Qpack Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 uraim kb 1 hete tettem új felfedezést az öregemék D kadettján, ami Svájcból érkezett anno 94-ben 10 évesen. épp egy hete nagy takarítást (és hengerfej felújítást csináltattam) rendeztem a gépen és meglepődve tapasztaltam, hogy már ennél a gépnél is volt kipufogógáz vissza vezetés..most már inkább úgy ismerjük AGR :lol: ami nem semmi volt, hogy a csatorna és maga a szelep is tele volt korommal és koksszal..majdnem 1.5 óráig piszkálgattam mire sikerűlt átérnem a szívó torokba a csatornán. Persze ez is vákumos/vízhőfokos vezérléssel és működtetéssel van ellátva. Miután a karbit is ripityára szedtem kipucoltam minden vákum csonkot fülre beállítottam, majd elvittem egy szakihoz, aki zöldkártyázik is. Rá rakta a műszert, majd ő is csodálkozott...azt mondta, hogy sok katalizátorosnak nincs ilyen jó lambda értéke...és ez a moci már 21. éves 200000 km-el igaz 5ekm-el ezelőtt gyűrűztem, majd idén felújítattam a hengerfejet...most úgy jár a moci, mint a DOXA óra! Találkozott már más vki is 1.3-as kadett motorban kipufogó gáz vissza vezetéssel? :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ezt úgy is mondják hogy kartergáz???????????? Vagy közel sem erről van szóó.. :smt102 :smt017 _______________ A gyürüzés meg a hengerfej felújítás mennyibe ""fáj"",merhogy nekem is bekövetkezett ez a folyamat és a szerelő csak jövő hét szerdán tudja megnézni.... brrrrrrrrrrr.. :smt089 :smt100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 helo, szerintem közelsem, kartergáz ki/vissza/bevezetés szinte mindenkiében van, már '70-ben biztosan van/volt, visszább meg nem látok. :lol: Kíváncsian várok én is mondjuk egy fotóriportot vagy egy szálképet a dologról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 helo, szerintem közelsem, kartergáz ki/vissza/bevezetés szinte mindenkiében van, már '70-ben biztosan van/volt, visszább meg nem látok. :lol: Kíváncsian várok én is mondjuk egy fotóriportot vagy egy szálképet a dologról. :lol: tudok róla küldeni, de berakni ide valahogy nem megy nem tudom belinkelni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Urak!Adott egy kadett D, amiben jelenleg egy 1.2-es blokk van, de a járgány motorhibás.Úgy túűnik, hogy benevezek rá ,de ha egy mód van rá, akkor ezt a mocit csak max. az eredetiségvizsgáig hagynám benne.Szóval minden 5letet érdeklődéssel hallgatok.Szívem szerint egy C20NE-t tennék bele, de oda kell még jónéhány sallang is, szóval ha valakinek van tapasztalata, ne kíméljen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Halihóó!! Én is hasonló problémával küzdök,nekem is odavan az 1.3S mocim...mostanában bekerül egy 1.3N amíg nincs készen a motortuning a másikon.Ha jó az N-es moci akkor csak ráérősen építem a motort,csinálok,valami fontosabbat. A C20NE nekem is nagy vágyam,és biztosan be fogok 1et rakni,ha addig élek is :twisted: :lol: Haveromnak az A Corsájában van 2.0 8V hátt.... :twisted: :twisted: mit ne mondjak atombrutál. 6.1es gyorsulása van 100ra :lol: Sok sikert a Kadetthez,ha alkatrész kell szólj,hátha tudunk segíteni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Halihóó!! Én is hasonló problémával küzdök,nekem is odavan az 1.3S mocim...mostanában bekerül egy 1.3N amíg nincs készen a motortuning a másikon.Ha jó az N-es moci akkor csak ráérősen építem a motort,csinálok,valami fontosabbat. A C20NE nekem is nagy vágyam,és biztosan be fogok 1et rakni,ha addig élek is :twisted: :lol: Haveromnak az A Corsájában van 2.0 8V hátt.... :twisted: :twisted: mit ne mondjak atombrutál. 