Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Huh nekem is pont ez kell, de azt hittem ilyet külön nem árulnak. ;) Kesztyűtartóban amúgy nincsen gyárilag világítás?

az enyembe is van:D de ki kellett kapcsoljam mivel h letort az a szar ment ha kellett ha nem...es inkabb kikotottem... amugy az oasmit hol lehet talalni ?

Elküldve
Neked ez kéne a kesztyűtartódhoz.

5-8000 Ft-ért pedig komplettet kapsz csak keress rá!

Gondolom a ventilátor forgókapcsolójára gondolsz. Típusfüggő a dolog. Van amelyiken csak jó erősen kell húzni a gombot, a másiknál csak konzolbontással oldható meg.

sikerlt kiszendem azt a kis csoknot ;) szinte megizzadtam de kijott ;) kovetkezo lepes h elmegye bontoba es szerzek 1 masikat ;) aztan jona kozepkoznolba az egok csereje amennyiben tobb van...

Elküldve
az enyembe is van:D de ki kellett kapcsoljam mivel h letort az a szar ment ha kellett ha nem...es inkabb kikotottem... amugy az oasmit hol lehet talalni ?

ÁÁÁ, megnéztem. Az enyémben is van. De használtan vettem a kocsit és a kesztyűtartó kar ki volt törve, de nem világított folyamatosan, mert az izzó is ki van égve. Mi ennek az izzónak a pontos típusa valamint ha már izzóknál tartunk, akkor mi a helyzetjelző izzónak a kódszáma? ;)

Elküldve
sikerlt kiszendem azt a kis csoknot ;) szinte megizzadtam de kijott ;) kovetkezo lepes h elmegye bontoba es szerzek 1 masikat ;) aztan jona kozepkoznolba az egok csereje amennyiben tobb van...

Hogy kell kibányászni a törött kart?

Elküldve
Hogy kell kibányászni a törött kart?

1 patentel v 1 ahrapoval jol meg kell huuuuuuuzni...en beeleizzadam ;) hosszaba probald kifesziteni... nem lehetetlen , nekem sikerult...de szereld elotte ki a kesztyutartot ugy konnyebben hozzafersz

Elküldve
ÁÁÁ, megnéztem. Az enyémben is van. De használtan vettem a kocsit és a kesztyűtartó kar ki volt törve, de nem világított folyamatosan, mert az izzó is ki van égve. Mi ennek az izzónak a pontos típusa valamint ha már izzóknál tartunk, akkor mi a helyzetjelző izzónak a kódszáma? ;)

hat irnia kene rajta...de ha mesz venni izzot akkor vidd amgaddal az a tuti;)) de vannak itt okosabb emberek hatha valaszolnak , de adok neked 1 jo csinald magad pdf izet... http://lacisajt.extra.hu/OPEL_ASTRA_G_igy_..._marciustol.pdf

ebben benne van sok okos dolog:) amugy ha neked is Opel Astra G 1.7 dti ISUZU -d van akkor add meg a messenger cimed beszelgetnek veled az autorol szivesen...;)

Elküldve
hat irnia kene rajta...de ha mesz venni izzot akkor vidd amgaddal az a tuti;)) de vannak itt okosabb emberek hatha valaszolnak , de adok neked 1 jo csinald magad pdf izet... http://lacisajt.extra.hu/OPEL_ASTRA_G_igy_..._marciustol.pdf

ebben benne van sok okos dolog:) amugy ha neked is Opel Astra G 1.7 dti ISUZU -d van akkor add meg a messenger cimed beszelgetnek veled az autorol szivesen...;)

Köszi!

X16XEL-em van. ;)

Elküldve
hat nalam az egesz kozepkoznol nem vilagit csak a szivargyujto...

Hello!

Én pont tegnap cseréltem izzót a közép konzolban. Nekem a bal oldali fűtés szabályzónál égett ki az izzó.

Én úgy oldottam meg, hogy kiszedtem a kesztyűtartót, meg a CD alatti tároló rekeszt. A kesztyűtartó felöl benyultam kitapogattam az izzó foglalatát. Kitekerni pedig úgy tudod a legegyszerübben, ha megkeresed a biztosíték kiszedődet kis fehér múanyag csipesz szerűség. Az egyik végével a bizit tudod kiszedni a másikkal meg ennek az izzónak a foglalatát tudod kitekerni.

Így nem kellett szézbombázni a középső konzolt, megkockáztatva azt, hogy utánna nyikorogni fog.

Azt jelzem, hogy a kezedröl le fog jönni egy kicsit a bör, ha ezt a megoldást választod ;)

Üdv

Elküldve
Hello!

Én pont tegnap cseréltem izzót a közép konzolban. Nekem a bal oldali fűtés szabályzónál égett ki az izzó.

Én úgy oldottam meg, hogy kiszedtem a kesztyűtartót, meg a CD alatti tároló rekeszt. A kesztyűtartó felöl benyultam kitapogattam az izzó foglalatát. Kitekerni pedig úgy tudod a legegyszerübben, ha megkeresed a biztosíték kiszedődet kis fehér múanyag csipesz szerűség. Az egyik végével a bizit tudod kiszedni a másikkal meg ennek az izzónak a foglalatát tudod kitekerni.

Így nem kellett szézbombázni a középső konzolt, megkockáztatva azt, hogy utánna nyikorogni fog.

Azt jelzem, hogy a kezedröl le fog jönni egy kicsit a bör, ha ezt a megoldást választod ;)

Üdv

hmmm ezt en is probaltam csak nekem nem jott ossze... lehet les zemg 1 ien proba, nem tudod milyen izzok kellenek oda? es hany...

Elküldve
hmmm ezt en is probaltam csak nekem nem jott ossze... lehet les zemg 1 ien proba, nem tudod milyen izzok kellenek oda? es hany...

... hogy milyen nehéz számomra felfogni, hogy mit akarsz írni.

Elküldve
... hogy milyen nehéz számomra felfogni, hogy mit akarsz írni.

szoval azt a modszert mar probaltam, de nekem nem siekrult... de ha megis osszejonne nem tudod h milyen izzok mennek a kozepkonzolba...? es hany darab csak 1 vagy hany?

Elküldve

Ha megnézed ezt a linket amit már korábban bevágtak ide akkor

http://www.blauetachos.de/doc/opel/astrag/...a_g_heizung.htm

a 15-16. képnél lehet látni a 2db izzó foglalatátának a helyét. Hogy milyen izzó kell bele? A tipusát nem tudom de kinézetre olyan mint ami a helyzetjelzőbe megy csak annak az 1/4-e kb. de olyan a foglalata. A rizsizzótól nagyobb.

Autós boltban tuti kapsz én kb 60ft-ért vettem.

Elküldve
Ha megnézed ezt a linket amit már korábban bevágtak ide akkor

http://www.blauetachos.de/doc/opel/astrag/...a_g_heizung.htm

a 15-16. képnél lehet látni a 2db izzó foglalatátának a helyét. Hogy milyen izzó kell bele? A tipusát nem tudom de kinézetre olyan mint ami a helyzetjelzőbe megy csak annak az 1/4-e kb. de olyan a foglalata. A rizsizzótól nagyobb.

Autós boltban tuti kapsz én kb 60ft-ért vettem.

ertem, kosz szepen valaszod

• 3 weeks later...
Elküldve
http://www.blauetachos.de/doc/opel/astrag/...a_g_heizung.htm ...ezekhez a kepekhez kene nekem segitseg:) en kicsereltem a 2 izzot...de azok h kapnak aromot v nem ertem... hiaba csereltem ki megsem megy.... most ugy all az autom h szet van szedve...es a kezemet is ossezbasztam ...duhos vok....

Amikor kivettem a gyári izzókat és beforrasztottam a helyére a ledeket nekem sem világítottak, kiderült, hogy pozitiv stimmelt de negativ már nem. Izzókat szeretnél a helyükre rakni?

Elküldve
akárhogy nézem, ezen nem találok izzót.

Amikor kivettem a gyári izzókat és beforrasztottam a helyére a ledeket nekem sem világítottak, kiderült, hogy pozitiv stimmelt de negativ már nem. Izzókat szeretnél a helyükre rakni?

szoval az utolso elotii elotti kepen latszik h van 2 lyuk ahova mennek az izzok...en kiszedtem es 1 ki vlt egva nah azt kicsereltem es pont ugy visszatettem kb 5 ora melo :lol: es ien kis24v 1.2w izzok ezek mert hat vegulis izzok v mit tom en mi a fene ez... de 2 van ...es az vilagitja meg azt az egesz szart....bocs a beszedert de duhos vok 5 orat meloztam rajta es most rettegve varomm h menni fog e v sem..., szerintem nem, mert nem latom h kap az aromot...,szoval haturol az 5. kepen nagyon jol altszik h ho van annak a helye...azaz nekem ott volt megpedig a "fulebe" ahol van a 2 lyuk... ha nem fog menni azt hiszem szerelohoz viszem <_< de ha tud valaki valamit segiteni...v csak hozaszolni h hol nem csinaltam jol annak koszonom

Elküldve
szoval az utolso elotii elotti kepen latszik h van 2 lyuk ahova mennek az izzok...en kiszedtem es 1 ki vlt egva nah azt kicsereltem es pont ugy visszatettem kb 5 ora melo :lol: es ien kis24v 1.2w izzok ezek mert hat vegulis izzok v mit tom en mi a fene ez... de 2 van ...es az vilagitja meg azt az egesz szart....bocs a beszedert de duhos vok 5 orat meloztam rajta es most rettegve varomm h menni fog e v sem..., szerintem nem, mert nem latom h kap az aromot...,szoval haturol az 5. kepen nagyon jol altszik h ho van annak a helye...azaz nekem ott volt megpedig a "fulebe" ahol van a 2 lyuk... ha nem fog menni azt hiszem szerelohoz viszem <_< de ha tud valaki valamit segiteni...v csak hozaszolni h hol nem csinaltam jol annak koszonom

Ismerős szitu, én is szenvedtem eleget, de annyit elértem, hogy nagyon gyorsan szét tudom kapni a középkonzolt, a rutint megszereztem én is. :lol: Szerintem meg kéne nézni, hogy egyáltalán működnek e az izzók, nehogy az szivasson le. Annyit tudok, hogy a TID kijelzőnél ugyanilyen megoldással volt benne az izzó, alul volt a plus felül a minus, és amikor a középkonzolt szétkaptam ugyanúgy ráforrasztottam, de az istenért nem akart világitani, helyette ez a megoldás jött be, plus maradt, minus pedig kékkel jelöltem a képen. Arra forrasztottam rá, utána ment a dolog, de ezt egy izzó esetében nyilván nem tudod megtenni.

Elküldve

Talán 12Volt 1.2W. :lol:

Elküldve
Talán 12Volt 1.2W. :lol:

gat 1.2w ir aztan en nem tudom :lol: de aztan rajottem ha odanyom akkor vialgit szoval oda kell forrasztani v iesmi... holnap ismet szetszedem <_< aztan meglatom mi lesz :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.