Bocsek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Negyed óra az nem sok egy kicsit? Még nem mértem 5 perc után. Mikor a klímatisztító sprayt nyomattam, akkor raktam be a hőmérőt, és a sprayn előírt negyed óra után néztem meg. Akkor 6 fokot mutatott. Lehet hogy 5 perc után is már annyit nyomat, nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Megtettem volna, de nincs olyan fájl... Küldjek???:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbbika Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Inkább vegyél bontott csövet, ha kiderül, hogy tényleg az a baj. A szakik nem szeretnek bontott alkatrészekkel foglalkozni, nekik az a legjobb, ha újat szerelnek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Gratula a gépért! Milyen paraméterekkel rendelkezik? Évjárat, motor, stb.? A klímával meg elviszed egy értelmes klímáshoz, az pár ezresért csinál rajta egy nyomáspróbát, és megmondja mi a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbbika Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Gratula a gépért! Milyen paraméterekkel rendelkezik? Évjárat, motor, stb.? A klímával meg elviszed egy értelmes klímáshoz, az pár ezresért csinál rajta egy nyomáspróbát, és megmondja mi a baj. Köszi a segítséget! 2001es, 1.6 16 V digit klíma 4 ajtós comfort felszereltség nagyon zsííír :D 60000 km tuti mert az öregem újonnan vette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Én láttam már olyat hogy haver el vitte 1 márka szerviz-be az autóját olaj cserére novemberben ,meg csinálták de figyelmeztették hogy vmi gond van a klimával .Most el mentünk 1 neve nincs szerv.-be (ismerős) ,le nyomás próbázták a gépet és láss csodát semmi gond,fel töltötték gázzal és hibátlanul működik .Jelzem előző nyáron tökéletes volt ,márka szerviz le szivta a gázt! Ha vissza megy nyernek 1 kuncsaftot +1 balekot .DE nem így lett !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Köszi a segítséget! 2001es, 1.6 16 V digit klíma 4 ajtós comfort felszereltség nagyon zsííír :D 60000 km tuti mert az öregem újonnan vette :D Húú, hát azért a 60 000km-ért nem kicsit sárgulok. Nekem épp csak kicsivel több, mint 5x ennyi van benne. Gratula, és vigyázz rá nagyon! Ja, tempomat van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Horesz Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Sziasztok--azt szeretném kérdezni,hogy a belső keringetés gombnak egymagában is működni kell-e?vagy csak ha echo vagy autó gomb megnyomása mellett kell,hogy működjön-----az enyém ha csak a belső keringetés gombot nyomom meg akkor semmit nem csinál most lett feltöltve--8000ft 1,6 b comfort digi klima Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbbika Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Húú, hát azért a 60 000km-ért nem kicsit sárgulok. Nekem épp csak kicsivel több, mint 5x ennyi van benne. Gratula, és vigyázz rá nagyon! Ja, tempomat van benne? Tempomat az nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nincs köze az eco gombhoz. Sziasztok--azt szeretném kérdezni,hogy a belső keringetés gombnak egymagában is működni kell-e?vagy csak ha echo vagy autó gomb megnyomása mellett kell,hogy működjön-----az enyém ha csak a belső keringetés gombot nyomom meg akkor semmit nem csinál most lett feltöltve--8000ft 1,6 b comfort digi klima Link to comment Megosztás: More sharing options...
Horesz Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Nincs köze az eco gombhoz. Szia-köszi a választ ha jól tudom a belső keringetésnél,külső levegőt nem enged be. tehát ha benyomom a gombot,csak a belső levegőt keringeti----és nekem kell beállítani a ventilátor fokozatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Ha automatán volt belső keringtetést is magától állítja. Ha nagyon akarod persze tudod állítani a fokozatokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Igen gyakorlatilag elzárja egy lap a bejövő levegő útját. A fokozatokat meg úgy állítod ahogy akarod. :D Szia-köszi a választ ha jól tudom a belső keringetésnél,külső levegőt nem enged be. tehát ha benyomom a gombot,csak a belső levegőt keringeti----és nekem kell beállítani a ventilátor fokozatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Horesz Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Ha automatán volt belső keringtetést is magától állítja. Ha nagyon akarod persze tudod állítani a fokozatokat is. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET Link to comment Megosztás: More sharing options...
