rtomi Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Ez egy Audi :unsure: Jól átrajzolták a kékvillámot. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Kadett D 4evva :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Na ja! Nagyon jó kis autó volt sok minden jót megéltünk mi együtt. Béke poraira! Ámen. Első 2 év: Második 2 év: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Hát nincs béke porain mert még sok részét mai napig nyúzzák. Néha elég rendesen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Tomi,nagyon szép volt a GTE :blink: kár, hogy nem vele jársz most is vagy legalább meglenne.... Szerencsére nekem is rendeződik a helyzetem Kadett téren,vagy csak most bonyolódik be igazán?!! ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Találtam egy Ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Találtam egy Ilyet ennyi pénzért ? dobozába visszarakta a rommá használt teleszkópot ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ennyi pénzért ? dobozába visszarakta a rommá használt teleszkópot ? ;) Kellvagynemkell? :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Kellvagynemkell? :unsure: :blink: ;) jah hülye vagyok nincs is D kadettem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Találtam egy Ilyet Most már ilyen És a legrosszabb az egészben hogy megveszem amekkora madár vagyok :unsure: http://www.nieparkuj.pl/cms/upload/Opel_Kadett_02-d1065.jpg A Seat ami pép lett pénteken miután levágták a tetejét ugye és vitte el az ótómentő akkor a csávó fogta a tetejét, felrakta a trélerre és a kocsit rá. Mexólalt egy gyerek: "NA EZT JÓL TETŐRE RAKTÁK" :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Na végre úgynézki megtaláltuk a gondolt amiért ennyit szenvedtem a mocival. A tankvisszafolyóág elvolt dugulva...most jó,pöcc-röff! Már csak a tölésem szar,tehát generátor csere... :lol: Viszont végre megy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Na végre úgynézki megtaláltuk a gondolt amiért ennyit szenvedtem a mocival. A tankvisszafolyóág elvolt dugulva...most jó,pöcc-röff! Már csak a tölésem szar,tehát generátor csere... :) Viszont végre megy! :) Faxomat szenvedünk a 28 éves rozsdabogjáddal ennyit :) :) E mondom mielőtt generátort cserélnél ugyan nézd má át azt a kábelezést mert gyanúm a generátorodnak nincs bajja. Vazee az akksidat meg ne hagyd lemerülve mer tényleg tönkremegy. El kellett volna hozni hozzám tölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ez a kép beszarás jajajajajjjjjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Eltettem télira pihizni, garázsba az Energeet,most már én is nyugiban alszom legalább,hogy nem ázik,nem fázik. :huh: Persze,már lehetne tavasz,hogy leműszakiztassam és mehessek vele,nem is várok jobban semmit! :unsure: :lol: jó pihizést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 http://www.gteschmiede.de/BilderInfo2/gteafrika1.jpg Ez de komoly, csak nincs kereke, se kormánya :unsure: Tetszik a fekete lámpa, még sose láttam igy ebben a formában http://www.gteschmiede.de/BilderInfo2/AMS51984%2003.jpg Ez a pócvágen meg még max két másodpercig birt a GTE előtt maradni aztán csúnyán lemaradt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 nem tudna esetleg nekem valaki infót mondani,hogy hol lehet kasznit homokfújatni és mennyiért???? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 gyönyörű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 nem tudna esetleg nekem valaki infót mondani,hogy hol lehet kasznit homokfújatni és mennyiért???? :blush: kérdezd meg Gyulát, az övét most csinálják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 http://www.toysfromwest.dk/picture/car73.jpg Tipikus kettesgolfkerék :blush: Amúgy zsear Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Tipikus kettesgolfkerék :blush: Amúgy zsear rakták ezeket a bbs kerekeket más alá is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts