! :lol: :lol: :wink: Okéj. Nem sok C20ne Corsa mászkál.
uhuhu Elküldve Június27, 2005 Elküldve Június27, 2005 mé nem tudtad, hogy a Vauxhalléknál a kadettot asztrának hivták??? pedig igen :wink:
warwolf Elküldve Június27, 2005 Elküldve Június27, 2005 mé nem tudtad, hogy a Vauxhalléknál a kadettot asztrának hivták??? pedig igen :wink: Korábban volt róla szó, de nem gondoltam, hogy a D Kadett is Astra volt a nagyvizen túl. :shock:
Racce Elküldve Június27, 2005 Elküldve Június27, 2005 []http://www.v-tuning.com/images/DaveRear-slant-edit.jpg Érdekes a neve! :shock: jaja Vauxhall Astra.... :wink:
warwolf Elküldve Június27, 2005 Elküldve Június27, 2005 www.v-tuning.com/images/DaveRear-slant-edit.jpg Érdekes a neve! :shock:jaja Vauxhall Astra.... :wink:
Racce Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok Opel arcok!!! Nagyon-nagyon belemélyültem a Kadettkém építésébe, atomjaira szedtük keresztapámmal,és elkezdtük a teljes külső-belső lakatolást illetve a kasznituningot.minden erőnk benne van és igyekszünk minél szebbé varázsolni!! Üdv:Racce
Racce Elküldve Augusztus27, 2005 Elküldve Augusztus27, 2005 Eltűntetek D Kadettesek??? :happy2: elég rég írtam én is, de csak azért, mert nem volt mire válaszolnom :smt088 Le van vágva a Kadettem eleje és nem lehet szerezni Mo-n, új utángyártott zárhidat,homlokfalat és köténylemezt. Még rajta vagyunk az ügyön, ha más nem lesz hozunk kintről :lol:
uhuhu Elküldve Augusztus27, 2005 Elküldve Augusztus27, 2005 én anno a lángból és a müller autóból szedegettem össze a kadett alkatrészeket...
Kővári Beáta Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 Hali! Valószínűnek tartom, hogy a fanatik kadettesek inkább a drága gyöngyszemükkel töltik az időt, nem holmi neten levelezgetéssel! Én is inkább a saját klub oldalunkon /kadettklub/ írogatok, oda legalább feltalálnak páran!
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Blitz úrnak :lol: köszönhetően lesznek szép új ajtóim,meg ki tudja még mi,és haladhatunk tovább a Kadettel.Mostanában az Asconánkat csináljuk megy vizsgára. Próbálom élesztgetni a Kadett Topikot,ez az én dolgom! ;)
greg Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Helyes, jól teszed. Én is hozzájárulok egy hsz-sal. ...Mert ugye nekem is vannak olyan (jobbára fölös) alkatrészeim (16SV) amiből sokminden jó sokféle kadetthez, de ez máris off. :oops:
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 pedig milyen jó lenne,ha kötetlenül mindent lehetne itt írni ami Kadett. :oops: :wink:
Recommended Posts