miles Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 A klimám mostanában elég rapszodikusan müködik . Néha tolja a hideget rendesen néha pedig hiába kapcsolgatom nem akar hűteni, ma elvitem klimáshoz hátha kevés bene a gáz elöte be inditotam ment rendesen oda érve leálitotam mire ujra inditotam volna hogy megtudják mérni a nyomást megint nem ment, klimás monta lehet menetzárlatos a kompreszor és nem huzbe de megméri nekem . Felemelte az autot hogy megmérje akkor már megint ment rendesen , monta ember hátha csak akkor nem huzbe ha meleg ere járatuk 1,5 órát hibanélkül szépen kapcsolt ere viszont nem tudtak mondani semit mondták még hogy lehet a vezérlésével van valami gond de nem voltak meggyözöek. Esetleg találkozot valaki hasonló problémával ? Mert feleslegesen nem igazán cseréltetnék semit. Azt elfelejtetem irni hogy manuális klimáról van szó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbbika Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Szasztok! Kérdésem az lenne, hogy ha megy a klíma akkor semmi gond nincs, de ha leállítom akkor érzem hogy állott furcsa szag jön be! Talán gombásodás lehet? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Szasztok! Kérdésem az lenne, hogy ha megy a klíma akkor semmi gond nincs, de ha leállítom akkor érzem hogy állott furcsa szag jön be! Talán gombásodás lehet? Előre is köszi Igen, az a büdös a gomba. Fertőtlenítő sprayt neki, de ne sajnáld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Igen, az a büdös a gomba. Fertőtlenítő sprayt neki, de ne sajnáld. Nekem 1 hét után ugyanúgy büdöset fúj be a sprays "fertőtlenítés" után. Lehet a habot kéne megpróbálni, de gondolkoztam már rá hogy klímáshoz viszem el fertőtleníttetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nekem 1 hét után ugyanúgy büdöset fúj be a sprays "fertőtlenítés" után. Lehet a habot kéne megpróbálni, de gondolkoztam már rá hogy klímáshoz viszem el fertőtleníttetni. Nekem szerencsére bevált a spray. Mondjuk a fél flakont beküldtem dolgozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nekem szerencsére bevált a spray. Mondjuk a fél flakont beküldtem dolgozni. :D ? én eddig csak olyan spray-ket láttam amiket ha benyomod, akkor kinyomja a flakon teljes tartalmát. A Loctite márkájú kb 2-3 hétig volt hatásos, a Prevent max 1 hétig, igaz ez utóbbi harmadannyiba is kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 ? én eddig csak olyan spray-ket láttam amiket ha benyomod, akkor kinyomja a flakon teljes tartalmát. A Loctite márkájú kb 2-3 hétig volt hatásos, a Prevent max 1 hétig, igaz ez utóbbi harmadannyiba is kerül. Ehhehe... Ez Lidl-ös. :D :D Volt vagy 700 Ft, még tavaly. Csak akkor nem működött a klíma, így nem is használtam. Most úgy 4 hete befújtam, kíváncsi vagyok, meddig lesz hatásos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Ehhehe... Ez Lidl-ös. :D :D Volt vagy 700 Ft, még tavaly. Csak akkor nem működött a klíma, így nem is használtam. Most úgy 4 hete befújtam, kíváncsi vagyok, meddig lesz hatásos. Unixban lehet kapni Unixos hosszú műanyagcsöves tisztító/fertőtlenítő cuccot 1610Ft környékéért. Ezzel csinálták a klímások most amikor levittem tölteni. Idáig jó, még nem büdi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Unixban lehet kapni Unixos hosszú műanyagcsöves tisztító/fertőtlenítő cuccot 1610Ft környékéért. Ezzel csinálták a klímások most amikor levittem tölteni. Idáig jó, még nem büdi :D Az gondolom a hab, amit a csövön keresztül a szellőzőrendszer csöveibe kell befújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Az gondolom a hab, amit a csövön keresztül a szellőzőrendszer csöveibe kell befújni. Hát lehet hogy hab. A flakonra aerosol volt írva: KÉP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts