mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 és a Manta milyen alapokon van vajon? alapvetően marhajón Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 asconából van a manta, vectrából a calibra... de a vectra meg aszokónából lett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak míg a Manta faros, addig Calibra egy rotakapa. Szép a Calibra, megy is, de nem olyan játszós. Node ezzel már inkább fáradjatok át az X-be, az lenne a trécselős rész. :D Egyébként kiknek ajánlható a Manta? Röviden http://youtube.com/watch?v=Erilq_RX3aE. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Érdekes... nálunk is a mantákra néz a konyha ablak... :D Egyébként a calibra olyan szempontból tekinthető a manta utódjának, hogy a gyár több tervet készített a C mantára, amit később elvetettek és helyette inkább a calibrát gyártották le. Egyszer össze akartunk eszkábálni a tervek alapján egy C mantát, de aztán nem lettbelőle semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Tehát akkor olyanoknak való ez a típus, akik a konyhaablakból is láthatják. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Háát, a konyha nekem is a parkolóra néz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Érdekes... nálunk is a mantákra néz a konyha ablak... :D Egyébként a calibra olyan szempontból tekinthető a manta utódjának, hogy a gyár több tervet készített a C mantára, amit később elvetettek és helyette inkább a calibrát gyártották le. Egyszer össze akartunk eszkábálni a tervek alapján egy C mantát, de aztán nem lettbelőle semmi... ha nektek nem sikerült, akkor a gyárnak se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 :D látom, te átlátsz a direkt szűrőn :D valóban minket kértek meg a gyárban, és mivel nem csináltuk meg, így let a calibra ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Akkor biztos jó Mantás leszel! Hajni, Melinda és Bogi is sűrűn megfordul a konyhában! :D Ezt bebuktad ecsém. Se parkolóra néző konyhaablak se Manta. :D De Bogi azért jár a konyhába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Attól még, hogy most nincs Mantája, még volt neki. Szóval nyugodtan ide lehet sorolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Attól még, hogy most nincs Mantája, még volt neki. Szóval nyugodtan ide lehet sorolni. :D van még neki csak más használja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Háát, a konyha nekem is a parkolóra néz. :D :D Nemá. Télleg van konyhád? Elfér benne a satupad? Állványosfuró? Csápos emelő? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 van még neki csak más használja. :D Na igen. Jobb híjján csak üzemben tartja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak míg a Manta faros, addig Calibra egy rotakapa. Szép a Calibra, megy is, de nem olyan játszós. Na igen, sokan pont emiatt nem tekintették igzán az utódjának. De legalább a gyenge motor problémát megoldották valamennyire, mert azért Mantából elég szégyen volt az 1.3-as sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az 1.3-as motort a nagy benzinváságkor gyártották,hogy akkor is fogyjon a modell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Egyhárom? Az enyém egykettő volt! :D És igen, akkoriban szarabb volt a helyzet, mint '89-ben. (vagy legalábbis ott körül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Egyhárom? Az enyém egykettő volt! :D És igen, akkoriban szarabb volt a helyzet, mint '89-ben. (vagy legalábbis ott körül) Ezzel csak azt mutatták, hogy a manta mennyire alkalmazkodó járgány. Ha kevés a benya akkor is el tudj menni, lehet egyszer kiadják a ceruzaelemes változatot vagy a napelemeset is ha kifogyunk az olajból? Ha meg nincs baj akkor itt a 2000, 2400.....3000 stb(egyénileg változó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ezzel csak azt mutatták, hogy a manta mennyire alkalmazkodó járgány. Ha kevés a benya akkor is el tudj menni, lehet egyszer kiadják a ceruzaelemes változatot vagy a napelemeset is ha kifogyunk az olajból? Ha meg nincs baj akkor itt a 2000, 2400.....3000 stb(egyénileg változó) Hi láttam már gázosat de igazi alkesz mantát is etanol rulez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hi láttam már gázosat de igazi alkesz mantát is etanol rulez :D a múltkor mantával a gáz töltő kútra álltam be ismerősökhöz. kicsit elcsodálkoztak. Mondom bocsi csak gyors ideparkoltam . nem vagyok őrült :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Akkor már csak idő kérdése a hibrid hajtású Manta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Akkor már csak idő kérdése a hibrid hajtású Manta? :D Hát nem is tudom. Ha így halad a világ akkor nemsokára lehet gondolkodni, hogy megéri-e ilyen autókat venni. Saját vélemény, de nagyon egyetértek a környezetkímélő autók ügyében, de mindig megnyugszik a lelkem, mikor a friss zöldkártyámra tekintek, hogy Mona még lépést tart a korral.Így amíg ezek a követelmények maradnak, addig a manták az utakon maradhatnak. Bár néha elgondolkodok, a füstös IFÁ-kon :D , azok ,hogy kapnak engedélyt. De ha jól tudom, akkor új mantások lesznek megint a színen. A fiatal nemzedék is szereti ezt az autót. Szegeden újabb mantás csatlakozik hamarosan a társasághoz :D . És ajánlom is ezt típust. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Miért van manta euro4-el, legalább? Ha nincs, akkor nem tart lépést a korral, legalábbis addig nem, amíg nem raksz bele egy katalizátort. Mellesleg megjegyzem már 10 évvel ezelött is lehetett mantához sport katalizátort kapni, ezeket hívták G-KAT-nak és nem voltak olcsók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 jaa. A Rekordnak is friss a zöldkarija. Az is lépést tart a korral? :D Max a forgalommal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corvinus Elküldve Június6, 2013 Megoszt Elküldve Június6, 2013 Azt ne mondjátok, hogyha rendbe van rakva egy Manta csak úgy megpusztul menetközben mert gondol egyet :D Csak nem tán... Ha befuccsol az Ascona beszerzésére tett törekvésem akkor pont a Manta lenne a B terv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június7, 2013 Megoszt Elküldve Június7, 2013 Azt ne mondjátok, hogyha rendbe van rakva egy Manta csak úgy megpusztul menetközben mert gondol egyet :D Csak nem tán... Ha befuccsol az Ascona beszerzésére tett törekvésem akkor pont a Manta lenne a B terv. A manta meg az ascona sem pusztul csak ugy meg de mindent lelehet gyilkolni :) milyen asconät keresel? üdv:Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts