mantababy Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 oh béjbi béjbi, mantababy....! Szóval hidd el: te is fogsz még köpködni! :D sokszor hallottam én már , hogy "betolom a Dunába / fegyújtom / szétflexelem / oda adom a cigányoknak lomtalanításkor" stb a fordommal is nagyon tturelmes vagyok. az oninditot gyogyitottamm csak az acelbetkommal. de az is csak ijesztgetes volt. szeretem a kocsimat meg turelmes ember vagyok a szakmambol adodoan, lovasz vagyok es a lovakhoz turelem kell. es az auto nem megy csak ugy tonkre, vegulis a gazdaja hasznalja nem :blink: ? es ha a kocsinak lelke van akkor bizony rossz napja is lehet, ezt meg meg kell erteni. asszem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Én különben minden vicc nélkül azt gondolom, hogy aki lecseréli az autóját csak azért mert öreg, meg már nem megy úgy, mint régen, az a nőjét is hajlamos lecserélni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Én különben minden vicc nélkül azt gondolom, hogy aki lecseréli az autóját csak azért mert öreg, meg már nem megy úgy, mint régen, az a nőjét is hajlamos lecserélni B) lehet osszefugges a dologban :blink: en csaj vagyok de nem a plazacicas fajtabol, viszont csakis oreg autot veszek. tatpasztalt es stilusos. :D nekem nem jon be a modern sorozatgyartott, "mindenkinek ilyen van" aauto. ez nem sertesnek szantam, de sokan erezhetnek igy, plane ha sportos , vagany autot akarnak akkor a manta epp jo. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 lehet osszefugges a dologban :blink: en csaj vagyok de nem a plazacicas fajtabol, viszont csakis oreg autot veszek. tatpasztalt es stilusos. :D nekem nem jon be a modern sorozatgyartott, "mindenkinek ilyen van" aauto. ez nem sertesnek szantam, de sokan erezhetnek igy, plane ha sportos , vagany autot akarnak akkor a manta epp jo. B) Hi! A manta is sorozatgyártott! Csak a formája miatt feltünő. Mondhatjuk hogy ma is megállja a helyét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 A manta is sorozatgyártott! Csak a formája miatt feltünő. Mondhatjuk hogy ma is megállja a helyét. :blink: Gondolom úgy érti hogy tucatautó. Ilyen egy-a-millióból fajta, és szvsz a Manta nem tartozik ezek közé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Gondolom úgy érti hogy tucatautó. Ilyen egy-a-millióból fajta, és szvsz a Manta nem tartozik ezek közé... igen ugy ertettem. de hozzateszem hogy a minden autobol lehet egyedi kocsit varazsolni egy kis loveval es meloval. ez a mondandom lenyege. en a regi kocsikbol jobban el tudom ezt kepzelni, de egy szeria opel vectrabol is lehet siman csak kepzeloero kell hozza. :blink: es maris nem egy a milliobol, hanem EGY a milliobol. es az nem ugyanaz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Jaja!!!! Kocsi faragás! Óriási dolog! A Ford-T modell óta, ami az első futószalagos autó volt végülis már az is sorozat gyártott kocsi volt... :D Azóta, amiket nem késszel szerelnek még ma is össze, azok tulajdonképpen mind sorozatgyártott autók :blink: Remélem ezzel nem sértettem meg senkit sem! Ugyanis jómagam is mantázom! B) És persze, hogy sorozatgyártott! De ritka már és feltűnő! :D Gondolzni kell! Törődni kell Vele! Nekem ennyi éppen elég...! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2006 a lényeg szvsz, hogy épített - törődnek vele és egyedi lesz. Új autóban is van ilyen. De azért manapság mantába viszont gyári állapotút nehéz találni, olyat, ami nem épített de télleg vazze! ez a Henry nagy arc volt :blink: mér nem születtünk mi előbb....?! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Én különben minden vicc nélkül azt gondolom, hogy aki lecseréli az autóját csak azért mert öreg, meg már nem megy úgy, mint régen, az a nőjét is hajlamos lecserélni B) Hmm. :blink: Hajni, én az akkor 22 éves Passatomat cseréltem agy Astrára, mert fiatalitani akartam. Akkor ez most gáz Ildire nézve?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 hat erre nem mondok semmit ;) szerintem ez felfogas kerdese. nem kell altalanositani. van aki ezt szereti van aki azt, tudjatok pap meg papne :D . ha mind egyformak volnank akkor hu de unalmas volna a vilag. mindenkinek opel vectraja lenne B) sotetkek :D egyforma felnikkel :D es ugyanaz a zene volna benne :blink: asszem az volna a gaz ;) van aki lecsereli a kocsijat van aki a nojet, es van aki a ruhatarat ;) es akad aki megoriz m indent Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 ....sotetkek B).... Mi a gond azzal színnel ? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Ha mindent megőriztem volna, lenne néhány Wartburgom és Skodám ,Ladám , egy Passatom, és az Astrám. Na meg a régi barátnők. :blink: B) :D Na és egy szobányi ruhám. :D ;) Na de hogy ne legyek off. Ezzel szemeztem egy ideig. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Mi a gond azzal színnel ? :blink: B) draga melyKEK, nezzed meg milyen szinu a kocsim, KEK :D de ha narancssargat irok akkor ugyanigy beszol valaki? :D mas: es mi a baj a sok vollt baratnovel? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2006 Hát Tiv.... nem is tudom :blink: mondjuk mi azért a régi autódat is elsirattuk, aztán meg rögtön utáánna koccintottunk az új vasadra B) de én már rég mondom nektek, hogy a manta ideális családi autó :D viszont tényleg érdekes lenne a géppark, meg az exek egy hangárba :D amúgy a cserét úgy értettem, hogy ha nincs nagy baj vele, és a probléma megoldható - akkor minek lecserélni. Ez a gondolatmenet nálam a betolomadunába momentumból jött - a lényeg, hogy hűség, kitartás, elkötelezettség meg ilyenek... mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Nők rendben, kocsijaim rendben! minden marad a régiben! :blink: (gyors helyzetjelentés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 hat en ezek utan hogy vegre megszereztem almaim autojat, nenm szivesen nvalnek meg tole ebben az eletben B) vegul is 5 szemelyes szoval ha lesz ferjem akkor 3 gyerek vagy 2 gyerek +egy kutya elfer hatul. a csomagterbe a melylada, vagy a babakocsi, vagy egyik nap ez a masik nap az. es igazad van manta egy igazi csaladi auto. miertt is ne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 De még mennyire családi! Sanyi barátomék most várnak babát, ezért a Rekordból nekik adtam a hátsó öveket, gyerekülés számára. Úgyhogy ez egy olyan Manta lesz, ahol még a babóca is sportülésben foglal helyet. :blink: (Másik cimborával ajándékba veszünk egy gyerekülést, és Recaro jelet rakunk rá) Úgyhogy családosoknak is ajánlható! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 recaro gyerekülés kapható 50rongytól :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Hát, asszem marad csak a felírat... Bár, többen vagyunk rá, lehet, összedobjuk... Ezt még letárgyalom a srácokkal, kösz az ötletet! B) Hál' Istennek, van még kb 7 hónapunk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Hát, asszem marad csak a felírat... Bár, többen vagyunk rá, lehet, összedobjuk... Ezt még letárgyalom a srácokkal, kösz az ötletet! :D Hál' Istennek, van még kb 7 hónapunk. B) micsoda rendes banda :blink: az a baboca aztan tudni fogja mi a jo, az oviban meg irigykednek majd ra a tobbiek az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Ki tudja? Mekkora buli lenne, ha a banda felosztaná maga között az ovibahordást? B) Mindíg másik autóval járna a kissrác/kiscsaj, és mind Manta lenne. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Ki tudja? Mekkora buli lenne, ha a banda felosztaná maga között az ovibahordást? :D Mindíg másik autóval járna a kissrác/kiscsaj, és mind Manta lenne. B) az erdekes lenne :blink: "na most ki is az apa? jaaaaaa es az anya? :D " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Sanyi az apa, de mind örülülünk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Sanyi az apa, de mind örülülünk. B) remelem hogy ezt az ovonenik is tudni fogjak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Berlinának nagyon ajánlanám ezt az igen szép gyári állapotú, ámde nem olcsó mantát: Manta GT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts