Bocsek Elküldve Június28, 2011 Elküldve Június28, 2011 Thor írta: Hát lehet hogy hab. A flakonra aerosol volt írva: KÉP Nah, ilyet is csak habos verzióban láttam (eddig) :D
miles Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Meg let mia baja a klimámnak . Menet zárlatos volt a kopreszor tekercse ezér volt hogy néha nem kapcsolt vagy ha be is kapcsolt egy idő után megállt. Ha már a klimásnál volt az autó ki is fertötleniteték , kiváncsi leszek medig birja . Én már probálkoztam habal is meg a sprével is de egyik se vált be nálam.
vaszilíj Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Szasztok megtudjátok mondani nekem hogy manuál klímásba átt lehet pakolni a digit klímát? nagy melló vagy mi az amit átt kell pakolni?
Adam1 Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 vaszilíj írta: Szasztok megtudjátok mondani nekem hogy manuál klímásba átt lehet pakolni a digit klímát? nagy melló vagy mi az amit átt kell pakolni? Szerintem ez a munka donorautó - melyben működik a digitklíma - nélkül kábé az esélytelen kategóriát súrolja. Abból a vezérlőegységet (kezelőpanel, nyomógombok), hőmérséklet érzékelőket, plusz az összes szervomotort át kell pakolni, amik a fűtésboxban a levegőt ide-oda irányítják. Ezeket mind bekötni úgy, ahogy a donorautóban voltak. Ha nem egyezik a manuálklímás, és a digitklímás fűtésbox, akkor akkor az egészet át kell cserélni. Szerintem csak úgy alkatrészeket ne vegyél bontóból, kivéve ha pontosan tudod a listát az utolsó csavarig, hogy mi kell, mert ha egy apró küyüt nem ad oda a bontós, nem fogod tudni összerakni.
vaszilíj Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Adam1 írta: Szerintem ez a munka donorautó - melyben működik a digitklíma - nélkül kábé az esélytelen kategóriát súrolja. Abból a vezérlőegységet (kezelőpanel, nyomógombok), hőmérséklet érzékelőket, plusz az összes szervomotort át kell pakolni, amik a fűtésboxban a levegőt ide-oda irányítják. Ezeket mind bekötni úgy, ahogy a donorautóban voltak. Ha nem egyezik a manuálklímás, és a digitklímás fűtésbox, akkor akkor az egészet át kell cserélni. Szerintem csak úgy alkatrészeket ne vegyél bontóból, kivéve ha pontosan tudod a listát az utolsó csavarig, hogy mi kell, mert ha egy apró küyüt nem ad oda a bontós, nem fogod tudni összerakni. Donor autóból akarom áttrakni mert kell még pár más alkatrész hűtő lambdaszonda,szelepfedél pár kisebb alkatrész :D :D ,csak találtam egy digit klímás donort azért gondoltam ha már van rá lehetőségem megoldom így úgyis darabokra szedem az autót :) ,jobban jövök ki a donorral mintha megveszem az alkatrészeket külön. Köszönöm a válaszodat.
Adam1 Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 vaszilíj írta: Donor autóból akarom áttrakni mert kell még pár más alkatrész hűtő lambdaszonda,szelepfedél pár kisebb alkatrész :D :D ,csak találtam egy digit klímás donort azért gondoltam ha már van rá lehetőségem megoldom így úgyis darabokra szedem az autót :) ,jobban jövök ki a donorral mintha megveszem az alkatrészeket külön. Köszönöm a válaszodat. Ha a műszeralat kiszereled, akkor meglátszik, mi a külömbség.
vaszilíj Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Adam1 írta: Ha a műszeralat kiszereled, akkor meglátszik, mi a külömbség. oksa
Bocsek Elküldve Augusztus17, 2011 Elküldve Augusztus17, 2011 Hétfőn elvittem a fehérvári Norauto-hoz antibakteriális tisztításra a kocsit. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz jó. Az eladókkal nem vagyok elégedett....
Fort Elküldve Augusztus17, 2011 Elküldve Augusztus17, 2011 Bocsek írta: Hétfőn elvittem a fehérvári Norauto-hoz antibakteriális tisztításra a kocsit. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz jó. Az eladókkal nem vagyok elégedett.... Azt tudom hogy nem túl aktívak,de mi volt a gond?Holnap megyek be a rendőrségre és gondoltam kinézek hozzájuk nincs e valami akció! Vonószem projekt sikeres volt?Nem sűrgős,nekem ráér,csak érdeklődöm...
Bocsek Elküldve Augusztus18, 2011 Elküldve Augusztus18, 2011 Fort írta: Azt tudom hogy nem túl aktívak,de mi volt a gond?Holnap megyek be a rendőrségre és gondoltam kinézek hozzájuk nincs e valami akció! Vonószem projekt sikeres volt?Nem sűrgős,nekem ráér,csak érdeklődöm... Hát kb a srác fapofával vitte fel a munkalapot, aztán meg nem szóltak mikor készen lett a kocsi, majdnem fél órával tovább voltam a boltban... A vonószem project sikeresnek néz ki, a meneten kell még javítani. Hétfőn viszem, mert most szabin vagyok.
Saturation Elküldve Augusztus23, 2011 Elküldve Augusztus23, 2011 Ma egyérdekes jelenségre lettem figyelmes mikor beültem a vectrába(1999. 1.6 benzines). Lévén a forróság így egyből a kocsi elindítása után rákapcsoltam a manuális klímát. Erre a motor fordulatszám 1000 RPM-ről 5 másodpercenként leesett 500 RPM-re majd visszaszabályzta magát 1000-re. Amint a klímát kikapcsoltam a fordulatszám stabilan 1000 RPM-re állt be. A klíma visszakapcsolásával a fordulatszám esés ismét jelentkezett, majd kb 2-3 perc után teljesen megszűnt. Vlaki tapasztalta-e ezt a jelenséget? Mi okozhatja?
Bocsek Elküldve Augusztus23, 2011 Elküldve Augusztus23, 2011 Saturation írta: Ma egyérdekes jelenségre lettem figyelmes mikor beültem a vectrába(1999. 1.6 benzines). Lévén a forróság így egyből a kocsi elindítása után rákapcsoltam a manuális klímát. Erre a motor fordulatszám 1000 RPM-ről 5 másodpercenként leesett 500 RPM-re majd visszaszabályzta magát 1000-re. Amint a klímát kikapcsoltam a fordulatszám stabilan 1000 RPM-re állt be. A klíma visszakapcsolásával a fordulatszám esés ismét jelentkezett, majd kb 2-3 perc után teljesen megszűnt. Vlaki tapasztalta-e ezt a jelenséget? Mi okozhatja? Nekem max 800-ig esik le, és szinte kivétel nélkül addig míg megy a szekunderlevegő-szívó (fúvó?)
Saturation Elküldve Augusztus23, 2011 Elküldve Augusztus23, 2011 Bocsek írta: Nekem max 800-ig esik le, és szinte kivétel nélkül addig míg megy a szekunderlevegő-szívó (fúvó?) Mit értesz szekunderlevegő szívón?
Bocsek Elküldve Augusztus23, 2011 Elküldve Augusztus23, 2011 Saturation írta: Mit értesz szekunderlevegő szívón? Ha szemben állsz a kocsival, akkor a motortérben jobboldalt van középtájt egy kis fekete doboz. Ha beindítod a kocsit, pár percig hallani míg dolgozik. Elég hangos.
prázsőr Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 Alex.79 írta: Nemtudjátok milyen árban lehet egy kompresszor? Az enyémnek elszált a tömbszelencéje. X20XEV-s a motorom. Úgy tudom az új 100 000 körül a bontott 20-30-40-.......... -körül.
Adam1 Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Van ötletetek, hogy klímacső csatlakozás tömítéseket honnan tudnék beszerezni? Ez összesen 8 db - első ránézésre mezei - O gyűrűt jelent. A színük viszont nem fekete, hanem narancssárgás pirosas.
okiman Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Adam1 írta: Van ötletetek, hogy klímacső csatlakozás tömítéseket honnan tudnék beszerezni? Ez összesen 8 db - első ránézésre mezei - O gyűrűt jelent. A színük viszont nem fekete, hanem narancssárgás pirosas. Super Seal kft, Dichtomatik kft, Intramark kft, O-ring Kft vagy tőlem. MVQ anyagminőség ( silicon )
Adam1 Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 okiman írta: Super Seal kft, Dichtomatik kft, Intramark kft, O-ring Kft vagy tőlem. MVQ anyagminőség ( silicon ) Akkor tőled :lol: Megadjam a méreteket pontosan, vagy tudsz szettet szerezni nekem? Köszi Előre is.
kamondyb Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! Egy igen érdekes problémával találkoztam az elmúlt két hétben: Vectrám 2002-es évjáratú, 1.6 benzines, digit klímával felszerelt. A klímának eddig az égvilágon semmi baja sem volt soha, azonban egyszer csak minden átmenet nélkül többször egymás után kikapcsolt. Amikor kikapcsoltam ő bekapcsolt, ezt többször ismételgetve. Aztán a hűtés hőmérsékletét nem Celsius hanem Fahrenheit fokban mutatja és működés közben rendszeresen kikapcsol. Az automata üzemmód mindössze 1-es fokozaton hűt és a szélvédő párátlanító is csak 1-es fokozatba kapcsol (holott normál működéskor mindkét üzemmód kb. 6-7. fokozatban kezd). Ez odáig fajult, hogy már be sem kapcsolt és kikapcsolt állapotban dőlt a meleg, mintha a fűtés maximumon menne. Kiszedtem a műszerfalból a klíma kezelő szerkezetet, széthúztam a csatlakozókat majd újra összeraktam. Akkor egy rövid ideig tökéletesen működött (bár igaz, hogy továbbra is Fahrenheitben) aztán újra ugyanaz. Találkozott már valaki esetleg hasonló hibával? A márkaszervíz tanácstalan, a magyarországi képviselet szintén. Szerintük kezelő egységet kellene cserélni. Segítségeteket nagyon köszönöm!
zozor Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 kamondyb írta: Sziasztok! Egy igen érdekes problémával találkoztam az elmúlt két hétben: Vectrám 2002-es évjáratú, 1.6 benzines, digit klímával felszerelt. .... Hm, érdekes, ennyire nem értek hozzá- majd az okosok. @Adam1: Ez használható (érthető) volt? :lol:
Adam1 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 zozor írta: @Adam1: Ez használható (érthető) volt? :lol: Igen.
Szabi boy Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 kamondyb írta: Sziasztok! Egy igen érdekes problémával találkoztam az elmúlt két hétben: Vectrám 2002-es évjáratú, 1.6 benzines, digit klímával felszerelt. A klímának eddig az égvilágon semmi baja sem volt soha, azonban egyszer csak minden átmenet nélkül többször egymás után kikapcsolt. Amikor kikapcsoltam ő bekapcsolt, ezt többször ismételgetve. Aztán a hűtés hőmérsékletét nem Celsius hanem Fahrenheit fokban mutatja és működés közben rendszeresen kikapcsol. Az automata üzemmód mindössze 1-es fokozaton hűt és a szélvédő párátlanító is csak 1-es fokozatba kapcsol (holott normál működéskor mindkét üzemmód kb. 6-7. fokozatban kezd). Ez odáig fajult, hogy már be sem kapcsolt és kikapcsolt állapotban dőlt a meleg, mintha a fűtés maximumon menne. Kiszedtem a műszerfalból a klíma kezelő szerkezetet, széthúztam a csatlakozókat majd újra összeraktam. Akkor egy rövid ideig tökéletesen működött (bár igaz, hogy továbbra is Fahrenheitben) aztán újra ugyanaz. Találkozott már valaki esetleg hasonló hibával? A márkaszervíz tanácstalan, a magyarországi képviselet szintén. Szerintük kezelő egységet kellene cserélni. Segítségeteket nagyon köszönöm! Nekem is digit-es van, először ne kezelőpanelt cserélj, elöbb szerezz be egy elektronikus ventillátor szabályzót ()bal oldalt, gázpedál fölött van az elektronika...) próbára , mivel ez sem 2 ft-os tétel....
suzuman Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 Sziasztok.Segíséget szeretnék kérni.A klímám a kompreszornál elengedi a gázt.Na most vagy felújítás vagy egy másik kompreszor?A felújítás 37.000 lenne,kompletten töltéssel együtt.Vagy vegyek egy bontottat?Ami meg zsákbamacska.Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy kompreszor?Előre is köszi.
straega Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 suzuman írta: Sziasztok.Segíséget szeretnék kérni.A klímám a kompreszornál elengedi a gázt.Na most vagy felújítás vagy egy másik kompreszor?A felújítás 37.000 lenne,kompletten töltéssel együtt.Vagy vegyek egy bontottat?Ami meg zsákbamacska.Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy kompreszor?Előre is köszi. ha belefér a 37E a helyedben én biztos a felújítást választanám
Adam1 Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 suzuman írta: Sziasztok.Segíséget szeretnék kérni.A klímám a kompreszornál elengedi a gázt.Na most vagy felújítás vagy egy másik kompreszor?A felújítás 37.000 lenne,kompletten töltéssel együtt.Vagy vegyek egy bontottat?Ami meg zsákbamacska.Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy kompreszor?Előre is köszi. A 37 ezer elég baráti ár, főleg hogy csak magában egy töltés 10 körül van.
Recommended Posts