rolika99 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Szerintem nekem is elszökött a gáz, alul az egyik cső hozzáért egy másikhoz, most vettem észre, és ahol találkoztak, ott az egyik csövön aluporos olaj szerű anyag volt. Szerintem ott eldörzsölte a másik cső. :( Kb 1cm hosszan érzem, hogy mintha rés lenne a csövön. Klímát bekapcsolva semmi nem történik, a venti sem kapcsol be. Az a cső dörzsölődött ki, ami alul megy és rajta van két talán nyomáskapcsoló. Esetlegesen le kellene szigetelnem a rést, hogy pára, stb ne menjen be? azzal nem ártasz neki,mert én egy hétig jártam a bontósokat,mire találtam jó kompresszort...mert a pára az gyilkos,meg a por is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Akkor holnap leszigetelem valamivel. Már csak azt kell kideríteni, hogy hogyan lehet levenni azt a csövet, meg egy alu hegesztőt kell keríteni. És még ki tudja mekkora repedés van a csövön. Ahogy láttam egyik vége egy gumi csőra csatlakozik, a másik vége eltűnik a hűtőknél és nem láttam hová megy. Valaki esetleg szedte már le ezt a csövet? http://n2.vatera.hu/photos/3a/cf/d8e5_4_big.jpg Itt a képen a vékonyabb lenne az, amin a két nyomáskapcsoló van. Ez csak így egyben jön le? És pont ott lett kidörzsölve, ahol a felső cső hozzáér. Nem volt hozzáfogatva a hűtőventi műanyag tartójához. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Szerintem nekem is elszökött a gáz, alul az egyik cső hozzáért egy másikhoz, most vettem észre, és ahol találkoztak, ott az egyik csövön aluporos olaj szerű anyag volt. Szerintem ott eldörzsölte a másik cső. :( Kb 1cm hosszan érzem, hogy mintha rés lenne a csövön. Klímát bekapcsolva semmi nem történik, a venti sem kapcsol be. Az a cső dörzsölődött ki, ami alul megy és rajta van két talán nyomáskapcsoló. Esetlegesen le kellene szigetelnem a rést, hogy pára, stb ne menjen be? Nem esetleg, hanem azonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Akkor holnap leszigetelem valamivel. Már csak azt kell kideríteni, hogy hogyan lehet levenni azt a csövet, meg egy alu hegesztőt kell keríteni. És mÉg ki tudja mekkora repedÉs van a csövön. Ahogy láttam egyik vÉge egy gumi csőra csatlakozik, a másik vÉge eltűnik a hűtőknÉl És nem láttam hová megy. Valaki esetleg szedte már le ezt a csövet? http://n2.vatera.hu/.../d8e5_4_big.jpg Itt a kÉpen a vÉkonyabb lenne az, amin a kÉt nyomáskapcsoló van. Ez csak így egyben jön le? És pont ott lett kidörzsölve, ahol a felső cső hozzáÉr. Nem volt hozzáfogatva a hűtőventi műanyag tartójához. :( Az a cső, amin a nyomáskapcsolók vannak, az a nyomóscső. Ebben van a legnagyobb nyomás a rendszerben, szóval Én szkeptikus vagyok a repedÉs behegesztÉsÉvel kapcsolatban. Szerintem vagy kellene szerezni egy bontottat (az index fórumon kiskaldi felhasználó bont szÉt egy 2001-es vekit, Érdeklődj nála, olcsón megúsznád), vagy valami más módszerrel kijavítani. Kivágni a rossz rÉszt, És pótolni, ráhúzni csövet, És rágehegeszteni, fogalmam sincs milyen módszerek vannak a klíma csövek javítására. De meg is lehet csináltatni új anyagokból is, komolyabb klímás szakik foglalkoznak ezzel. A vÉkonyabb cső úgy jön le, hogy le kell oldani a csöveket a párologtatóról, meg a klíma hűtőről (lökhárító alatt) És akkor a vÉkonyabb cső különválasztható. A párologtatóra egy 6-os csavar fogja egy kengyellel, a klímahűtőre pedig egy 8as csavar fogja szintÉn kengyellel a csöveket. A megbontott csövek vÉgeit azonnal le kell dugózni, vagy körberagasztózni, különös teknitettel a párologtatóra. Pára, por szennyeződÉs nem kerülhet bele, mert sohasem lesz már jó a klíma. A megbontott csatlakozásoknál lÉvő "O" gyűrűket ajánlatos cserÉlni, sajnos csak a gyáriak mÉretpontosak (pl 9,3x3,4 mm) És qrva drágák, 4-500 ft darabja. Mezei fekete O gyűrű nem jó, csak a zöld, kifejezetten klímához való. Ugyancsak cserÉlni kell a szűrítószűrőt, ha meg van bontva a rendszer, mert a bekerülő nedvessÉget nem tudja már kiszűrni. összeszerelÉs után alaposan ki kell vákuumozni, akárcsak 1 csepp víz is bent marad a rendszerben, búcsút lehet mondani a klímának. Szerintem ilyen komolyabb megbontás után ajánlatos olyan szakival feltöltetni, aki hagyományos módszerekkel dolgozik (nitrogÉn palack, vákuumszivattyú, R134A palack+mÉrleg) És tudja is hogy mit csinál. Miután jó lett a klíma, érdemes megkeresni az összes helyet, ahol a cső valaminek nekidörzsölődik, és megvédeni ettől. Én rossz bickili belső gumiból vágott darabokat vágtam, rátekertem a csövekre azon a helyen ahol nekidörzsölődött valaminek, majd kábelkötegelővel rögzítettem a gumit. Így nem fog a cső sérülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Köszi a kimerítő választ. Sok lehetőségem nincs, vagy cserélem a csövet, vagy megjavítom. A pótlás nekem is eszembe jutott, arra gondoltam, hogy valami gumi csövet ráhúzni és bilinccsel rászorítani a csőre. Nem tudom mekkora nyomás lehet ott, van-e esélye, hogy így javítható. Bár ilyen egyszerű lenne. A legjobb cserélni lenne, mivel akkor lenne a legkevesebb ideig megbontva a rendszer. Holnap este megtakarítom a részt, betekerem alufóliával és szigszalaggal körbetekerem jól. Valahogy a leszorító bilincs kioldódott és emiatt ért hozzá a másik csőhöz. Máshol nem láttam olyan helyet, ahol gond lenne. Néztem egy hirdetést Debrecenben, az lenne nekem közel, srác árul minden cuccot, majd rákérdezek holnap a csőre, hogy mennyit kér érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Köszi a kimerítő választ. Sok lehetőségem nincs, vagy cserélem a csövet, vagy megjavítom. A pótlás nekem is eszembe jutott, arra gondoltam, hogy valami gumi csövet ráhúzni és bilinccsel rászorítani a csőre. Nem tudom mekkora nyomás lehet ott, van-e esélye, hogy így javítható. Bár ilyen egyszerű lenne. A legjobb cserélni lenne, mivel akkor lenne a legkevesebb ideig megbontva a rendszer. Holnap este megtakarítom a részt, betekerem alufóliával és szigszalaggal körbetekerem jól. Valahogy a leszorító bilincs kioldódott és emiatt ért hozzá a másik csőhöz. Máshol nem láttam olyan helyet, ahol gond lenne. Néztem egy hirdetést Debrecenben, az lenne nekem közel, srác árul minden cuccot, majd rákérdezek holnap a csőre, hogy mennyit kér érte. 14-16 bar is lehet ott a nyomás, szóval ilyen tákolmány módszerekkel nem lehet itt operálni. Ez nem vízcső, hogy beszigszalagozzuk :) Klímás szakit kérdezz meg, hogy milyen módszerek vannak ennek javítására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Jobban szemügyre vettem, tényleg lebontható külön is a cső. Betekertem szigszalaggal ideiglenesen, hogy ne menjen oda kosz meg nedvesség. Megpróbálok szerezni egy ilyen csövet és kicserélem, hogy legalább a rendszer legyen zárt, ha már nem is lesz most feltöltve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolika99 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Jobban szemügyre vettem, tényleg lebontható külön is a cső. Betekertem szigszalaggal ideiglenesen, hogy ne menjen oda kosz meg nedvesség. Megpróbálok szerezni egy ilyen csövet és kicserélem, hogy legalább a rendszer legyen zárt, ha már nem is lesz most feltöltve. Egy komplett töltés,gáz+olaj+UV festés 10 darab mátyás átlagosan,annyit megér,a csőnek meg kb. 3-5e ft/db.az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Egy komplett töltés,gáz+olaj+UV festés 10 darab mátyás átlagosan,annyit megér,a csőnek meg kb. 3-5e ft/db.az ára. Nem is az, hogy nem éri meg, csak most fontosabb dolgok vannak. Most volt olajcsere, légszűrő csere, még a pollenszűrőt is ki kell cserélni, mert szinte fekete a kosztól. Akkor hol van még a vezérlés, hosszbordás szíj, stb... Gyertyákat is meg kellene nézni, hogy milyen állapotban vannak, ha szarok, akkor az is csere. Először ezek lesznek átnézve, amit kell, azt cserélünk és utána jöhet a klíma. Csövet úgy néz ki találtam, 2500-ért lehet lesz egy bontott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolika99 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nem is az, hogy nem éri meg, csak most fontosabb dolgok vannak. Most volt olajcsere, légszűrő csere, még a pollenszűrőt is ki kell cserélni, mert szinte fekete a kosztól. Akkor hol van még a vezérlés, hosszbordás szíj, stb... Gyertyákat is meg kellene nézni, hogy milyen állapotban vannak, ha szarok, akkor az is csere. Először ezek lesznek átnézve, amit kell, azt cserélünk és utána jöhet a klíma. Csövet úgy néz ki találtam, 2500-ért lehet lesz egy bontott. Akkor jó,Misi barátomnál vannak olcsó,de jó cuccok: http://www.mificar.hu nézz körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nem is az, hogy nem éri meg, csak most fontosabb dolgok vannak. Most volt olajcsere, légszűrő csere, még a pollenszűrőt is ki kell cserélni, mert szinte fekete a kosztól. Akkor hol van még a vezérlés, hosszbordás szíj, stb... Gyertyákat is meg kellene nézni, hogy milyen állapotban vannak, ha szarok, akkor az is csere. Először ezek lesznek átnézve, amit kell, azt cserélünk és utána jöhet a klíma. Csövet úgy néz ki találtam, 2500-ért lehet lesz egy bontott. Azt nézd meg, hogy a régi és a beépítendő cső átmérők megegyeznek-e a csatlakozásoknál. Csak akkor bontsd meg a régit, ha helyére fel is szereled az újat, minél rövidebb ideig legyen nyitottan a rendszer. A csővégeket majd tisztísd le gondosan, vedd le az O gyűrűt róluk, azt is tisztítsd meg, ha a régit teszed vissza. A szennyeződés lehetőleg ne a csőbe menjen, hanem kifelé. Ügyelj rá, hogy levételkor és felrakáskor ne sérüljön meg se az O gyűrű, se a cső. Ha megsérült, akkor el fogja engedni ott a gázt a rendszer, tehát nem érdemes összeszerelni. Az O gyűrűt mikor rakod fel, olajozd meg, szárazon sérülhet összeszerelésnél. A lebontott csőből kicsepegő olajat használd erre a célra. Még véletlenül se a garázs alján lévő gépzsírt, vagy az olajzóban lévő olajat. A kompresszor olaj észter bázisú (tehát nem sima szintetikus, vagy ásványi), a többit nem szereti a klíma gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tom cdx Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 üdv mindenkinek.Ki cserélte már ki a belső elpárologtatót?Kocka nevü cartársam már állitolag cserélte.Képeket is tett fel régebben.Ezeket szeretném én megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 üdv mindenkinek.Ki cserélte már ki a belső elpárologtatót?Kocka nevü cartársam már állitolag cserélte.Képeket is tett fel régebben.Ezeket szeretném én megnézni. Lényegében két módszer van. Kiszereled a fűtés boxot, szétcsavarozod, és kicseréled a párologtatót. Ehhez az egész műszerfalat ki kell szerelni. Vagy kivágod az oldalát a jobb oldali lábtérnél, és kicseréled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tom cdx Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 köszi.Valószinüleg az utóbitt fogom választani,ja! valami csavar fogja ezt?Úgy láttam,hogy a tűzfalnál van valami csavar ami a 2csőnél van.Ez tartaná az egész elpárologtatót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 köszi.Valószinüleg az utóbitt fogom választani,ja! valami csavar fogja ezt?Úgy láttam,hogy a tűzfalnál van valami csavar ami a 2csőnél van.Ez tartaná az egész elpárologtatót? Nem. Az a két imbusz csavar az expanziós szelepet rögzíti a párologtatóhoz. A párologtató egy fészekben ül benne a levegőelosztó boxban, semmi különös nem rögzíti. Én szedtem szét a boxot, mutatok pár képet arról, hogy ül benne. Művészet kiszedni ott oldalt. De nem lehetetlen. Olyan szettet keress, amihez a párologtató mellett adják azt a műanyag lapot, amivel a kivégott részt be fogod majd fedni a levegőelosztó box oldalán. A képeken feje tetejére fordítva látod a levegőelsoztó boxot. A párologtatót kivenni valahogy úgy lehet, hogy leszereled az ablaktörlőket, eltávolítod a nagy fekete műanyag borítást. Kiveszed a pollenszűrőt, és annak keretét. Kiszereled a fűtőmotort. Ekkor a képen látható lyukon fogsz belátni a párologtató csöveihez: Így ül bent a párologtató a helyén. Én a képen látható lemezzel zártam le a nyílásait, nehogy szennyeződés jusson be: Belül kiszereled a kesztyűtartót, onnan jobb oldalról mindent, amit ki lehet. Valahogy így kell kivágni a boxot, ahol a piros vonallal bejelöltem. Zölddel pedig a csavar helyeket jelöltem, ahova a lemezt rögzíteni kell. Le kell szerelni az általad említett két csavarral az expanziós szelepet, és a párologtató bal oldalát picit hátrafelé mozdítani, hogy a csövei kiférjenek az expanziós szelep burkolatától. Itt vannak kocka topiktárs képei: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tom cdx Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Kösz szépen.Ez már nagy segitség,hogy legalább látom mik vannak ott.Ki kell cserélnem mert mikor még jó volt klimázás után nagyon büdös olajos szag jött be az utastérbe.Minden csövet,klimahűtőt,krompresszort megnéztünk és /motortérbe/nem engedett.Igyhát kizárásos alapon az a lyukas.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Köszönöm a képek egyenkénti kirakását Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Adam1 tudnál nekem küldeni képet, hogy neked hogyan van a klíma beszerelve a motortérbe(cső, hűtő, kompresszor stb.), esetleg a csatlakozókról, reléről is? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Hali. Most voltam klímásnál: az létezhet, hogy a rendszerben 65gr. gáz volt a 750 helyett? Mert amikor visszanyerték, csak annyit mutatott a gép. Nyomás van, szivárgást nem észlelt a gép. Tél előtt egyszercsak nem akart működni. Feltöltötték, nyomáspróba újra, most nyomja, mint az állat. :) A végén 12000 -t fizettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolika99 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Hali. Most voltam klímásnál: az létezhet, hogy a rendszerben 65gr. gáz volt a 750 helyett? Mert amikor visszanyerték, csak annyit mutatott a gép. Nyomás van, szivárgást nem észlelt a gép. Tél előtt egyszercsak nem akart működni. Feltöltötték, nyomáspróba újra, most nyomja, mint az állat. :) A végén 12000 -t fizettem. Simán lehet,elszállhat a töltőszelepeknél szép lassan,illetve a kompresszornál is,UV festés volt e előtte? illetve mennyi ideig volt a gépen az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Adam1 tudnál nekem küldeni képet, hogy neked hogyan van a klíma beszerelve a motortérbe(cső, hűtő, kompresszor stb.), esetleg a csatlakozókról, reléről is? köszi! A hűtőről sajnos nem tudok képet csinálni, mert teljesen el van takarva. De a hűtő elé van felszerelve. Teljesen beburkolja a ventilátorok kerete Egy kép van, ami a ventilátorokat mutatja. Klíma nélkülinél csak egy venti van, csak a jobb oldali. A relék a hűtőventilátorok relé dobozában vannak, egy plusz dobozka van, ami középen a hűtőre van szerelve. Ebben van 3 db biztosíték, és a klíma kompresszor vezetéke megy ki belőle. A csövek a motor és a váltó között mennek el. Simán lehet,elszállhat a töltőszelepeknél szép lassan,illetve a kompresszornál is,UV festés volt e előtte? illetve mennyi ideig volt a gépen az autó? Igazából akkor lehet jól megnézni a rendszer tömörségét, ha egy éjszakát nyomás alatt van a rendszer. De erre ugye senkinek sincsen ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Simán lehet,elszállhat a töltőszelepeknél szép lassan,illetve a kompresszornál is,UV festés volt e előtte? illetve mennyi ideig volt a gépen az autó? Majdnem 1 órát, ebből maga a visszanyerés és feltöltés 30 perc- óra számolta vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Majdnem 1 órát, ebből maga a visszanyerés és feltöltés 30 perc- óra számolta vissza. Nekem manuális módszerrel lett csinálva, kb másfél óráig csesztettük. Mire a végén fel lett töltve. Egyébként nekem 900 gramm gáz van a rendszerben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolika99 Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Majdnem 1 órát, ebből maga a visszanyerés és feltöltés 30 perc- óra számolta vissza. Én most raktam rá másik kompresszort,feleslegesen :( ,mert a hagyományos klímás,a békebeli,elfelejtett valami csapot kinyitni,és....na mindegy,van egy kompresszorom pluszban,ha kell,eladó,nekem a vákumozás+a töltés 20-22 perc volt,750 gramm gáz kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Nekem manuális módszerrel lett csinálva, kb másfél óráig csesztettük. Mire a végén fel lett töltve. Egyébként nekem 900 gramm gáz van a rendszerben. Ja és egyébként 300 gramm gázzal még hűt rendesen. A másik kocsiban, amiből kiszereltem a klímát abban annyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts