Bocsek Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Hát lehet hogy hab. A flakonra aerosol volt írva: KÉP Nah, ilyet is csak habos verzióban láttam (eddig) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miles Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Meg let mia baja a klimámnak . Menet zárlatos volt a kopreszor tekercse ezér volt hogy néha nem kapcsolt vagy ha be is kapcsolt egy idő után megállt. Ha már a klimásnál volt az autó ki is fertötleniteték , kiváncsi leszek medig birja . Én már probálkoztam habal is meg a sprével is de egyik se vált be nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Szasztok megtudjátok mondani nekem hogy manuál klímásba átt lehet pakolni a digit klímát? nagy melló vagy mi az amit átt kell pakolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Szasztok megtudjátok mondani nekem hogy manuál klímásba átt lehet pakolni a digit klímát? nagy melló vagy mi az amit átt kell pakolni? Szerintem ez a munka donorautó - melyben működik a digitklíma - nélkül kábé az esélytelen kategóriát súrolja. Abból a vezérlőegységet (kezelőpanel, nyomógombok), hőmérséklet érzékelőket, plusz az összes szervomotort át kell pakolni, amik a fűtésboxban a levegőt ide-oda irányítják. Ezeket mind bekötni úgy, ahogy a donorautóban voltak. Ha nem egyezik a manuálklímás, és a digitklímás fűtésbox, akkor akkor az egészet át kell cserélni. Szerintem csak úgy alkatrészeket ne vegyél bontóból, kivéve ha pontosan tudod a listát az utolsó csavarig, hogy mi kell, mert ha egy apró küyüt nem ad oda a bontós, nem fogod tudni összerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Szerintem ez a munka donorautó - melyben működik a digitklíma - nélkül kábé az esélytelen kategóriát súrolja. Abból a vezérlőegységet (kezelőpanel, nyomógombok), hőmérséklet érzékelőket, plusz az összes szervomotort át kell pakolni, amik a fűtésboxban a levegőt ide-oda irányítják. Ezeket mind bekötni úgy, ahogy a donorautóban voltak. Ha nem egyezik a manuálklímás, és a digitklímás fűtésbox, akkor akkor az egészet át kell cserélni. Szerintem csak úgy alkatrészeket ne vegyél bontóból, kivéve ha pontosan tudod a listát az utolsó csavarig, hogy mi kell, mert ha egy apró küyüt nem ad oda a bontós, nem fogod tudni összerakni. Donor autóból akarom áttrakni mert kell még pár más alkatrész hűtő lambdaszonda,szelepfedél pár kisebb alkatrész :D :D ,csak találtam egy digit klímás donort azért gondoltam ha már van rá lehetőségem megoldom így úgyis darabokra szedem az autót :) ,jobban jövök ki a donorral mintha megveszem az alkatrészeket külön. Köszönöm a válaszodat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Donor autóból akarom áttrakni mert kell még pár más alkatrész hűtő lambdaszonda,szelepfedél pár kisebb alkatrész :D :D ,csak találtam egy digit klímás donort azért gondoltam ha már van rá lehetőségem megoldom így úgyis darabokra szedem az autót :) ,jobban jövök ki a donorral mintha megveszem az alkatrészeket külön. Köszönöm a válaszodat. Ha a műszeralat kiszereled, akkor meglátszik, mi a külömbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Ha a műszeralat kiszereled, akkor meglátszik, mi a külömbség. oksa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Hétfőn elvittem a fehérvári Norauto-hoz antibakteriális tisztításra a kocsit. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz jó. Az eladókkal nem vagyok elégedett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Hétfőn elvittem a fehérvári Norauto-hoz antibakteriális tisztításra a kocsit. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz jó. Az eladókkal nem vagyok elégedett.... Azt tudom hogy nem túl aktívak,de mi volt a gond?Holnap megyek be a rendőrségre és gondoltam kinézek hozzájuk nincs e valami akció! Vonószem projekt sikeres volt?Nem sűrgős,nekem ráér,csak érdeklődöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Azt tudom hogy nem túl aktívak,de mi volt a gond?Holnap megyek be a rendőrségre és gondoltam kinézek hozzájuk nincs e valami akció! Vonószem projekt sikeres volt?Nem sűrgős,nekem ráér,csak érdeklődöm... Hát kb a srác fapofával vitte fel a munkalapot, aztán meg nem szóltak mikor készen lett a kocsi, majdnem fél órával tovább voltam a boltban... A vonószem project sikeresnek néz ki, a meneten kell még javítani. Hétfőn viszem, mert most szabin vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Saturation Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ma egyérdekes jelenségre lettem figyelmes mikor beültem a vectrába(1999. 1.6 benzines). Lévén a forróság így egyből a kocsi elindítása után rákapcsoltam a manuális klímát. Erre a motor fordulatszám 1000 RPM-ről 5 másodpercenként leesett 500 RPM-re majd visszaszabályzta magát 1000-re. Amint a klímát kikapcsoltam a fordulatszám stabilan 1000 RPM-re állt be. A klíma visszakapcsolásával a fordulatszám esés ismét jelentkezett, majd kb 2-3 perc után teljesen megszűnt. Vlaki tapasztalta-e ezt a jelenséget? Mi okozhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ma egyérdekes jelenségre lettem figyelmes mikor beültem a vectrába(1999. 1.6 benzines). Lévén a forróság így egyből a kocsi elindítása után rákapcsoltam a manuális klímát. Erre a motor fordulatszám 1000 RPM-ről 5 másodpercenként leesett 500 RPM-re majd visszaszabályzta magát 1000-re. Amint a klímát kikapcsoltam a fordulatszám stabilan 1000 RPM-re állt be. A klíma visszakapcsolásával a fordulatszám esés ismét jelentkezett, majd kb 2-3 perc után teljesen megszűnt. Vlaki tapasztalta-e ezt a jelenséget? Mi okozhatja? Nekem max 800-ig esik le, és szinte kivétel nélkül addig míg megy a szekunderlevegő-szívó (fúvó?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Saturation Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nekem max 800-ig esik le, és szinte kivétel nélkül addig míg megy a szekunderlevegő-szívó (fúvó?) Mit értesz szekunderlevegő szívón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Mit értesz szekunderlevegő szívón? Ha szemben állsz a kocsival, akkor a motortérben jobboldalt van középtájt egy kis fekete doboz. Ha beindítod a kocsit, pár percig hallani míg dolgozik. Elég hangos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
prázsőr Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Nemtudjátok milyen árban lehet egy kompresszor? Az enyémnek elszált a tömbszelencéje. X20XEV-s a motorom. Úgy tudom az új 100 000 körül a bontott 20-30-40-.......... -körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Van ötletetek, hogy klímacső csatlakozás tömítéseket honnan tudnék beszerezni? Ez összesen 8 db - első ránézésre mezei - O gyűrűt jelent. A színük viszont nem fekete, hanem narancssárgás pirosas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Van ötletetek, hogy klímacső csatlakozás tömítéseket honnan tudnék beszerezni? Ez összesen 8 db - első ránézésre mezei - O gyűrűt jelent. A színük viszont nem fekete, hanem narancssárgás pirosas. Super Seal kft, Dichtomatik kft, Intramark kft, O-ring Kft vagy tőlem. MVQ anyagminőség ( silicon ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Super Seal kft, Dichtomatik kft, Intramark kft, O-ring Kft vagy tőlem. MVQ anyagminőség ( silicon ) Akkor tőled :lol: Megadjam a méreteket pontosan, vagy tudsz szettet szerezni nekem? Köszi Előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kamondyb Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! Egy igen érdekes problémával találkoztam az elmúlt két hétben: Vectrám 2002-es évjáratú, 1.6 benzines, digit klímával felszerelt. A klímának eddig az égvilágon semmi baja sem volt soha, azonban egyszer csak minden átmenet nélkül többször egymás után kikapcsolt. Amikor kikapcsoltam ő bekapcsolt, ezt többször ismételgetve. Aztán a hűtés hőmérsékletét nem Celsius hanem Fahrenheit fokban mutatja és működés közben rendszeresen kikapcsol. Az automata üzemmód mindössze 1-es fokozaton hűt és a szélvédő párátlanító is csak 1-es fokozatba kapcsol (holott normál működéskor mindkét üzemmód kb. 6-7. fokozatban kezd). Ez odáig fajult, hogy már be sem kapcsolt és kikapcsolt állapotban dőlt a meleg, mintha a fűtés maximumon menne. Kiszedtem a műszerfalból a klíma kezelő szerkezetet, széthúztam a csatlakozókat majd újra összeraktam. Akkor egy rövid ideig tökéletesen működött (bár igaz, hogy továbbra is Fahrenheitben) aztán újra ugyanaz. Találkozott már valaki esetleg hasonló hibával? A márkaszervíz tanácstalan, a magyarországi képviselet szintén. Szerintük kezelő egységet kellene cserélni. Segítségeteket nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sziasztok! Egy igen érdekes problémával találkoztam az elmúlt két hétben: Vectrám 2002-es évjáratú, 1.6 benzines, digit klímával felszerelt. .... Hm, érdekes, ennyire nem értek hozzá- majd az okosok. @Adam1: Ez használható (érthető) volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 @Adam1: Ez használható (érthető) volt? :lol: Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi boy Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Sziasztok! Egy igen érdekes problémával találkoztam az elmúlt két hétben: Vectrám 2002-es évjáratú, 1.6 benzines, digit klímával felszerelt. A klímának eddig az égvilágon semmi baja sem volt soha, azonban egyszer csak minden átmenet nélkül többször egymás után kikapcsolt. Amikor kikapcsoltam ő bekapcsolt, ezt többször ismételgetve. Aztán a hűtés hőmérsékletét nem Celsius hanem Fahrenheit fokban mutatja és működés közben rendszeresen kikapcsol. Az automata üzemmód mindössze 1-es fokozaton hűt és a szélvédő párátlanító is csak 1-es fokozatba kapcsol (holott normál működéskor mindkét üzemmód kb. 6-7. fokozatban kezd). Ez odáig fajult, hogy már be sem kapcsolt és kikapcsolt állapotban dőlt a meleg, mintha a fűtés maximumon menne. Kiszedtem a műszerfalból a klíma kezelő szerkezetet, széthúztam a csatlakozókat majd újra összeraktam. Akkor egy rövid ideig tökéletesen működött (bár igaz, hogy továbbra is Fahrenheitben) aztán újra ugyanaz. Találkozott már valaki esetleg hasonló hibával? A márkaszervíz tanácstalan, a magyarországi képviselet szintén. Szerintük kezelő egységet kellene cserélni. Segítségeteket nagyon köszönöm! Nekem is digit-es van, először ne kezelőpanelt cserélj, elöbb szerezz be egy elektronikus ventillátor szabályzót ()bal oldalt, gázpedál fölött van az elektronika...) próbára , mivel ez sem 2 ft-os tétel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok.Segíséget szeretnék kérni.A klímám a kompreszornál elengedi a gázt.Na most vagy felújítás vagy egy másik kompreszor?A felújítás 37.000 lenne,kompletten töltéssel együtt.Vagy vegyek egy bontottat?Ami meg zsákbamacska.Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy kompreszor?Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok.Segíséget szeretnék kérni.A klímám a kompreszornál elengedi a gázt.Na most vagy felújítás vagy egy másik kompreszor?A felújítás 37.000 lenne,kompletten töltéssel együtt.Vagy vegyek egy bontottat?Ami meg zsákbamacska.Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy kompreszor?Előre is köszi. ha belefér a 37E a helyedben én biztos a felújítást választanám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok.Segíséget szeretnék kérni.A klímám a kompreszornál elengedi a gázt.Na most vagy felújítás vagy egy másik kompreszor?A felújítás 37.000 lenne,kompletten töltéssel együtt.Vagy vegyek egy bontottat?Ami meg zsákbamacska.Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy kompreszor?Előre is köszi. A 37 ezer elég baráti ár, főleg hogy csak magában egy töltés 10 körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts