Qpack Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Hi Van egy olyan gondom hogy a középkonzolon a klíma szabályzóknál nem világít semmi. Éjszaka csak győzöm kitalálni hogy éppen mit tekergetek. Ki lehet az izzót cserélni otthon vagy forduljak szakemberhez (opel szervíz) :?: Ha túl nagy meló szétszedni akkor inkább elviszem a szervízbe. Nem akarok bent elrontani semmit. Tényleg tudja valaki mi pénz egy 90000km-es szervíz? Klíma szabályzóknál? :? mire gondolsz? :oops: a hőfokszabályzóra vagy automata klímád van? :oops: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 ha gyári központi zárat és riasztót rendeltél volna bele, akkor nem nyöszörögne. itt asszem nem az 5 hónapos autó a szar, hogy nyöszörög.... Gyári elektromos abalakom van, és ha leengedem kb. 15 centit, akkor nyöszörög az ablak... :? Akkor most hogy is van ez? :wink: Azért nem mindig azért sz*r valami, mert nem márkaszervízben, gyári cucokkal dolgoztak. Meséltem, hogy hogyan rakták át a Corsámból az Astrába az autórádiómat a M**szab*nál... :? Bár az autórádió nem gyári volt.... :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Gyári elektromos abalakom van, és ha leengedem kb. 15 centit, akkor nyöszörög az ablak... :? Akkor most hogy is van ez? :wink: Azért nem mindig azért sz*r valami, mert nem márkaszervízben, gyári cucokkal dolgoztak. Meséltem, hogy hogyan rakták át a Corsámból az Astrába az autórádiómat a M**szab*nál... :? Bár az autórádió nem gyári volt.... :twisted: :wink: te most egy februári hozzászólásra reagáltál...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 te most egy februári hozzászólásra reagáltál...... :( Jó' vanna'! Csak had piszkálódjak már én is egy kicsit :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Qpack: Nem autómata hanem sima manuális. És abba nem világítanak az izzók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Sziasztok! A levegő keringető motorhoz hogy jutok hozzá? Néha megy néha nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Sziasztok! A levegő keringető motorhoz hogy jutok hozzá? Néha megy néha nem. nem egyértelmű számomra, hogy mit keresel...ha a ventillátort, akkor..: 1. kiveszed a szélvédő illetve a motor tér irányából azt a fekete műanyag "takarót" a szélvédő alatt (le kell szedni hozzá az ablaktörlőket is) 2. kitekered a légbeömlőnél, ami a tűzfalon megy keresztűl a csavarjait 3. kiszereled a kesztyűtartót 4. ott találod mögötte a ventillátort 5. lehúzod a csappantyú motorról a csatlakozót 6. értelem szerűen egy kis műszaki érzékkel tovább bontod Nem lehet, hogy az előtét ellenállásod van megszakadva? (azt a ventillátor nyomó ágán találod fellülről bele rakva, látod a hozzá menő drótokat) Mert az is illetve a venti kapcsolód is okozhat ilyen gondot... Ha a belső levegő keringetés csappantyújának motorját keresed, akkor csak a kesztyűtartót vedd ki és meglátod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Köszi Qpack a gyors választ! A ventillátorról van szó, de nem az én Astra-mban (szerencsére). Annyit tudok, hogy nem megy, de néha nagyobb bukkanók után beindul. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Köszi Qpack a gyors választ! A ventillátorról van szó, de nem az én Astra-mban (szerencsére). Annyit tudok, hogy nem megy, de néha nagyobb bukkanók után beindul. :?: Szívesen! :wink: Valószínűleg csak vmi kontakt gond lehet...akkor csak vegyétek ki a kesztyűtartót és mérjetek rá a ventillátor csatlakozójára, hogy megkapja e a feszültséget....minden venti fokozatban ezt csinálja? Ha viszont van villany, akkor valószínű, hogy a motorban van vmi gubanc..pl a kefék elkoptak, de szerintem előbb szokott csapágyas lenni a venti, minthogy elkopjon a kefe... Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergo Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Sziasztok! Opel Astra G-ben szeretném kivenni a világításkapcsolót kompletten. Cserére szorul a ködlámpakapcsoló miatt. Ha valaki csinált, vagy tudja hogyan kell minél egyszerűbben kiszerelni segítsen. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoszi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sziasztok! Hogyan tudom kiszedni az eredeti blaupunkt rádiót? nincs hozzá a villám,mert nem az első tulajdonos vagyok,és nem is láttam hová kellene berakni,a 4 csavar (torx) kivétele után meg sem moccan a kicsike.Milyen az elektromos csatija? szabványos euro csati,vagy buherálni kell? Csoszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Első tulajoknak sincs villája hozzá. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Első tulajoknak sincs villája hozzá. :wink: nekem van itthon egy cwomó villám. kicsi is, nagy is, de van amit el kell mosogatni.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sőt, villám van a kocsi elején meg hátulján is.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 A poénkodások után, a Gyári Blaupunkt rádiót ki tudod venni 4db 60-as vagy 80-as szöggel, csak ügyesen kell csinálni.. kb 20 perc játék után rájössz, és kiesik a rádió. De mielött kiveszed, remélem, hogy megvan a rádió kódja is, mert ha nincs kivétel után már nehéz lesz újra üzembe helyezni! A csatlakozója sima szabványos ISO -s vagy minek hivják! csak ha másik rádiót teszel bele, akkor a felsöt (amin a kijelzö kábelei vannak) el kell távolitani a másik kettötöl (táp - hangszórók) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Már megint a fusi, Laci! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ja, megkaptad az sms-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Igen! beraktam. Kis Zsét hozzál!! kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 OK. De inkább húzzunk át a Társalgóba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Nem tudom, h mire gondolsz de a PÜ egyszerübb Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoszi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 A poénkodások után, a Gyári Blaupunkt rádiót ki tudod venni 4db 60-as vagy 80-as szöggel, csak ügyesen kell csinálni.. kb 20 perc játék után rájössz, és kiesik a rádió. De mielött kiveszed, remélem, hogy megvan a rádió kódja is, mert ha nincs kivétel után már nehéz lesz újra üzembe helyezni! A csatlakozója sima szabványos ISO -s vagy minek hivják! csak ha másik rádiót teszel bele, akkor a felsöt (amin a kijelzö kábelei vannak) el kell távolitani a másik kettötöl (táp - hangszórók) Köszi,és pontosan mit is kell csinálnom?ugyanis a 4 csavar kivétele után sem mozdult meg a rádió,azt hittem az a fedlap ilyenkor lejön,de meg sem moccan,és nem is láttam semmiféle helyet ahol bonthatnám a cuccot,vagy a csavarok helyére kell a szöget betolni?vagy esetleg a kazettás részhez?a kód megvan,már vagy 2* kellett éleszteni a cuccot,úgyhogy megy a beütése:S Csoszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Köszi,és pontosan mit is kell csinálnom?ugyanis a 4 csavar kivétele után sem mozdult meg a rádió,azt hittem az a fedlap ilyenkor lejön,de meg sem moccan,és nem is láttam semmiféle helyet ahol bonthatnám a cuccot,vagy a csavarok helyére kell a szöget betolni?vagy esetleg a kazettás részhez?a kód megvan,már vagy 2* kellett éleszteni a cuccot,úgyhogy megy a beütése:S Csoszi A csavarok helyére told be az említett szögeket, majd óvatosan a kazetta ajtón benyúlva húzd kifelé a rádiót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 nemtudom volt-e szó róla... a nagyképernyős középső konzol az gyárilag is rendelhető dolog volt vagy utángyártott extra? hol lehet beszerezni, illetve mennyiért (kijelzővel és anélkül)? előre is köszi a fáradozást mindenkitől aki fáradozik vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 nemtudom volt-e szó róla... a nagyképernyős középső konzol az gyárilag is rendelhető dolog volt vagy utángyártott extra? ... hol lehet beszerezni, illetve mennyiért (kijelzővel és anélkül)? előre is köszi a fáradozást mindenkitől aki fáradozik vele :) gyári a cucc, a gyári navihoz ilyet raktak be. Szerintem Magyarországon nem volt rendelhetö extra. eBayen van ilyen is: 7" TFT für Astra G (csak ehhez sajna fel kell áldozni a középsö légbeömlöket....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 gyári a cucc, a gyári navihoz ilyet raktak be. Szerintem Magyarországon nem volt rendelhetö extra. eBayen van ilyen is: 7" TFT für Astra G (csak ehhez sajna fel kell áldozni a középsö légbeömlöket....) Azért ennél egyszerűbb, ha tudsz szerezni bontóból egy nagy középkonzolt... bár valszeg elég nehéz lehet! :) Én is agyaltam rajta! Amúgy láttam olyan verziót is, hogy a srác a gyári nagy navis középkonzolba berakott egy nagyobb kijelzőt. A gyári helyére! :) Állat lett! De, hogy hol lehet ilyen szerezni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts