Albert Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Igy kell szakszerűen kiszedni a gyertyámat a Kadettból by Racce :) Aztán meg ha beindul, igy durrog egy vérbeli D Kadett: 16Mb Video Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jhoe Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Sziasztok!!Yoo napot mindenkinek!!!! Van 1 Kadett D GTE-m(injektoros). tudnátok segíteni h lehetne 1 kicsit növelni benne a pacikat?? Segítségeteket elöre is THX!!!!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Sziasztok!!Yoo napot mindenkinek!!!! Van 1 Kadett D GTE-m(injektoros). tudnátok segíteni h lehetne 1 kicsit növelni benne a pacikat?? Segítségeteket elöre is THX!!!!!!!! ;) A GTE 1,6-os és 1,8-as volt ha jól tudom. :blink: Ebben mekkora moci van? :rolleyes: Motorkód esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Sziasztok!!Yoo napot mindenkinek!!!! Van 1 Kadett D GTE-m(injektoros). tudnátok segíteni h lehetne 1 kicsit növelni benne a pacikat?? Segítségeteket elöre is THX!!!!!!!! :rolleyes: Az 1,8-as akkor ha tényleg GTE. 115 LE. Az egy nagyon jó motor, nagyon megbizható, és erős. Ha nem nyúlsz hozzá, nem tolod hidegen, és cserélsz olajat is akkor sose lesz vele bajod. Ha tuningolni kezded (direktszűrő és társai) akkor vége. Ne akarj hozzányúlni, ha erősebbet akarsz vegyél C20XE motorú autót :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jhoe Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 hy! szal köcc a segítséget, de semmi sportléxürö???hagyjam az eredetit???esetleg chiptuningolni lehet??mer ugye elektronikus befecskendezés van benne....vagy az agyát sem tanácsos buherálni?? ..amugy én ugy tom hogy GTE csak 1.8-as van D kadettben.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 hy! szal köcc a segítséget, de semmi sportléxürö???hagyjam az eredetit???esetleg chiptuningolni lehet??mer ugye elektronikus befecskendezés van benne....vagy az agyát sem tanácsos buherálni?? ..amugy én ugy tom hogy GTE csak 1.8-as van D kadettben.... :rolleyes: Direktszűrő szerintem csak rontana rajta, max szebb lenne a hangja. Chiptuning meg tovább engedné pörögni a motort. Csepeli srácoknak volt egy GTE-je, piros, elég sokat járkáltak vele gyorsulgatni, lehet ők babráltak vele. De inkább vegyél bele jó olajat, új gyertyát stb... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Sziasztok Tudom régi téma de szeretnék néhány szót szolni a D Kadett 400 hoz. Van egy kicsi gond A videot megnézve elsőre nem vettem észre de utána igen az autó Bal kormányos kivitelú??? Dél afrikában Jobb kormányos autók vannak, s a "korabeli" képeken is 400 Jobb Kormányosnak tűnik az is. Nem tudom hogy vagytok vele de én (és szerintem más is ) nem építenék át egy "prototípust jobbkormányról balra főleg ha csak egy darab van belőle a világon. Szerintem a kiállított autó kamu, túl szép hogy igaz legyen Biztos létezik valahol egy eredeti de hogy nem az ami talisvid volt az is igaz, azt se hiszem ha a gyár épített ilyen autót miért nem hallott senki róla idáig??? Bocsi mégegyszer de nem birtam ki:)) (nekem is volt D Kadettem 1,2N Berlina:( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 (edited) ma szembe jött velem az úton egy sötétkék B Ascona :rolleyes: jaaaaa ez a D Kadett vonal, fölgyalogoltam a lap tetejére és az volt kiírva, h Kadett-Ascona namostmár itthagyom a hszem Módosítva Február21, 2006 : berlina Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Sziasztok!!! csináltam az autókámnak egy saját oldalt akit érdekel tekintse meg!! Eléggé D Kadett centrikus,mondjuk ez volt a cél....Energee oldala :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 egyik kedvenc külföldi D Kadettem...jah és egyben az ültetéstervem.... ;) :) Ő AZ!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 egyik kedvenc külföldi D Kadettem...jah és egyben az ültetéstervem.... :) egy fehér négyzet egy kis piros X el ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 egy fehér négyzet egy kis piros X el ? :) ha megvártad volna amíg kijavítom,akkor most ném kéne törölgatni a moderátoroknak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 ha megvártad volna amíg kijavítom,akkor most ném kéne törölgatni a moderátoroknak ;) nagyongyönyörű igazi Cult...de ráfért volna mondjuk egy manta tükör :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Igaz Cult OPC Turbós mocival :) ;) ;) a kaszbi tényleg az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tyűűűűű,de nagyon szereti az Energge ezt a ######a kis időt!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 ÜLTETTEM........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Ez naondurva! A fentebb linkelt "ültetésterved" sehol nincs ehhez képest... mondjuk bitang jól néz ki így álló helyzetben, de mennyire használható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Azon vagyok hogy használható legyen,de sajna ez itthon lehetetlen...tuti emelnem kell :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azon vagyok hogy használható legyen,de sajna ez itthon lehetetlen...tuti emelnem kell B) Pedig tényleg űberjól néz ki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Pedig tényleg űberjól néz ki. :D nekem is iszonyatosan tetszik,rajta vagyok,hogy minél keveebbet kelljen emelnem...ilyenkor sajnálom , hogy nem vagyok fritz :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 ...rajta vagyok,hogy minél keveebbet kelljen emelnem... Akkor beállsz kátyúzni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 ....ÜLTETTEM.... Remélem, az asztfaltrajzversenygyőztese nem maradt a kocsi alatt :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Remélem, az asztfaltrajzversenygyőztese nem maradt a kocsi alatt :blink: B) Azért van ilyen magasan... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hella!!! Zsolti barátom meginvitált a hétvégi Calitalira,jó voolt sokan voltunk szép környezetben. Volt kb 40 Cali,lehet h több is, Energee volt az egyetlen más típus,de voltak akik megcsodálták a legendás D típust B) Sikerült OpelZsolttal is találkoznom aminek utólagosan is örülök!! hát kb ennyi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Most is sz..at az élet. Raknám fel ez Astra GSI fékrendszert előre,szépen lepucolva,kékre festve amikor észrevettem,hogy a jobb oldaliból ki van törve a légtelenítő csavar....remélem,hogy csak ki van esve és nincs beletörve...Shit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts