Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
szevasz Gábor ! rég olvastalak már azt hittem hogy elköltöztél más fórumokra :huh:

Nem költöztem sehova, csak mostanában nemigen van időm netezni sajna...

• 1 month later...
Elküldve
gyerekek! hátsó krekes D ??? :) jól látom ?? woooovv...

ja és ha elolvasom akkor látom hogy ez 4WD :D melyik moci ez ?

2.4 16V Az utcai motor kódja 24E volt, kb 140Le-vel. A verseny változat 240Le-tól fölfelé :D :D

• 3 weeks later...
Elküldve

Lehet érdemes lenne megvenni, ha tényleg magyar forgba helyezés, és kép alapján nincs is nagyon leharcolva. Ráadásul hires :D

Elküldve

Speciel én nem ismerem őt.

Én egyszer mentem egy 1.8-as GTE-vel, de meggyőző volt. Igaz utánna kiderült, hogy a padlólemez és a tűzfal találkozásánál ketté volt törve az autó. Megcsinálták,és a mai napig megy az autó Mohácson.

Elküldve
Speciel én nem ismerem őt.

Én egyszer mentem egy 1.8-as GTE-vel, de meggyőző volt. Igaz utánna kiderült, hogy a padlólemez és a tűzfal találkozásánál ketté volt törve az autó. Megcsinálták,és a mai napig megy az autó Mohácson.

fehér ? :D

Elküldve
Igen.Egy darabig ikerlámpás Irmscher maszk volt elöl.

elég jól ismerem a darabot . elég sokáig én javítottam nekik (több mint 2 év asszem)de most eladták az előző volt tulajának aki nem százas :D

• 2 weeks later...
Elküldve
Srácok valaki mondja már meg nekem hogy a Kadett D 1.6S karbis vagy injektoros? És ha karbis kb mennyit eszik?

Karbis. A Kadett D-ből tudtommal csak az 1.8 GTE volt injektoros, de a fogyasztásáról ötletem sincs, azt majd a Kadett-szakik megmondják.

Elküldve
Srácok valaki mondja már meg nekem hogy a Kadett D 1.6S karbis vagy injektoros? És ha karbis kb mennyit eszik?

ha 1.6S akkor valószínűleg karbis és Varajet II karbi van rajta ami nagyon jó ha jól van beállítva...

nekem az ilyen motor az asconában jól fogyasztott...autópálya akár 7liter alatt városban meg 10 alatt...persze ha tolod neki akkor +2 liter:)

nagyon állapotfüggő, de alapvetően az egy nagyon jó motor...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.