6.1es gyorsulása van 100ra :lol: Sok sikert a Kadetthez,ha alkatrész kell szólj,hátha tudunk segíteni! :wink: Nagyon-nagyon köszönöm, de úgy döntöttem, hogy inkább ingem gatyám ráköltöm ERRE Már jónéhány cuccost sikerült megvennem az autón kívül, szóval előbb-utóbb csak összeáll majd! Még1X Thx! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Tehát akkor Corsa lesz!! pöpec kis verda! Na pont ilyenben van a havernak a C20NE! Ha Corsához kell valami akkor is szólhatsz,megpróbálok segíteni,mert van pár A Corsás haverom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Tehát akkor Corsa lesz!! pöpec kis verda! Na pont ilyenben van a havernak a C20NE! Ha Corsához kell valami akkor is szólhatsz,megpróbálok segíteni,mert van pár A Corsás haverom :wink: Gondolom K.Laci és a Corsa Club Hungary? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Eltaláltad uram!!! Ő(k) is! :lol: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Lassan ideér hozzám Albertka és bontjuk tovább az alkatrész D Kadettet,kiszedjük a mocit és én lebányászom a benzintjelző műszert a tankról annak reményében,h még működik és nem égett szét :roll: :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Eltaláltad uram!!! Ő(k) is! :lol: :lol: :wink: Okéj. Nem sok C20ne Corsa mászkál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Érdekes a neve! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 mé nem tudtad, hogy a Vauxhalléknál a kadettot asztrának hivták??? pedig igen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 mé nem tudtad, hogy a Vauxhalléknál a kadettot asztrának hivták??? pedig igen :wink: Korábban volt róla szó, de nem gondoltam, hogy a D Kadett is Astra volt a nagyvizen túl. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 []http://www.v-tuning.com/images/DaveRear-slant-edit.jpg Érdekes a neve! :shock: jaja Vauxhall Astra.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 www.v-tuning.com/images/DaveRear-slant-edit.jpg Érdekes a neve! :shock:jaja Vauxhall Astra.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok Opel arcok!!! Nagyon-nagyon belemélyültem a Kadettkém építésébe, atomjaira szedtük keresztapámmal,és elkezdtük a teljes külső-belső lakatolást illetve a kasznituningot.minden erőnk benne van és igyekszünk minél szebbé varázsolni!! Üdv:Racce Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Eltűntetek D Kadettesek??? :happy2: elég rég írtam én is, de csak azért, mert nem volt mire válaszolnom :smt088 Le van vágva a Kadettem eleje és nem lehet szerezni Mo-n, új utángyártott zárhidat,homlokfalat és köténylemezt. Még rajta vagyunk az ügyön, ha más nem lesz hozunk kintről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 én anno a lángból és a müller autóból szedegettem össze a kadett alkatrészeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kővári Beáta Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hali! Valószínűnek tartom, hogy a fanatik kadettesek inkább a drága gyöngyszemükkel töltik az időt, nem holmi neten levelezgetéssel! Én is inkább a saját klub oldalunkon /kadettklub/ írogatok, oda legalább feltalálnak páran! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Blitz úrnak :lol: köszönhetően lesznek szép új ajtóim,meg ki tudja még mi,és haladhatunk tovább a Kadettel.Mostanában az Asconánkat csináljuk megy vizsgára. Próbálom élesztgetni a Kadett Topikot,ez az én dolgom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Helyes, jól teszed. Én is hozzájárulok egy hsz-sal. ...Mert ugye nekem is vannak olyan (jobbára fölös) alkatrészeim (16SV) amiből sokminden jó sokféle kadetthez, de ez máris off. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 pedig milyen jó lenne,ha kötetlenül mindent lehetne itt írni ami Kadett. :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Miért is nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts