Bocsek Elküldve Május29, 2011 Elküldve Május29, 2011 Negyed óra az nem sok egy kicsit? Még nem mértem 5 perc után. Mikor a klímatisztító sprayt nyomattam, akkor raktam be a hőmérőt, és a sprayn előírt negyed óra után néztem meg. Akkor 6 fokot mutatott. Lehet hogy 5 perc után is már annyit nyomat, nem tudom.
cserbinszky Elküldve Május29, 2011 Elküldve Május29, 2011 Megtettem volna, de nincs olyan fájl... Küldjek???:D
norbbika Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii
Adam1 Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Inkább vegyél bontott csövet, ha kiderül, hogy tényleg az a baj. A szakik nem szeretnek bontott alkatrészekkel foglalkozni, nekik az a legjobb, ha újat szerelnek be.
Zsomat Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Gratula a gépért! Milyen paraméterekkel rendelkezik? Évjárat, motor, stb.? A klímával meg elviszed egy értelmes klímáshoz, az pár ezresért csinál rajta egy nyomáspróbát, és megmondja mi a baj.
norbbika Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Gratula a gépért! Milyen paraméterekkel rendelkezik? Évjárat, motor, stb.? A klímával meg elviszed egy értelmes klímáshoz, az pár ezresért csinál rajta egy nyomáspróbát, és megmondja mi a baj. Köszi a segítséget! 2001es, 1.6 16 V digit klíma 4 ajtós comfort felszereltség nagyon zsííír :D 60000 km tuti mert az öregem újonnan vette :D
Hanguci Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Átvettem öregemtől a vectrát 60000 km-rel :D:) ######a jármű, de a klíma kb 5-6 éve nem működik! Nem tudom, h cső lyukas-e vagy mi baja lehet. Csövön hogyan szúrjam ki ha lyukas? Hogyan jövök rá mongyuk ha a kompresszor rossz? Klímást felhívtam azt mondata ha a cső lyukas az 100000, vagy hegeszteni :D:( Segitsetek pls Előre is kösziiii Én láttam már olyat hogy haver el vitte 1 márka szerviz-be az autóját olaj cserére novemberben ,meg csinálták de figyelmeztették hogy vmi gond van a klimával .Most el mentünk 1 neve nincs szerv.-be (ismerős) ,le nyomás próbázták a gépet és láss csodát semmi gond,fel töltötték gázzal és hibátlanul működik .Jelzem előző nyáron tökéletes volt ,márka szerviz le szivta a gázt! Ha vissza megy nyernek 1 kuncsaftot +1 balekot .DE nem így lett !!!!
Zsomat Elküldve Június11, 2011 Elküldve Június11, 2011 Köszi a segítséget! 2001es, 1.6 16 V digit klíma 4 ajtós comfort felszereltség nagyon zsííír :D 60000 km tuti mert az öregem újonnan vette :D Húú, hát azért a 60 000km-ért nem kicsit sárgulok. Nekem épp csak kicsivel több, mint 5x ennyi van benne. Gratula, és vigyázz rá nagyon! Ja, tempomat van benne?
Horesz Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Sziasztok--azt szeretném kérdezni,hogy a belső keringetés gombnak egymagában is működni kell-e?vagy csak ha echo vagy autó gomb megnyomása mellett kell,hogy működjön-----az enyém ha csak a belső keringetés gombot nyomom meg akkor semmit nem csinál most lett feltöltve--8000ft 1,6 b comfort digi klima
norbbika Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Húú, hát azért a 60 000km-ért nem kicsit sárgulok. Nekem épp csak kicsivel több, mint 5x ennyi van benne. Gratula, és vigyázz rá nagyon! Ja, tempomat van benne? Tempomat az nincs.
kelly Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Nincs köze az eco gombhoz. Sziasztok--azt szeretném kérdezni,hogy a belső keringetés gombnak egymagában is működni kell-e?vagy csak ha echo vagy autó gomb megnyomása mellett kell,hogy működjön-----az enyém ha csak a belső keringetés gombot nyomom meg akkor semmit nem csinál most lett feltöltve--8000ft 1,6 b comfort digi klima
Horesz Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Nincs köze az eco gombhoz. Szia-köszi a választ ha jól tudom a belső keringetésnél,külső levegőt nem enged be. tehát ha benyomom a gombot,csak a belső levegőt keringeti----és nekem kell beállítani a ventilátor fokozatot?
Big Boss Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Ha automatán volt belső keringtetést is magától állítja. Ha nagyon akarod persze tudod állítani a fokozatokat is.
kelly Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Igen gyakorlatilag elzárja egy lap a bejövő levegő útját. A fokozatokat meg úgy állítod ahogy akarod. :D Szia-köszi a választ ha jól tudom a belső keringetésnél,külső levegőt nem enged be. tehát ha benyomom a gombot,csak a belső levegőt keringeti----és nekem kell beállítani a ventilátor fokozatot?
Horesz Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Ha automatán volt belső keringtetést is magától állítja. Ha nagyon akarod persze tudod állítani a fokozatokat is. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET
miles Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 A klimám mostanában elég rapszodikusan müködik . Néha tolja a hideget rendesen néha pedig hiába kapcsolgatom nem akar hűteni, ma elvitem klimáshoz hátha kevés bene a gáz elöte be inditotam ment rendesen oda érve leálitotam mire ujra inditotam volna hogy megtudják mérni a nyomást megint nem ment, klimás monta lehet menetzárlatos a kompreszor és nem huzbe de megméri nekem . Felemelte az autot hogy megmérje akkor már megint ment rendesen , monta ember hátha csak akkor nem huzbe ha meleg ere járatuk 1,5 órát hibanélkül szépen kapcsolt ere viszont nem tudtak mondani semit mondták még hogy lehet a vezérlésével van valami gond de nem voltak meggyözöek. Esetleg találkozot valaki hasonló problémával ? Mert feleslegesen nem igazán cseréltetnék semit. Azt elfelejtetem irni hogy manuális klimáról van szó .
norbbika Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Szasztok! Kérdésem az lenne, hogy ha megy a klíma akkor semmi gond nincs, de ha leállítom akkor érzem hogy állott furcsa szag jön be! Talán gombásodás lehet? Előre is köszi
Zsomat Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Szasztok! Kérdésem az lenne, hogy ha megy a klíma akkor semmi gond nincs, de ha leállítom akkor érzem hogy állott furcsa szag jön be! Talán gombásodás lehet? Előre is köszi Igen, az a büdös a gomba. Fertőtlenítő sprayt neki, de ne sajnáld.
Bocsek Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Igen, az a büdös a gomba. Fertőtlenítő sprayt neki, de ne sajnáld. Nekem 1 hét után ugyanúgy büdöset fúj be a sprays "fertőtlenítés" után. Lehet a habot kéne megpróbálni, de gondolkoztam már rá hogy klímáshoz viszem el fertőtleníttetni.
Zsomat Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Nekem 1 hét után ugyanúgy büdöset fúj be a sprays "fertőtlenítés" után. Lehet a habot kéne megpróbálni, de gondolkoztam már rá hogy klímáshoz viszem el fertőtleníttetni. Nekem szerencsére bevált a spray. Mondjuk a fél flakont beküldtem dolgozni. :D
Bocsek Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Nekem szerencsére bevált a spray. Mondjuk a fél flakont beküldtem dolgozni. :D ? én eddig csak olyan spray-ket láttam amiket ha benyomod, akkor kinyomja a flakon teljes tartalmát. A Loctite márkájú kb 2-3 hétig volt hatásos, a Prevent max 1 hétig, igaz ez utóbbi harmadannyiba is kerül.
Zsomat Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 ? én eddig csak olyan spray-ket láttam amiket ha benyomod, akkor kinyomja a flakon teljes tartalmát. A Loctite márkájú kb 2-3 hétig volt hatásos, a Prevent max 1 hétig, igaz ez utóbbi harmadannyiba is kerül. Ehhehe... Ez Lidl-ös. :D :D Volt vagy 700 Ft, még tavaly. Csak akkor nem működött a klíma, így nem is használtam. Most úgy 4 hete befújtam, kíváncsi vagyok, meddig lesz hatásos.
Thor Elküldve Június28, 2011 Elküldve Június28, 2011 Ehhehe... Ez Lidl-ös. :D :D Volt vagy 700 Ft, még tavaly. Csak akkor nem működött a klíma, így nem is használtam. Most úgy 4 hete befújtam, kíváncsi vagyok, meddig lesz hatásos. Unixban lehet kapni Unixos hosszú műanyagcsöves tisztító/fertőtlenítő cuccot 1610Ft környékéért. Ezzel csinálták a klímások most amikor levittem tölteni. Idáig jó, még nem büdi :D
Bocsek Elküldve Június28, 2011 Elküldve Június28, 2011 Unixban lehet kapni Unixos hosszú műanyagcsöves tisztító/fertőtlenítő cuccot 1610Ft környékéért. Ezzel csinálták a klímások most amikor levittem tölteni. Idáig jó, még nem büdi :D Az gondolom a hab, amit a csövön keresztül a szellőzőrendszer csöveibe kell befújni.
Thor Elküldve Június28, 2011 Elküldve Június28, 2011 Az gondolom a hab, amit a csövön keresztül a szellőzőrendszer csöveibe kell befújni. Hát lehet hogy hab. A flakonra aerosol volt írva: KÉP
Recommended Posts