berlina Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 szééép, de igen fiatal még Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 szééép, de igen fiatal még mennyi nalad az also korhatar? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Szerintem Berlina úgy van vele, mint én. 25 alatt még csitri. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Én meg már csak 30 felett veszek kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Én meg már csak 30 felett veszek kocsit :) erdekes igenyek. :) 25 meg 30 felett. en maradok az en korosztalyomnal. 1982-johetnek a kocsik. azert nalam ne legyen oregebb ;) a fordom 82-es gyartasu de 85-os forgalomba helyezesu , a manta meg 84-es asszem. :P pont tokeletes. velem egyutt fog oregedni. de amig en rancosodok addig o szepul :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Ja, hogy a kocsi koráról van szó? :) Egyébként jó az öreg autó, nem is kellene soha új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Ja, hogy a kocsi koráról van szó? :) Egyébként jó az öreg autó, nem is kellene soha új. Sanyi azért ezt gondold át mégegyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 igen, nálam 25 az alsó és 35 a felső korhatár 6 Volt-osakkal nem akarok autózni, bonyolult autóra meg nincs szükségem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 a regi kocsiknak lelke van :) es en szeretem oket. az ujjabbak nem nekem valok, azok inkabb mar csak gepek(legalabbis nekem)esetleg egy terepjarot tudnek elkepzelni magamnak, de a manta meg a masik kocsim is idos, es jol megertjuk egymast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Sanyi azért ezt gondold át mégegyszer :) Nincs mit átgondolni. Kívülről nézve is, és beülve is érzed, hogy nem egy tucatautó. Ha mennek, akkor jók. Ha nem mennek... Ezt a részt meg szerintem mindenki ismeri, aki öregecske autót hajt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nincs mit átgondolni. Kívülről nézve is, és beülve is érzed, hogy nem egy tucatautó. Ha mennek, akkor jók. Ha nem mennek... Ezt a részt meg szerintem mindenki ismeri, aki öregecske autót hajt... amikor nem mennek akkor rávesszük őket... a régi mellé én azért bevállalnék egy újat...bár az enyém még fiatal a tiétekhez képest (22év ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Gelko, te pedofil! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 én minden szempontból a veterán felé hasítok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Sanyi szerontem Mantababy arra értette, hoyg hibásan írtad a dolgokat:D Szóval úgy olvasd el és gondold át mégegyszer :) :) Pá! Éljenek a veteránok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ma ráértem egy kicsit olvasgatni és láttam milyen nagyon régen írtunk ide, pedig fontos topic :D az eltelt 2 évben egy pár haverom és barátném is akar mantát venni. nade milyen háttérrel? Mint amilyen az enyém volt.Autó 4 kerék 1 kormány....., de nekem autószerelő pasim volt. nekik nincs.Meg a srácok sem műszaki zsenik. Ti ajánlanátok full kezdő, ho autótudományos emberkéknek a mantát? én nem merem lebeszélni őket , mert egyik sem milliomos, hogy szervízbe vigye hetente, mert nem indul. Én már meglepődtem magamon is ,hogy néha kis kétségbeesés után, de be tudom indítani a verdákat, ha valami bajuk van. viszont sok barátom csak azt látja, hogy mindig működik, ha meg nem akkor csak újítok rajta éppen és azért van garázsban. ez a szép autó csábítja őket, csajozásra, pasizásra, miegymásra. Már régen csöves lennék, ha szerelőhöz kellett volna vinnem. Més sose volt szerelőnél mióta nálam van. Támogassam az ötletüket :D vagy ne :D ? juj nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Támogassam az ötletüket :D vagy ne :D ? juj nemtom Szerintem az a legegyszerűbb, ha ezt, ahogy most leírtad szépen elmondod nekik is. Utána fognak tudni dönteni, hogy bevállalják ilyen áron is, vagy sem. Ha valaki beleszeret, akkor az ilyen hibák ellenére sem fogod tudni lebeszélni. :D szerk.: egyszóval azt kell nekik mondani: "ha rám halgattok, azt csináltok, amit akartok!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Szerintem az a legegyszerűbb, ha ezt, ahogy most leírtad szépen elmondod nekik is. Utána fognak tudni dönteni, hogy bevállalják ilyen áron is, vagy sem. Ha valaki beleszeret, akkor az ilyen hibák ellenére sem fogod tudni lebeszélni. :D szerk.: egyszóval azt kell nekik mondani: "ha rám halgattok, azt csináltok, amit akartok!" :D Szerintem van arra esély, hogy megveszik a verdát, majd gyor beleunnak és áron alul megvehetem tőlük :D de ne legyen így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 sztem meg lehet találni az olcsó szerelőt is aki olyan áron dolgozik amit egy halandó is meg tud fizetni...és persze klubbozás...anélkül sehogyse lenne kabriom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 sztem meg lehet találni az olcsó szerelőt is aki olyan áron dolgozik amit egy halandó is meg tud fizetni...és persze klubbozás...anélkül sehogyse lenne kabriom :D na igen. annyiból jó, hogyha több manta vagy extra szép autó van a haveri körben, mert többen is tudunk talikra járni, és összehozza az embereket sűrűbben :D . jó egyedül autózni a városban, hogy mindenki megcsodálja a gépemet, de mindig megdobban a szívem amikor másik mantát látok. ez pedig ritkábban fordul elő velem, mint ahányszor átfestem a hajam színét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 sztem meg lehet találni az olcsó szerelőt is aki olyan áron dolgozik amit egy halandó is meg tud fizetni vagy össze kell vele házasodni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Esetemben erre kicsi az esély. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 vagy össze kell vele házasodni... :D hát igen, valahogy én is mindig erre vágytam :D normális pasi, mellékesen értsen a kocsikhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Esetemben erre kicsi az esély. :D Ugyanmár, Sanyi. :D A mai világban ez már nem számit furcsaságnak. Sőt, sokan büszkék rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ugyanmár, Sanyi. :D A mai világban ez már nem számit furcsaságnak. Sőt, sokan büszkék rá. :D A hangja alapján menne is neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Fene a pofátokat! :D Ha ilyen barátai vannak az embernek, akkor nincs szüksége ellenségre! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts