mantababy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Fene a pofátokat! :D Ha ilyen barátai vannak az embernek, akkor nincs szüksége ellenségre! :D :D ugyanmár Ibolya :D ! ne vedd a lelkedre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Annyira örülök, hogy ennyi jó barátom van, tényleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Annyira örülök, hogy ennyi jó barátom van, tényleg! :D Látod látod! Mindig veled vagyunk, akárhogy döntessz és akárhogy viselkedsz. Úgyis mind különcök (mások)vagyunk, ki így ki úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Sztem, ha újabb autót vesznek, akkor is esélyes a szerelőhöz járkálás, csak akkor nem elég egy öreg szaki, hanem drága müszerek is kellenek. Összességében pedig nem biztos, hogy az új olcsóbban üzembentartható. Bár tényleg nagy előny a régi vasaknál, ha az ember konyit kicsit hozzájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D múltkor én szereltem meg az omegát, mert MrManta nem tudta :D ezzel megadta a következő húsz évre való a piszkálódási alapomat :D Igaz, csak kábel baja volt, de kettőnk közül én nyúltam jó helyre :D :D mint mindig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D múltkor én szereltem meg az omegát, mert MrManta nem tudta :D ezzel megadta a következő húsz évre való a piszkálódási alapomat :D Igaz, csak kábel baja volt, de kettőnk közül én nyúltam jó helyre :D :D mint mindig :D Kezdők szerencséje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 de kettőnk közül én nyúltam jó helyre :D :D mint mindig :D Szegény Laci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 ugyanmár Ibolya :D ! ne vedd a lelkedre! Azért azt ismerjük el, hogy Sanyinknak ez az Ibolyás vallomása nagyobb coming-out volt, mint az öszödi beszéd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És hogy én ezt milyen csendben akartam elmondani... :D Node, akkor kinek is ajánlható a típus? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És hogy én ezt milyen csendben akartam elmondani... :D Node, akkor kinek is ajánlható a típus? :D Akik eléggé elszántak ilyen akciókhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 A lakótelepi parkolóban áll egy piros Manta. Minden hétvégén elsétálok, megnézem, csorgatom a nyálam, és fogadkozok, hogy egyszer lesz egy nekem is. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hát, lakótelepre nem igazán való... célszerűbb, ha mindig van a közelben egy bármikor használható aknás műhely :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 A lakótelepi parkolóban áll egy piros Manta. Minden hétvégén elsétálok, megnézem, csorgatom a nyálam, és fogadkozok, hogy egyszer lesz egy nekem is. . . Akkor a Mikszáth Kálmán környékén laksz, ha jól sejtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Akkor a Mikszáth Kálmán környékén laksz, ha jól sejtem. :D Tiéd a piros Manta? :D Képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Tiéd a piros Manta? :D Képeket! Nem, csak azon a környéken szokott állni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 A Károlyi Mihályon lakom. régebben egyébként három Manta állt ott mindig egymás mellett, de már kb egy éve csak ez az egy árválkodik ott. (Arra vár, hogy megvegyem.) Mióta rájöttem, hogy a konyhaablakból is rálátok, egyre többet vagyok a konyhában. . . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Akkor biztos jó Mantás leszel! Hajni, Melinda és Bogi is sűrűn megfordul a konyhában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Akkor biztos jó Mantás leszel! Hajni, Melinda és Bogi is sűrűn megfordul a konyhában! :D na igen, csakhogy a kaja sűrűn odaég, mert az a konyhaablak épp a garázs fele néz, ami előtt persze ott áll a két manta. A garázsban meg offautó :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ha lenne garázsom, már rég vettem volna egyet. a környezetem már így is hülyének néz, csak azért, mert szerintem szép. de le...om ki mit gondol, én tudom, hogy igazam van(a hangok is megmondták a fejemben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 csak előtte még be kell szereznem egy családi verdát a mostani helyett. Mondjuk egy Calibra, vagy G Coupe jó is lesz . . :D hogy az asszonypajtás is örüljön valaminek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 csak előtte még be kell szereznem egy családi verdát a mostani helyett. Mondjuk egy Calibra, vagy G Coupe jó is lesz . . :D hogy az asszonypajtás is örüljön valaminek. Végül is a Calibra tulajdonképpen a Manta utódja nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Végül is a Calibra tulajdonképpen a Manta utódja nem? nagyon sokan vitatkoznak ezen, de szerintem is az utódja. csak kisit sokkal másképp néz ki alapjaiban is. Mondjuk ez nem baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 nagyon sokan vitatkoznak ezen, de szerintem is az utódja. csak kisit sokkal másképp néz ki alapjaiban is. Mondjuk ez nem baj. :D Az egy dolog, hogy nem hasonlít, de utódnak szánta a gyár, ha jól tudom, szóval az a vérvonal. Az már egy másik kérdés, hogy nem biztos, hogy az apukától van a kicsike :D Meghát némi szpojlerezéssel lehet Mantásítani, meg Mantát is Calibrásítani... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az egy dolog, hogy nem hasonlít, de utódnak szánta a gyár, ha jól tudom, szóval az a vérvonal. Az már egy másik kérdés, hogy nem biztos, hogy az apukától van a kicsike :D Meghát némi szpojlerezéssel lehet Mantásítani, meg Mantát is Calibrásítani... :D :D ez így félig meddig igaz is. csak mindenki azzal jön, hogy más alapokon van a 2 autó. a manta az ascona alapjain van. míg a calibrát errefelé a vectrához közösítik. Pedig előző pasimmal akinek calibrája van, mindig úgy mondtuk, hogy anya-fia a két kocsi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 ez így félig meddig igaz is. csak mindenki azzal jön, hogy más alapokon van a 2 autó. a manta az ascona alapjain van. míg a calibrát errefelé a vectrához közösítik. Pedig előző pasimmal akinek calibrája van, mindig úgy mondtuk, hogy anya-fia a két kocsi . és a Manta milyen alapokon van vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts