Qpack Elküldve Július12, 2005 Elküldve Július12, 2005 Hi Van egy olyan gondom hogy a középkonzolon a klíma szabályzóknál nem világít semmi. Éjszaka csak győzöm kitalálni hogy éppen mit tekergetek. Ki lehet az izzót cserélni otthon vagy forduljak szakemberhez (opel szervíz) :?: Ha túl nagy meló szétszedni akkor inkább elviszem a szervízbe. Nem akarok bent elrontani semmit. Tényleg tudja valaki mi pénz egy 90000km-es szervíz? Klíma szabályzóknál? :? mire gondolsz? :oops: a hőfokszabályzóra vagy automata klímád van? :oops: :?:
Jim Elküldve Július13, 2005 Elküldve Július13, 2005 ha gyári központi zárat és riasztót rendeltél volna bele, akkor nem nyöszörögne. itt asszem nem az 5 hónapos autó a szar, hogy nyöszörög.... Gyári elektromos abalakom van, és ha leengedem kb. 15 centit, akkor nyöszörög az ablak... :? Akkor most hogy is van ez? :wink: Azért nem mindig azért sz*r valami, mert nem márkaszervízben, gyári cucokkal dolgoztak. Meséltem, hogy hogyan rakták át a Corsámból az Astrába az autórádiómat a M**szab*nál... :? Bár az autórádió nem gyári volt.... :twisted: :wink:
uhuhu Elküldve Július13, 2005 Elküldve Július13, 2005 Gyári elektromos abalakom van, és ha leengedem kb. 15 centit, akkor nyöszörög az ablak... :? Akkor most hogy is van ez? :wink: Azért nem mindig azért sz*r valami, mert nem márkaszervízben, gyári cucokkal dolgoztak. Meséltem, hogy hogyan rakták át a Corsámból az Astrába az autórádiómat a M**szab*nál... :? Bár az autórádió nem gyári volt.... :twisted: :wink: te most egy februári hozzászólásra reagáltál...... :(
Jim Elküldve Július13, 2005 Elküldve Július13, 2005 te most egy februári hozzászólásra reagáltál...... :( Jó' vanna'! Csak had piszkálódjak már én is egy kicsit :twisted: :wink:
szaby21 Elküldve Július13, 2005 Elküldve Július13, 2005 Qpack: Nem autómata hanem sima manuális. És abba nem világítanak az izzók.
szabot Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Sziasztok! A levegő keringető motorhoz hogy jutok hozzá? Néha megy néha nem.
Qpack Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Sziasztok! A levegő keringető motorhoz hogy jutok hozzá? Néha megy néha nem. nem egyértelmű számomra, hogy mit keresel...ha a ventillátort, akkor..: 1. kiveszed a szélvédő illetve a motor tér irányából azt a fekete műanyag "takarót" a szélvédő alatt (le kell szedni hozzá az ablaktörlőket is) 2. kitekered a légbeömlőnél, ami a tűzfalon megy keresztűl a csavarjait 3. kiszereled a kesztyűtartót 4. ott találod mögötte a ventillátort 5. lehúzod a csappantyú motorról a csatlakozót 6. értelem szerűen egy kis műszaki érzékkel tovább bontod Nem lehet, hogy az előtét ellenállásod van megszakadva? (azt a ventillátor nyomó ágán találod fellülről bele rakva, látod a hozzá menő drótokat) Mert az is illetve a venti kapcsolód is okozhat ilyen gondot... Ha a belső levegő keringetés csappantyújának motorját keresed, akkor csak a kesztyűtartót vedd ki és meglátod!
szabot Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Köszi Qpack a gyors választ! A ventillátorról van szó, de nem az én Astra-mban (szerencsére). Annyit tudok, hogy nem megy, de néha nagyobb bukkanók után beindul. :?:
Qpack Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Köszi Qpack a gyors választ! A ventillátorról van szó, de nem az én Astra-mban (szerencsére). Annyit tudok, hogy nem megy, de néha nagyobb bukkanók után beindul. :?: Szívesen! :wink: Valószínűleg csak vmi kontakt gond lehet...akkor csak vegyétek ki a kesztyűtartót és mérjetek rá a ventillátor csatlakozójára, hogy megkapja e a feszültséget....minden venti fokozatban ezt csinálja? Ha viszont van villany, akkor valószínű, hogy a motorban van vmi gubanc..pl a kefék elkoptak, de szerintem előbb szokott csapágyas lenni a venti, minthogy elkopjon a kefe... Üdv
Gergo Elküldve November15, 2005 Elküldve November15, 2005 Sziasztok! Opel Astra G-ben szeretném kivenni a világításkapcsolót kompletten. Cserére szorul a ködlámpakapcsoló miatt. Ha valaki csinált, vagy tudja hogyan kell minél egyszerűbben kiszerelni segítsen. Üdv.
csoszi Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Sziasztok! Hogyan tudom kiszedni az eredeti blaupunkt rádiót? nincs hozzá a villám,mert nem az első tulajdonos vagyok,és nem is láttam hová kellene berakni,a 4 csavar (torx) kivétele után meg sem moccan a kicsike.Milyen az elektromos csatija? szabványos euro csati,vagy buherálni kell? Csoszi
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Első tulajoknak sincs villája hozzá. :wink:
uhuhu Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Első tulajoknak sincs villája hozzá. :wink: nekem van itthon egy cwomó villám. kicsi is, nagy is, de van amit el kell mosogatni.... :lol: :lol:
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Sőt, villám van a kocsi elején meg hátulján is.... :lol: :lol: :lol:
LacBp Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 A poénkodások után, a Gyári Blaupunkt rádiót ki tudod venni 4db 60-as vagy 80-as szöggel, csak ügyesen kell csinálni.. kb 20 perc játék után rájössz, és kiesik a rádió. De mielött kiveszed, remélem, hogy megvan a rádió kódja is, mert ha nincs kivétel után már nehéz lesz újra üzembe helyezni! A csatlakozója sima szabványos ISO -s vagy minek hivják! csak ha másik rádiót teszel bele, akkor a felsöt (amin a kijelzö kábelei vannak) el kell távolitani a másik kettötöl (táp - hangszórók)
LacBp Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Nem tudom, h mire gondolsz de a PÜ egyszerübb
csoszi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 A poénkodások után, a Gyári Blaupunkt rádiót ki tudod venni 4db 60-as vagy 80-as szöggel, csak ügyesen kell csinálni.. kb 20 perc játék után rájössz, és kiesik a rádió. De mielött kiveszed, remélem, hogy megvan a rádió kódja is, mert ha nincs kivétel után már nehéz lesz újra üzembe helyezni! A csatlakozója sima szabványos ISO -s vagy minek hivják! csak ha másik rádiót teszel bele, akkor a felsöt (amin a kijelzö kábelei vannak) el kell távolitani a másik kettötöl (táp - hangszórók) Köszi,és pontosan mit is kell csinálnom?ugyanis a 4 csavar kivétele után sem mozdult meg a rádió,azt hittem az a fedlap ilyenkor lejön,de meg sem moccan,és nem is láttam semmiféle helyet ahol bonthatnám a cuccot,vagy a csavarok helyére kell a szöget betolni?vagy esetleg a kazettás részhez?a kód megvan,már vagy 2* kellett éleszteni a cuccot,úgyhogy megy a beütése:S Csoszi
Qpack Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Köszi,és pontosan mit is kell csinálnom?ugyanis a 4 csavar kivétele után sem mozdult meg a rádió,azt hittem az a fedlap ilyenkor lejön,de meg sem moccan,és nem is láttam semmiféle helyet ahol bonthatnám a cuccot,vagy a csavarok helyére kell a szöget betolni?vagy esetleg a kazettás részhez?a kód megvan,már vagy 2* kellett éleszteni a cuccot,úgyhogy megy a beütése:S Csoszi A csavarok helyére told be az említett szögeket, majd óvatosan a kazetta ajtón benyúlva húzd kifelé a rádiót!
velo Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 nemtudom volt-e szó róla... a nagyképernyős középső konzol az gyárilag is rendelhető dolog volt vagy utángyártott extra? hol lehet beszerezni, illetve mennyiért (kijelzővel és anélkül)? előre is köszi a fáradozást mindenkitől aki fáradozik vele :)
Hic Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 nemtudom volt-e szó róla... a nagyképernyős középső konzol az gyárilag is rendelhető dolog volt vagy utángyártott extra? ... hol lehet beszerezni, illetve mennyiért (kijelzővel és anélkül)? előre is köszi a fáradozást mindenkitől aki fáradozik vele :) gyári a cucc, a gyári navihoz ilyet raktak be. Szerintem Magyarországon nem volt rendelhetö extra. eBayen van ilyen is: 7" TFT für Astra G (csak ehhez sajna fel kell áldozni a középsö légbeömlöket....)
Speed Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 gyári a cucc, a gyári navihoz ilyet raktak be. Szerintem Magyarországon nem volt rendelhetö extra. eBayen van ilyen is: 7" TFT für Astra G (csak ehhez sajna fel kell áldozni a középsö légbeömlöket....) Azért ennél egyszerűbb, ha tudsz szerezni bontóból egy nagy középkonzolt... bár valszeg elég nehéz lehet! :) Én is agyaltam rajta! Amúgy láttam olyan verziót is, hogy a srác a gyári nagy navis középkonzolba berakott egy nagyobb kijelzőt. A gyári helyére! :) Állat lett! De, hogy hol lehet ilyen szerezni... :(
Recommended Posts