wizard Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Tegnap vettem egy 1983-as kadett D-t. Tudja valaki hol lehet ehhez olcsón alkatrészt vásárolni, ill. hol van olyan bontó ahova érdemes benézni. Kéne jobb oldali tükör, tetőcsomagtartó, ablaktekerő-nyél, központi zár... és egy csomó hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Helló! "Tegnap vettem egy 1983-as kadett D-t. " az jó. ha jó állapoitban van. "Tudja valaki hol lehet ehhez olcsón alkatrészt vásárolni," mindenhol. ultra gagyit nemérdemes még ebbe sem beletenni, mert akkor csak szopni fogsz vele.... "ll. hol van olyan bontó ahova érdemes benézni." www.google.com és oda beirod hogy bontó. ill. www.calibrainfo.hu és ott van egy csomo bontó. Kéne jobb oldali tükör, tetőcsomagtartó, ablaktekerő-nyél, központi zár... és egy csomó hasonló Nekem is volt Dé kadettom, de örültem hogy eladtam. mindig volt vele gond..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 sziasztok!!!a cimbimnmek is van egy Dje és semmi probléma nincs vele.teljesen fell lett újítva...érzi,h szeretjük.mi egy 84es C Asconával rendelkezünk,de én is D Kadettet fogok venni.már tudom! :) Jól döntöttél :) Üdv mindenkinek:Racce :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Hétvégén szédszedtük a D Kadettom motorblokkját, és megdöbbentünk. 1,3S motorja van, gyári alapméret dugók, gyári alapméret gyűrűk, semmi kopás! 0,3 mm gyűrűhézag! 22 éves a verda, és semmi baja sem volt a motorjának. Sajna kiütöttük a hajtókart a blokk oldalán :smt022 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Hétvégén szédszedtük a D Kadettom motorblokkját, és megdöbbentünk. 1,3S motorja van, gyári alapméret dugók, gyári alapméret gyűrűk, semmi kopás! 0,3 mm gyűrűhézag! 22 éves a verda, és semmi baja sem volt a motorjának. Sajna kiütöttük a hajtókart a blokk oldalán :smt022 Szomorú dolgok ezek. Pedig az 1.3S egy finom kis motor, nekem is volt ilyenem D Kadettben. És most C20XE lesz benne, ami az avatarodban van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 ....És most C20XE lesz benne, ami az avatarodban van? :).... LET :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 LET Jatélleg! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Beleraknám szívesen. Csak lehet a kaszniból biciklit hajtogatna a 210 LE :D Sima 2000-es moci jó lenne bele, de tök nem értek hozzá. Talán egyszer... :) Persze ha tudtok segíteni, minden lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Sziasztok! Nekem lenne egy 1.6-os benzinmotorom és egy automata váltóm eladó. Ha érdekel vkit: kleingy@vipmail.hu Üdv: Gyöngyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 sziasztok skacok! tulajdonomba került 1 D Kadett (1.3as,3ajtós)és ha valami alkatrész forrást tudnátok akkor okvetlen szoljatok!!!nagyon köszönöm!!! :) :D Racce Racce@freemail.hu 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ja és Pesti vagyok!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 www.opelbonto.hu esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 A pincénkben van 1 majdnem komplett D Kadett 1,3S lebontva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 szia!! engem nagyon érdekelne a dolog csak tudnom kéne,h mi mennyibe kerülne,felvettelek MSN-re,h meg tudjuk dumcsizni a dolgokat!! remélem nem gond!!!köszönöm,h írtál!! :) Üdvözletem az összes OPELesnek!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 hali skacok!! van itt fent valami aktív fórum vagy ilyesmi??? elég új vagyok még és nem tudom,h mi a menet!!! :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Hát, akkor kattingass bátran!Előbb-utóbb csak lesz valaki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 jaja!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Itt az éjjeliőr!!!! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Itt az éjjeliőr!!!! :) :D :lol: :lol: Racce, nem pontozlak, ha beszólsz :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 ja bocccseee tesó!!! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 8) OPEL 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Hali Opelek!Én már a harmadik "D"-met gyűröm, és elmondhatom hogy a legjobb autó a világon!!! Az első kettő 13S volt. A jelenlegi 16S-ből lett 18E! Ez már magyon sirály! Nyárra tervezem az izmositását. Ha valaki tud hozzávalókat, kérem jelentkezzen! Jó utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 sziasztok!!!! örülök,hogy ilyen jó véleményed van a Kadettről.én is csak melletted tudok érvelni,igaz még nincs jogsim,de már építettünk 1 baráttom D Kadettet 5 ajtósat és most az enyém következik 3ajtós.én imádom ezt a típust.már kezelgetem az enyémet,mivel tegnap (ma is) szép idő volt leszedtem a sárvédőket mega géptetőt és a pörsöket leszedtem róla,aztán evipass,este felé pedig szappanos víz,belül a lapozó,kívül cink spray :) :D :lol: jöhet a gitt :wink: nekem minden másodperc öröm amikor az Opelemmel foglalkozhatok! :smt049 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts