dropel83 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Hali Racce! Mekkora moci van a tiedben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Hi Dr.Opel!!! :) az én kicsikémben 1.3S moci van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Az nagyon jóó! Az általam faragott 13S motorbol 195km/h-t ki tudtam préselni, 4-es váltóval! A gyorsulásáról nem is beszélve. :) Igen állat volt! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 szia! a barátomnak is D Kadettja van és mentünk már vele 2kilót 1.3as,fel lett fúrva,hengerfejből le lett szedve,lentkerék is könnyítve lett,dupla torkú Honda karbi.kombi F Astra váltó,légszűrő...olyan hangja van így a motornak,h atombrutál!!nincs is rajta sportkipufogó csak 1 nagyobb rendszer,h nem nyomja el a motorhangot.IMÁDOM!!!!! :evil: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tengermély tiszteletem előttetek!!! Hasonló okosságokat akarok alkövetni az egynyócon is! Most éppen IRMSCHER computert és légmennyiség mérőt hajszolok hozzá. . . :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 köszi,köszi!!!! nagyon zsíír lehet a te géped is!!!! ez biztos!!! merre lax??? Pesti vagy??? ha készen lesz a Kadettem szeretnék egy Kadett klubot csinálni,és mindenkire számítok!! 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 AZ. Köszi.Székhelyem GYŐR.Ha van fényképed a tiedről lécci küldj,oszt küldök én is :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 már megtettem!!! :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Én is :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 én nem kaptam semmit :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Már elküldtem! Remélem most meg is kapod :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 hahhóóó Dr.Opel tesó!! megkaptam képeket nagyon zsííros a Kadett!!!! ms csináltam atomdúrva belsőtérvilágítást!!! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Hali Mr. Racce! A belső térnek már én is nekiálltam. Az "E" Kadett műszerfal már bent van :) Most várom a jó időt hogy neki tudjunk kezdeni a kárpitozásnak. A tetőkárpitom nagyon tré! :oops: Az első ülésekről is ledobom a bőr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 én a kárpitozással készen vagyok majdnem,az üléseken egyenlőre vmi szép huzat lesz.nekem a mennyezetkárpitom nagyon szép 1enlőre nem nyulok hozzá!kéne szereznem sürgősen 1 fordszámmérős műszerfalat,mert csak sima van a Kadettba.5000rugóért van E Kadett féle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 H a jól körülnézek, tuti hogy nekem van egy :!: (km/h,ford.sz.,viz,üza,töltés,olajnyom.) :wink: Esetleg érdekel :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ááááááááááááááááááááááááááááá úúrriiistten!!!!!!!!!! tudod mióta hajtok 1et?????? bazzzzzzzzz KELLLLL!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 már lemondtam róla teljes mértékben :) :D :lol: ledek,ellenállások megvannak számlapot hamar megcsinálja a grafikus haverom..csak műszerfal nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Akkor szerintem már VAN!!! :) Az "E" Kadetté amit emlitettél az milyen :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 hogyhogy van???? :shock: átküldöm címedre most a képet!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 http://www.opelbonto.hu/ itt találtam a műszerfalat van még jó pár cuucos,de sajan Kadetthez semmi. :) :lol: ://http://www.opelbonto.hu/ itt talált... semmi. :D :D ://http://www.opelbonto.hu/ itt talált... semmi. :lol: :D ://http://www.opelbonto.hu/ itt talált... semmi. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 A képen látható "E" műsz.fal a tied :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 sajna nem akkor nem kéne!!! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Na, akkor én valamit nagyon félre értettem! Nekem "D"-hez van fölös, és "E"-hez kéne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Nekem D hez kéne de annyira,h nagyon,csak E hez valót találtam de bemegy a D be is csakhát 5rugó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 No akkor alkudozzunk! :) Ha szerzel nekem "E"-hez, tiéd a "D"-jé :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts