Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 sajna nem tudok szerezni :) csak 5rugóért akkor meg már megtartom :wink: de nem fogom ugysem megvenni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Akkor asszem kénytelen leszek farigcsálni. :) Egyébként van egy szétbontott 1.3-asom. Ha esetleg valami érdekel. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 mit farigcsálsz??? sok minden kéne....hátsóajtó nagyon mik vannak??? és mennyiért??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 "D" műszereket az "E" műszerfalba! A kaszni kivételével szinte minden!Van hátsó ajtó is, egész jó állapotpan!:wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 oké,mennyibe kerülne??? akkor van felesleges műszerfal fordszámos vagy ninsc??? :) hűtőrács?? tudnál képeket küldeni az alkatrészakről????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 hali! Bocs de tegnap bealusztam! :roll: Üveggel,abl.törlő motorral,vagy anélkül? Hütőrács asszem nincs. Képet nem nagyon tok küldeni mert be van ömlesztve minden a pincémbe! :oops: (Tudod,"A zseni át lát a káoszon!") Ird meg mi kell és megpróbálom elővarázsolni! :thumbright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 szia!!! ami nagyon kéne: -fordszámos műszerfal -hátsó ajtó -hűtőrács -gumikéderek asszem de most éppen gondolkozom!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 szia Doki!! :) amúgy te nem jársz véletlenül pesten???? az alkatrészek miatt kérdezem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Sajna nem. :) De bittos meg tudjuk oldani vhogy! :wink: Kédert szerintem vegyél méterre mert: 1:Azenyémek is szarok voltak. 2:Használt gumi,az használt gumi... Az ajtó komplettan kell,vagy csupaszon? Még valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 csupaszban kéne az ajtó,nem is tudtam,h lehet méterben venni,tuti drága lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 3000.- magyar királyi forint sok? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 ha szép akkor nem 8) majd még visszatérünk rá,most éppen munkát keresek.1enlőre fontosabb dolgokat kell kifizetnem :wink: viszont nagyon köszönöm!!! azon kéne elgondolkoznom,h hogyan is juthatna hozzám :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pici Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Helló OPEL rajongók.1.6diesel D kadetthez keresek fűtőventillátort mert az enyém besz..t . Ha valakinek lenne bontva jó állapotú akkor irjon már.SOS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Sziasztok!! Van eladó számlapmatricám D Kadetthez (nem forszámmérős műszerfalhoz) akit érdekel annak e-mailre tudok képet küldeni!! sárga háttér,fekete számokkal,benzinmennyiség és vízhőfok mérő is!!! ÜDV:Racce :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.g.m Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Szevasztok! Eladó Opel Kadett GSi 2.0 16v ből származó F20as tökéletesen jó 5ös rövid váltó,valamint egy Németországban komplett felújított F16 os 5 ös váltó.Az alkatrészek nem bontó színvonalúak. Érd:06 30/609 4644 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett els Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Szevasztok mindenkinek!Most vettem egy Kadett els 1.3i-t 1988-ast.Prímán szuperál a verda.Viszont semmi leírásom nincs hozzá és a neten se igazán találok semmi használhatót.Ha valaki tudna szerelési leírást valamerre azt tudnám hasznosítani!Egypár jó tanács is elmenne a verdához!Köszi ,elérhetőségem:scsalad@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Szevasztok mindenkinek!Most vettem egy Kadett els 1.3i-t 1988-ast.Prímán szuperál a verda.Viszont semmi leírásom nincs hozzá és a neten se igazán találok semmi használhatót.Ha valaki tudna szerelési leírást valamerre azt tudnám hasznosítani!Egypár jó tanács is elmenne a verdához!Köszi ,elérhetőségem:scsalad@freemail.hu ezt mért a Kadett D be irtad??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 szia! a barátomnak is D Kadettja van és mentünk már vele 2kilót 1.3as,fel lett fúrva,hengerfejből le lett szedve,lentkerék is könnyítve lett,dupla torkú Honda karbi.kombi F Astra váltó,légszűrő...olyan hangja van így a motornak,h atombrutál!!nincs is rajta sportkipufogó csak 1 nagyobb rendszer,h nem nyomja el a motorhangot.IMÁDOM!!!!! :evil: :) hali, melyik talin lehet majd megtekinteni? van fönt vhol fotó? És a tied? kész van? mikor lesz kész a verda? Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hi! Robi utólagos engedelmével én válaszolok. http://www1.freeweb.hu/kadettklub/kepek/ga...bdo/gabdo01.jpg http://www1.freeweb.hu/kadettklub/kepek/ga...bdo/gabdo02.jpg http://www1.freeweb.hu/kadettklub/kepek/ga...bdo/gabdo03.jpg Itt megnézheted a képeket. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hi! Robi utólagos engedelmével én válaszolok. http://www1.freeweb.hu/kadettklub/kepek/ga...bdo/gabdo01.jpg http://www1.freeweb.hu/kadettklub/kepek/ga...bdo/gabdo02.jpg http://www1.freeweb.hu/kadettklub/kepek/ga...bdo/gabdo03.jpg Itt megnézheted a képeket. Üdv Persze,h megengedem!!! :D :P lehet,h kimegyünk Fótra is,ott megnézheted a Kadettet!!! és mi is a te Opeled,remélem!!!!! Addig is üdv:Racce 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 sziasztok!!!! csinálgatom a D Kadettem,elég komoly lakatolás alatt van és még lesz is egy ideig,precízen csinálom,mert csak íg ylátom értelmét.nagyon nagy baj nincs a kasznival (83as) de azéer néha belefutok 1-2 csúnya rohadásba :D dehátr azért vagyok én,hogy eltűnjenek!! :P :D Szervezünk 1 Kadett klubbot is aki szeretne csatlakozni az írjon,szívesen fogadunk minden Kadettest!!! :wink: Üdv minden Opeles tesónak:Racce 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Még nem tok nyilatkozni arról megyek-e, mesze van még, lapítok ezügyi hozzászólást illetően, demegyek Pöstre a hetekben vmikor, állítólag van a Gyömrőin egy Varajet guru, mindenképpen el kell mennem hozzá, ez a Varajet dolog a D kadettben is otthonos, jól tudom ugye? és mai is elfelejtettem fölhívni Lajost a telszámért!!!! és égek magam miatt megint.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Jujj picit kirázott a hideg a Varajet szóra :? Hidegen teljesen használhatatlan gyárilag. Mindenképp oszd meg a tapasztalatodat Varajet javítás ügyben velünk (velem) légyszi, mert nekem is szükségem lenne rá asszem... THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 szia!! D Kadettnél is otthonos a Warajet nekem is ott van már a polcon!!! 8) Albert a hideggel kapcsolatban annyit,h tudni kell beállítani. annyi probléma nekünk is volt vele,h ha 1 hétig állt az Opel ki kellett takarítani a karbit.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 :D) Nekem eddig nem volt vele olyan húde bajom vele, gyorsításkor szokott olyat csinálni, hogy hangot ad egy lemez mintha elszabadulna és klappan. meg megbolondul olykor és vedel, szinte hallom, hogy gluglugluglugluglu levegőt se vesz. ez pedig itt az asztalim Ha meg akarod érteni sztem szerezz be egyet magadnak. Asszem a Nőkkel is így van.... A végén a megértés fokával azért mindkét esetben vannak fenntartásaim. Karbitáma a továbbiakban a Karbi topicban Húú Racce nem láttam az uccsó hozzászólásodat: Egy a polcra mindenképpen kell, így van!! De hogy egy héte után takarítani: nem semmi, megy és kész, eddig két műhely mérte 4xer és két hét állás után is közel Eur3-as, meg láttam ennél jobb Hiteles! zkártyát is a Mantatalin az összel. Meg frászt kapok ha nem kulcsbemutatásra indul, úgyhogy szerintem is a beállítás és tömítéscs/takarítás. Sztem a varajetnek kell hogy legyen erőssége, (még nemtom nevén nevezni mi az, de majd megtudom) (le kell írnom: egyáltalán nem vagyok szakember, barkácsolok és olvasok.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts