Adam1 Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Sziasztok.. Egy szaki segitsége kelene! Van donor autóm, és átrakatnám belőle az enyémbe a klímát. Tudnátok gyorstalpalón felkészíteni mit, hogyan kell és mire figyeljek!? Vezetékeket is kell cserélni, vagy újakat húzni? Én a nyár elején csináltam ilyet. Nem klímás autóból klímásat :) Merrefelé laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brani Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Én a nyár elején csináltam ilyet. Nem klímás autóból klímásat :) Merrefelé laksz? Bátaszéken, tolna megye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Bátaszéken, tolna megye Akkor csak írásban vagy telefonon tudok segíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brani Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Akkor csak írásban vagy telefonon tudok segíteni... Rendben, köszönöm! :) Megadom a mailom, oda irj légyszíves egy tel számot és felhívlak, vagy ha egyszerűbb akkor levelezzük le ott! brani@freemail.hu Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Rendben, köszönöm! :) Megadom a mailom, oda irj légyszíves egy tel számot és felhívlak, vagy ha egyszerűbb akkor levelezzük le ott! brani@freemail.hu Üdv ez engem is érdekel. j.vincze@yahoo.co.uk Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 valaki probált már bekötni digit klima vezérlőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 valaki probált már bekötni digit klima vezérlőt? Manuál klímából digit klímát varázsolni? Egy topiktárs épp ezzel szenved, a másik fórumon. Ascer Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Manuál klímából digit klímát varázsolni? Egy topiktárs épp ezzel szenved, a másik fórumon. Ascer másik fórum? melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobizse Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 üdv! a múlt héten volt egy 500 km-es utazásom, elég meleg volt, szóval egész úton ment a légkondi. mire célba értünk, a ventilátor már nem minden fokozatban működött rendesen, ahol ment, ott meg-megállt. azóta csak ritkán hajlandó elindulni, de akkor is gyengébb, mint régen. ennyi információ alapján tud valaki valami okosat mondani? fűtőventilátor csere, vagy szakember tud ilyennel kezdeni valamit? előre is köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 üdv! a múlt héten volt egy 500 km-es utazásom, elég meleg volt, szóval egész úton ment a légkondi. mire célba értünk, a ventilátor már nem minden fokozatban működött rendesen, ahol ment, ott meg-megállt. azóta csak ritkán hajlandó elindulni, de akkor is gyengébb, mint régen. ennyi információ alapján tud valaki valami okosat mondani? fűtőventilátor csere, vagy szakember tud ilyennel kezdeni valamit? előre is köszi a válaszokat analog klima vagy digitális klima? esélyes a ventillátor előtét ellenállás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobizse Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 analog klima vagy digitális klima? esélyes a ventillátor előtét ellenállás. digitális klíma amúgy mi a különbség a ventilátor kürnyékén az analóg és a digitális között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 digitális klíma amúgy mi a különbség a ventilátor kürnyékén az analóg és a digitális között? amenniyre én tudom és képeken láttam az elötét ellenállás és annak csatlakozoja a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 digitális klíma amúgy mi a különbség a ventilátor kürnyékén az analóg és a digitális között? A legjobb kérdést tetted fel!!! Semmi különbség! A motor szorul, vagy a kefék kopottak! A szorulásra nincs más csak a csere, a kefe meg cserélhető (állítólag 3-4 ezer egy kefe pár- én inkább cseréltem ennyiért a motort) kb 10 perc alatt elérhető a ventillátor motor, a pollenszűrő alatt. amenniyre én tudom és képeken láttam az elötét ellenállás és annak csatlakozoja a különbség. lehet de a motor ugyanaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobizse Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 A legjobb kérdést tetted fel!!! Semmi különbség! A motor szorul, vagy a kefék kopottak! A szorulásra nincs más csak a csere, a kefe meg cserélhető (állítólag 3-4 ezer egy kefe pár- én inkább cseréltem ennyiért a motort) kb 10 perc alatt elérhető a ventillátor motor, a pollenszűrő alatt. lehet de a motor ugyanaz akkor ha jól értelmezem, egy akármilyen motor megfelelne, aztán ha a csatlakozás (így az előtét ellenállás sem) megfelelő, a mostaniból átrakom, és kész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 A legjobb kérdést tetted fel!!! Semmi különbség! A motor szorul, vagy a kefék kopottak! A szorulásra nincs más csak a csere, a kefe meg cserélhető (állítólag 3-4 ezer egy kefe pár- én inkább cseréltem ennyiért a motort) kb 10 perc alatt elérhető a ventillátor motor, a pollenszűrő alatt. lehet de a motor ugyanaz A fűtőmotor ugyanaz, de a manuál klímánál az előtét ellenállás ott van a motor mellett egybő, jobbról.l. A Digit klímánál máshol van, ott meg balról a lábtérnél. A motor kábele lehet, hogy más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maverick0421 Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Sziasztok! Pár nappal ezelőtt, azt kezdte el csinálni az autó, hogy hiába kapcsolom ki a klímát(digitális) akkor is hallom hogy a ventillátor, alacsonyabb fordulaton de ugyan úgy pörög és ez a jelenség már gyújtásnál is fenn áll. Valaki erre valami okosságot tudna mondani? X20XE 96-os Előre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectragabi Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sziasztok. Most kezdem a fórumozást, bocs ha nem jól csinálok valamit. Vectra 2.0 DTI Digit klímával kapcsolatban kérnék segítséget: ha rossz az ECO gomb, akkor létezhet, hogy a klíma nem indul el? az ECO gombot akár ki, akár bekapcsolom, semmi változás nem tapasztalható. De a kompresszor sem indul el. Feltöltve fel van, állítólag minden érzékelő jó, a kompresszor is direktben ki lett próbálva, behúz, de mégsem megy .Valakinek ötlete? ha segítenétek......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sziasztok. Most kezdem a fórumozást, bocs ha nem jól csinálok valamit. Vectra 2.0 DTI Digit klímával kapcsolatban kérnék segítséget: ha rossz az ECO gomb, akkor létezhet, hogy a klíma nem indul el? az ECO gombot akár ki, akár bekapcsolom, semmi változás nem tapasztalható. De a kompresszor sem indul el. Feltöltve fel van, állítólag minden érzékelő jó, a kompresszor is direktben ki lett próbálva, behúz, de mégsem megy .Valakinek ötlete? ha segítenétek......... Üdv itt a fórumon ECO megnyomására a fűtés indul a kijelzőn jelzett hőmérséklettel. A klíma elvileg csak az auto gomb nyomására indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Pont az Eco gomb megnyomásával nem megy a klíma. Nélküle kell mennie. Sziasztok. Most kezdem a fórumozást, bocs ha nem jól csinálok valamit. Vectra 2.0 DTI Digit klímával kapcsolatban kérnék segítséget: ha rossz az ECO gomb, akkor létezhet, hogy a klíma nem indul el? az ECO gombot akár ki, akár bekapcsolom, semmi változás nem tapasztalható. De a kompresszor sem indul el. Feltöltve fel van, állítólag minden érzékelő jó, a kompresszor is direktben ki lett próbálva, behúz, de mégsem megy .Valakinek ötlete? ha segítenétek......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectragabi Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Köszi.Fűtés van, de nem indul a klíma. Esetleg valaki tudna elektronikát is javító klímást Pesten? A "klímás" ember elektromos hibára gondolt, mikor feltöltötte, átnézte a gázrendszert, de a villanyhoz nem ért! Köszi előre is! Üdv itt a fórumon ECO megnyomására a fűtés indul a kijelzőn jelzett hőmérséklettel. A klíma elvileg csak az auto gomb nyomására indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri9118 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy digitális klíma van az automban és ha kikapcsolom nem kapcsol ki hanem ugyanugy megy és a fokozatokra sem reagál szoval ha 1-es re rakom ugyanugy megy mintha 7-esen lenne segítsetek lécci! Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisz150 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Sziasztok Ami jelzi a ventilátor fokozatát égő világít meg? Ha igen ki lehet ezt úgy cserélni, hogy nem kell az egész műszerfalat lebontani? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
TakiHUN Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Üdv! Még új vagyok itt! :) Nemrég vettem egy 98as 2literes B Vectrát és olyan problémám lenne, hogy a klíma nem kapcsolja be valamiért a fűtőventillátort! Egy darabig működött aztán most csak a terelőlapokat hallom ahogy mocorognak...fűtés van mert a rács mögül meleg levegőt érzek kiáramlani de a venti nem megy sehogyse :( Ötlet? Van reléje? Melyika a biztosítékja? Elvileg minden bizti jó előző tulajnál ilyen gond nem volt nállam már első nap(ismerősöm...ő is csak a fejét vakarja) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Ahogy szavaidból kiveszem digit klímás lehet a gép. Ha sehogyan sem megy a venti, akkor az őt vezérlő tranzisztoros fokozat szállhatott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TakiHUN Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 Ahogy szavaidból kiveszem digit klímás lehet a gép. Ha sehogyan sem megy a venti, akkor az őt vezérlő tranzisztoros fokozat szállhatott el. Csak úgy egyik napról a másikra? Csaknem :( Nincs ennek vhol biztosítékja???? Vagy relé? Amúgy igen digitális klímás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts