Albert Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Raccerobi ugy is unatkozol, csinálj te is MadMax verdát a kadettből mert az jó Legalábbis nekem nagyon tetszik Ecsém, téveggyé máá arrább eggy topikkal e mer EZ E KADETT!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ecsém, téveggyé máá arrább eggy topikkal e mer EZ E KADETT!!!! Miért? A Résznek nem d kadettya van? Dehogynem! Hahahaha! nyertem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Raccerobi ugy is unatkozol, csinálj te is MadMax verdát a kadettből mert az jó Legalábbis nekem nagyon tetszik láttam ma élőben hangja a legnagyobb királyság de élőben mégjobb ez a Mad Max design :huh: igaz vannak rajta apróbb hibák de látszik, hogy gyorsulásra lett építve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 :wub: :P :P B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Nézegetem nagyon a futóműveket,de Ebayen nem találok, mondjuk nem is nagyon vágom azt az oldalt...szerintem ezért E Kadett GSI futóművet teszünk be az Energee alá...csak az a bajom ültetőszettekkel, hogy keveset ültetnek...mondjuk előre talán elég a 8cm,de hátra kevés....állítható kéne,de az meg horror....majd megkérdem a cimbimet akivek furikáztunk Tom forgalmija után úgyis árulja ezeketa cuccokat. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Szép folkszvágen :P Minek futómű, fényezés nem gyere be előbb? csög :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Szép folkszvágen :P Minek futómű, fényezés nem gyere be előbb? csög :wub: nem mondtam,hogy fényezés előtt! B) csög :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Erről a nariról jut eszembe. Csávó azóta sem irt vissza aki egyszer kint volt Lurdynál tökilyen D-vel és küldött nekem mailt :wub: :P Tényleg. Mondtad most télen szét lesz kapva az öreg csotrogányod hogy betömjétek az alján a lyukakat :P Ez a projekt hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Erről a nariról jut eszembe. Csávó azóta sem irt vissza aki egyszer kint volt Lurdynál tökilyen D-vel és küldött nekem mailt :wub: :P Tényleg. Mondtad most télen szét lesz kapva az öreg csotrogányod hogy betömjétek az alján a lyukakat :lol: Ez a projekt hogy áll? a project ugyanúgy áll,télen indul a dolog,de el kell szomorítsalak,nincsenek lyukak az alján :D B) A narancs D Kadettről nekem sincs több infóm... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 tudjuk jól, hogy a motorom kis fordulaton utál lenni,de egy ideje elkezdett rángatni 2500-3000es fordulatig.Rájöttünk, hogy a karbim farsot szív a pillangószelep tengelynél,úgytudom ezt ki tudja küszöbölni egy esztergályos, perselyezéssel.Ami viszont sokkal jobban fáj: Nem tudom, hogy mennyire függhet össze,de szerintem nem, tegnap előtt cseréltem olajat és arra lettem figyelmes, hogy nagyon ugrál az alapjáratom,eddig is csinálta a fars miatt,de mostmár,néha bevillan az olajnyomásom.szerintetek mi lehet ez?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A mai napom azzal telt, hogy mocit cseréltem egy haveromnak,1.2s volt és 1.4 megy bele a 60lovas központi injectoros,csak karbis lesz.Van még cigi a váltóval mert nem jó rá az 1.2es.elvileg minden más oks. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Amit mondtam hogy apámnál van azé elmentél? Csak szerzel valahonnan egy 1,4-re jó váltót - de amúgy csodálxom hogy ment fel rá. Beszélnék helyedben Kojakkal, ő nagy szaxem ebben a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 A mai napom azzal telt, hogy mocit cseréltem egy haveromnak,1.2s volt és 1.4 megy bele a 60lovas központi injectoros,csak karbis lesz.Van még cigi a váltóval mert nem jó rá az 1.2es.elvileg minden más oks. :wub: Az 1.2 S az még ohv-s. Teljesen más a kuplungharangja, mint az 1.3, vagy 1.4-é. Elvileg, ha egy F10 4-es, vagy 5-ös váltót teszel rá jó lesz. Mert az 1.4-re sztem nem jó az F13. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Király a rendszám :P Meg a kocsi :P GTE-be tényleg egyazegybe belemegy a C20LET? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Manta 400 technika és hátsókerék hajtás a Kadett D-ben? Mit szóltok? Meggyőző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ha jóé emlékszem 3 példány készült, az első egyből megborult, egy másik 2. lett a valamikori Dél-Afrikai Rallye-n, a harmadik meg, azt nem tom hol van. Tavaly megtalálták. A Gruppe 5 megszünésével ez is kihalt, ja és 4*4-es volt. a legenda szerint magasabban ágaskodott mint a híres quattro Valahol itt föntebb megvan a honlapja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez mi?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez mi?:lol: Blitz után került fel, próbaképp bár én sem értettem akkor se meg most se. :lol: NEM szeretné eladni nyugi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 NEM szeretné eladni nyugi :lol: bazz akkor ezért nem alszom 2 napja ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/29294/90.jpg?1161881129 KI ismeri fel ezt a VERDÁT??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 A felni ismerős...de a verdát még nem láttam... :lol: ;) :D Állat lett... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/29294/90.jpg?1161881129 KI ismeri fel ezt a VERDÁT??? :lol: :D nagyon poén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 a felni nekem is ismerős....egy Opelklubos haveromé aki rájött, hogy a méret a lényeg és vett egy Senit... :lol: Cuki lett szerintem is a kicsi D Kadettkém... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/29294/90.jpg?1161881129 KI ismeri fel ezt a VERDÁT??? :blink: ;) Ez egy Audi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts