Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Azoknak akik nem tisztelik,az első fronthajtású Opelt :huh: (tudom,hogy ez 4x4) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 ez a Porsche felni, nagyon sok autón áll jól, le van találva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 gyerekek! hátsó krekes D ??? :huh: jól látom ?? woooovv... ja és ha elolvasom akkor látom hogy ez 4WD :lol: melyik moci ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 szevasz Gábor ! rég olvastalak már azt hittem hogy elköltöztél más fórumokra :huh: Nem költöztem sehova, csak mostanában nemigen van időm netezni sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nem költöztem sehova, csak mostanában nemigen van időm netezni sajna... hááát azt látom :lol: gondolom úton vagy sokat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 http://www.kadett.400.freehomepage.com/images/kadett_400_krant_2.jpg http://www.kadett.400.freehomepage.com/ima...rnie_rooney.jpg http://www.kadett.400.freehomepage.com/images/grierson-3.jpg Azoknak akik nem tisztelik,az első fronthajtású Opelt :D (tudom,hogy ez 4x4) A Kadett400 csak hátul hajtott...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 gyerekek! hátsó krekes D ??? :) jól látom ?? woooovv... ja és ha elolvasom akkor látom hogy ez 4WD :D melyik moci ez ? 2.4 16V Az utcai motor kódja 24E volt, kb 140Le-vel. A verseny változat 240Le-tól fölfelé :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 http://pictures.topspeed.com/IMG/crop-450x...00000f00_7w.jpg izéé... ez nem A corsa? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 izéé... ez nem A corsa? :) Tunyingolt D Kadett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Tunyingolt D Kadett. :D még az oldalán is corsa van írva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 még az oldalán is corsa van írva. :D kakukktojás volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 http://totalcar.hu/tesztek/kadett13s/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Lehet érdemes lenne megvenni, ha tényleg magyar forgba helyezés, és kép alapján nincs is nagyon leharcolva. Ráadásul hires :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 http://totalcar.hu/tesztek/kadett13s/ :D A legjobb hogy a cikk végén Sznupi leírását egyazegyben betették :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Speciel én nem ismerem őt. Én egyszer mentem egy 1.8-as GTE-vel, de meggyőző volt. Igaz utánna kiderült, hogy a padlólemez és a tűzfal találkozásánál ketté volt törve az autó. Megcsinálták,és a mai napig megy az autó Mohácson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Speciel én nem ismerem őt. Én egyszer mentem egy 1.8-as GTE-vel, de meggyőző volt. Igaz utánna kiderült, hogy a padlólemez és a tűzfal találkozásánál ketté volt törve az autó. Megcsinálták,és a mai napig megy az autó Mohácson. fehér ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Igen.Egy darabig ikerlámpás Irmscher maszk volt elöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Igen.Egy darabig ikerlámpás Irmscher maszk volt elöl. elég jól ismerem a darabot . elég sokáig én javítottam nekik (több mint 2 év asszem)de most eladták az előző volt tulajának aki nem százas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ja. Ismerem én is a srácot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ja. Ismerem én is a srácot. a nagyóru Tomi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mi csak csőrikének híjjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Srácok valaki mondja már meg nekem hogy a Kadett D 1.6S karbis vagy injektoros? És ha karbis kb mennyit eszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Srácok valaki mondja már meg nekem hogy a Kadett D 1.6S karbis vagy injektoros? És ha karbis kb mennyit eszik? Karbis. A Kadett D-ből tudtommal csak az 1.8 GTE volt injektoros, de a fogyasztásáról ötletem sincs, azt majd a Kadett-szakik megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Srácok valaki mondja már meg nekem hogy a Kadett D 1.6S karbis vagy injektoros? És ha karbis kb mennyit eszik? ha 1.6S akkor valószínűleg karbis és Varajet II karbi van rajta ami nagyon jó ha jól van beállítva... nekem az ilyen motor az asconában jól fogyasztott...autópálya akár 7liter alatt városban meg 10 alatt...persze ha tolod neki akkor +2 liter:) nagyon állapotfüggő, de alapvetően az egy nagyon jó motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts