RealDanee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 ha 1.6S akkor valószínűleg karbis és Varajet II karbi van rajta ami nagyon jó ha jól van beállítva... nekem az ilyen motor az asconában jól fogyasztott...autópálya akár 7liter alatt városban meg 10 alatt...persze ha tolod neki akkor +2 liter:) nagyon állapotfüggő, de alapvetően az egy nagyon jó motor... Hmm az tökéletes.... őszintén megmondva sajnos egy opel corsa b 1.6 16v re gondoltam így első nekifutásból , csak sajnos azt nemnaon találni 500.000 alatt.... egy kadett D t már megkapok 100.000 ért is amin olyan hibák vannak amit akár itthon is megtudok csinálni és elég szép autót lehet belőle kihozni.... csak attól félek hogy rárakok egy webert (ha rálehet) mert tudom hogy ne mfogom kibírni hogy ne tuningoljam és megeszi majd a hajamat is :D Ha esetleg tudtok valami ismerősnél olyan D kadett et ami 1.6 os és van forgalmia és természetessen eladó is :D :D akkor szóljatok nekem. Egy utsó kérdés :D Szerintetek belemegy az 1.6 16v es dohc motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Egy utsó kérdés :D Szerintetek belemegy az 1.6 16v es dohc motor? Inkább akkor már egy C20XE (2.0 16v) és akkor jól is megy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor vegyél egy GTE D Kadettot, 1.8 injektoros motorral, kb 110 lóval. Tényleg ütős a nem egész egy tonnához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor vegyél egy GTE D Kadettot, 1.8 injektoros motorral, kb 110 lóval. Tényleg ütős a nem egész egy tonnához. és ritka is meg legális :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 És ha legális, az mindjárt gáz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Inkább akkor már egy C20XE (2.0 16v) és akkor jól is megy! :D Dzsoni ne viccelj má hogy menne az bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 azta ! Raccenak mióta van ilyen ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Asztaqvabetyárnemjóóójáát.... :D :D :D Grat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 azta ! Raccenak mióta van ilyen ? :D Mióta Antival laspanolt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Mióta Antival laspanolt! :D ezt nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ezt nem értem :D Szerintem elírta, érik a bukta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nyugi még nem működik rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ha esetleg tudtok eladó 1.8 as Kadett D t akkor szóljatok légyszike! De ha horror áron van nem kell :D jobb szeretem én megcsinálni az autómat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ha esetleg tudtok eladó 1.8 as Kadett D t akkor szóljatok légyszike! De ha horror áron van nem kell :D jobb szeretem én megcsinálni az autómat :D Azt nehéz lesz venni viszont E-ből van nagyon olcsón pl: http://www.hasznaltauto.hu/1986941 (mondjuk gondolom olyan is mint amennyibe kerül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Vaterán van D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Vaterán van D 1.2-es van ja de az kuttyánakse :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 1.2-es van ja de az kuttyánakse :D Úgyis XE megy bele nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Slim Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Helló mindenki! Tudna valaki linkelni szervízkönyvet egy 1980-as 1.2-es D Kadetthoz? És egy másik kérdés: kell fizetni ahoz hogy veterán autó váljon a kadettunkból két év múlva, mert úgy hallotam hogy ha eléri a 30 évet akkor már lehet, ja és mennyit kérnek majd érte? :D Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 És egy másik kérdés: kell fizetni ahoz hogy veterán autó váljon a kadettunkból két év múlva, mert úgy hallotam hogy ha eléri a 30 évet akkor már lehet, ja és mennyit kérnek majd érte? :D Előre is köszönöm! ha oldtimer minősítést akarsz akkor az sokba kerül..az autónak kell nagyon szép eredeti állapotban lennie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 maga a vizsga 20 e . tavaly ennyi volt legalábbis ..... az autó meg legyen teljesen gyári ! (a szemem láttára bukott meg autó amire azt mondtuk ott hogy szép szép... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Aszófőn áll a sinek után egy autójavító udvarában egy piros D kadett kabrio <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Aszófőn áll a sinek után egy autójavító udvarában egy piros D kadett kabrio <_< Az merre van? Kollégám voolt nyaralni Tapolca körnékén és a panzió szomszédjában ey udvarban is áll egy piros D klasse cabrió. Lehet,hogy az az? Le is fotózta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Az merre van? Kollégám voolt nyaralni Tapolca körnékén és a panzió szomszédjában ey udvarban is áll egy piros D klasse cabrió. Lehet,hogy az az? Le is fotózta. Határeset. Aszófő a 71-es úton van Tihany után Keszthely irányába, onnan Tapolca még légvonalban is vagy 30 kilóméter, de nem is gondoltam volna hogy ilyen népszerű a D Kadett Cabrio a megyében... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Az merre van? Kollégám voolt nyaralni Tapolca körnékén és a panzió szomszédjában ey udvarban is áll egy piros D klasse cabrió. Lehet,hogy az az? Le is fotózta. sztem az lesz mert ahogy elhagyja Tihanyt, jön Aszófő...lehet h Tapolcára a 71esen ment egy darabig...szerdán láttam elöször, most meg szombat vasárnap is ott állt. kb 3-4 sorban állnak ott autók és ez a jobb első Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts