Gelko Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Albert nagyon jó áron adod a GTE-t... ...kéne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 ...kéne :rolleyes: Hát gyere el nézd meg és vedd meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Hát gyere el nézd meg és vedd meg :rolleyes: meg sem nézem ;) Kevés az ajtaja nem jóóóó....mi lett lefoglalózva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 meg sem nézem :rolleyes: Kevés az ajtaja nem jóóóó....mi lett lefoglalózva? Nem mutiba készült. Majd ha meglesz. Nem kell nagy dologra gondolni amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nem mutiba készült. Majd ha meglesz. Nem kell nagy dologra gondolni amúgy. Akkor smart :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Akkor smart ;) Ja ha így nézzük akkor viszont nagyra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nincs esetleg valakinek 16SH mocihoz és Vergaser GMF Varajet II karbihoz bármilyen magyarnyelvű leírás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garfield Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! Sajnos 4. hóban lejár a műszakija D kadettomnak és nem szeretném tartogatni bontani. Bontási igazolásért esetleg ha valakinak még pár Ft-ot is megér megválnék tőle. Debrecenben a bontós Kb 12000Ft-ot ad érte. Szinezett első szélvédő és oldalüvegek (gyári), 5-ös váltó, jó féltengelyek, felújított karburátor 1 éve. Motorikusan nincs vele gond csak a küszöb és az alja gyengélkedik. Ha valaki hasznát venné jobb lenne mint bontóban. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 csak találtam gondoltam megosztom veletek. FELni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ggekko Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Üdv! Irmscher D Kadettem eredeti 15'os alufelniére keresek 2db felni kupakot ,mert valakinek nagyon kellett , és "elvitte". Hol milyen siten találhatnék? Google kereső ebben a tekintetben nem dobott semmi használhatót. Köszönöm ha segít valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ha mutatnál egy képet arról a felniről akkor okosabbak lennénk... (nekem D Kadetten csak a 14"-os alufelni rémlik) Amúgy ha gyári a felni (az Irmscher ebből a szempontból annak számít), akkor kell hogy legyen egy cikkszám annak a felnikupaknak a belsején ami alapján ha végképp nincs más lehetőség, márkaszervizben vagy a Csergőben meg lehet rendelni, bár ez nem lesz olcsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-kadett-d-laufen/167868137.html?&lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minPrice=1000&maxPrice=3001&ambitCountry=DE&zipcode=83435&zipcodeRadius=50&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=125000&categories=SmallCar&ticket=ST-87036-x622XNhpMf4b5vjE7jBA-mycas47-1_c01_4201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Tanácsot szeretnék kérni! Adott egy 16SH mocival szerelt D Kadett, melyen Varajet II karbi van. Sajnos szakavatatlan kezek hozzányúltak, elállították. Két kérdésem lenne: Van-e valakinek esetleg hozzá leírása a beállításokhoz. Ki lehetne-e cserélni egy C16NZ cuccaival a komplett keverék képzés részét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 ha a Haynesben benne van akkor van Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 ha a Haynesben benne van akkor van Elvileg Manta Jani is tud, de ha nem lesz kellene egy beállítási manual, csak legalább annyi, melyik csavar mit szabályoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Találtam egy ilyet, ez segít?: http://c777913.r13.cf2.rackcdn.com/rochester_e2se_manual.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Sziasztok!felhívnám a figyelmeteket a MVOK nyári Találkozójára.. Infót itt találtok..http://www.veteranopel.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadettion Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Sziasztok most hétvégén hozatom a kadettomat 1989-es 1.3s mocival van ellátva de kéne már kapásbol egy komplett légszűrő hozzá...akinek van fölös az légyszives írjon...köszönöm :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adamka1119 Elküldve December23, 2013 Megoszt Elküldve December23, 2013 hali! lenne olyan kérdésem 83-as Kadett D 1.6 Dízel beragadt a gáz folyamatosan maximumon pörög a gázpedál alap helyzetben , mi lehet a baj? aki tud kérem segítsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február19, 2017 Megoszt Elküldve Február19, 2017 Musthave Kadett. Böngészgetés közben bukkantam rá, nagyon kéne, de piszok ritka lehet, kábé esélyem se lenne ilyet találni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2017 Megoszt Elküldve Február19, 2017 A létezéséről tudtam, de sohasem láttam képeket ezen kívül...valószínűleg tényleg nincs...ez az igazi country tourer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabby1994 Elküldve Október15, 2017 Megoszt Elküldve Október15, 2017 Manapság már az 5 ajtós D Kadett is ritkaságszámba megy. Nagyon kevés fut belőle az utakon. Ez a háromajtós kombi kivitel meg alapján nem volt túl gyakori itthon... Idei Blitzen ha jól számoltam, 2 darab D Klasse volt, a bordó egy eredeti GTE, a narancssárga c16sei átépítés, GTE optikával. Rendesen fogynak, pedig ha azt vesszük az első fronthajtású Opel az alsó-középkategóriában. Korszakalkotó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október18, 2017 Megoszt Elküldve Október18, 2017 Igen, csak ugye a legfiatalabb is 33 éves közülük... egyébként én azt vettem észre hogy Ascona C-ből még kevesebbet látni, pedig azokat egészen '88-ig gyártották... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabby1994 Elküldve Október29, 2017 Megoszt Elküldve Október29, 2017 Ebben igazad van, az Asconák is rendesen kifogytak, Blitzen is csak 2 db 3 ajtós B-t láttam, szerintem több nem is volt. Viszont jó tudni, hogy működik még az Ascona Club és ahogy meglestem, a fórum/ klubéletük is eléggé aktív. Az igazság az, hogy ahogy közel 1,5 éve elkezdtem Kadett GSizni, először azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés és beszerezhetetlen a jó állapotú Kadett/Kadett GSi alkatrész/autó. Én is 2 hónapot kerestem, míg találtam egy eladó példányt (állapot mindegy volt kb, csak eredeti GSi legyen) Aztán idővel, Baranya megyébe főleg felkutattam szinte az összes létező példányt és csak itt a megyébe 5 db-ot találtam az enyémen kívül, az itteni készlet 2/3-át fel is vásároltam. Most azt mondom már, hogy a GSi-k se annyira ritkák, csak nem igazán akarnak az emberek megszabadulni tőlük. Pl 2 hónapja teljesen véletlen futottam bele egy 5 ajtós 16 szelepes Kadett GSibe, mely 7!!! éve állt egy építési telken Pécsett és márciusban bontóba került volna, ha nem veszem meg. Van egy szűk réteg, aki már idősebb és nem is akar megválni ezektől a kocsiktól vagy ritkán használja már csak őket, de azt is tudjuk jól, hogy a jobban felszerelt sport kivitelek azok, melyek mindig a legtöbb hideget és meleget kapják, a legtöbb gazdán keresztülmennek, elkopnak... A mellékelt fotó a véletlenül talált 16 szelepes 5 ajtós GSim-ről van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
janek56 Elküldve Május4, 2019 Megoszt Elküldve Május4, 2019 Üdv! Szeretnék tanácsot, segítséget kérni. Ha esetleg beszerzési forrást is tudna nagyon hálás lennék. Vagy esetleg javító szakembert? A Gk-im Füzesabonyban "Pihen" Opel Kadett D 1.3 S -hez Seb.váltó kellene, vagy ami kompatibilis vele. E Kadett, Vagy Astra? Milyen tipusú váltót vegyek? F10, F13, F14 ? Az Astráé jó-e hozzá? Mindegy 4, vagy 5 sebességes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts